iphone 15 pro max tok

200 dollárral is nőhet az iPhone 15 Pro Max ára az elemzők szerint – Minden, amit tudunk, amíg az iPhone 15 Pro Max tok megjelenésére készülünk

Egyre közelebb és közelebb vagyunk az új iPhone széria megjelenéséhez, ami egyben azt is jelenti, hogy nagy erővel készülünk a kiegészítők, mint például az iPhone 15 Pro Max tok piacra dobására. Nekünk, mint iPhone 15 Pro Max tok gyártók különösen fontos, hogy a topon legyünk az új iPhone-okról szóló hírek kapcsán, és ezt természetesen Veletek is első kézből osztjuk meg. Most egy olyan pletyka kapott szárnyra, miszerint az új iPhone-ok még drágábbak lesznek – pontosabban, ezt már hallottuk, de most az is kiderült, hogy ez akár egy 200 dolláros emelkedést is jelenthet a Pro Max modell esetében. Nézzük is, mit tudunk még és mire számítunk, miközben az iPhone 15 Pro Max tok kiegészítőnkön dolgozunk.

Egy korábbi Bloomberg-jelentés szerint az iPhone 15 árai magasabbak lehetnek, mint az iPhone 14 modellé – legalábbis a két Pro modellé. Most egy elemző azt állítja, hogy betekintést nyert a várható árképzésbe. Az iPhone 15 alapmodell és az iPhone 15 Plus az előrejelzések szerint 799, illetve 899 dolláron maradnak, míg a két Pro modell állítólag jelentős áremelést fog majd hozni…

 

iPhone 15 árak

A Bloomberg a közelmúltban arról számolt be, hogy a két Pro modell árának emelését “fontolgatják”.

 

Az Apple fontolgatja az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max árának emelését a Bloomberg új jelentése szerint […]

A kiadvány szerint az Apple arra számít, hogy nagyjából ugyanannyi iPhone 15 készüléket szállít majd, mint az iPhone 14-et, a cél pedig 85 millió darab körül lesz ebben a naptári évben. A stabil darabszámú eladások a Pro modellek árugrása mellett az iPhone összbevételének növekedését eredményezik.

 

Más szóval, a vállalat úgy gondolja, hogy a két Pro modellt még magasabb ár mellett is ugyanannyian fogják megvásárolni.

 

Akár 200 dolláros áremelkedés várható

Tim Long, a Barclays elemzője a MacRumors által látott befektetési jegyzetben azt mondta, hogy az iPhone 15 Pro árazása 1099 dollárról indulhat, míg az iPhone 15 Pro Max árazása 1199 vagy akár 1299 dolláros kezdőáron indulhat majd.

Érdemes megjegyezni, hogy az elemzők jellemzően az ellátási lánc forrásaira támaszkodnak információikhoz. Ez betekintést nyújthat a valószínűsíthető új funkciókba, valamint a gyártási költségek növekedéseibe, de csak a magas szintű Apple-források férnek hozzá az árképzési tervekhez. Szintén figyelemre méltó, hogy mindkét jelentés meglehetősen homályos. A Bloomberg azt állítja, hogy az Apple csupán “fontolgatja” az áremelést, míg Long jelentése szinte biztosra állítja a Pro Max költségeit.

Mindezek ellenére, tekintve a széles körben elterjedt jelentéseket a két Pro modell iránti nagyon erős keresletről tavaly, az áremelés határozottan lehetséges: Az Apple nem éppen arról híres, hogy lemondana a lehetséges bevételről. És ha lesz áremelés, akkor a 100 dollár egy valószínű és reális lépés lenne.

Ami a Pro Max esetében a 200 dolláros emelést illeti – ez lehet, hogy kicsit túlzó. Bár várhatóan csak a csúcsmodell kapja meg a periszkóplencsét – ami valahol az 5x és 10x közötti optikai zoomot teszi lehetővé -, az 1299 dollártól (128 GB) 1799 dollárig (1 TB) terjedő árképzés még az Apple számára is sok lehet – de hamarosan minden kiderül…

 

Te milyen áremelést tartasz reálisnak a kameráért cserébe? Írd meg kommentben és olvasd el a blogon a többi iPhone 15-ről szóló hírünket is, amíg az iPhone 15 Pro Max tok megjelenését várjuk!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük