iphone 13 pro tok 2-iglass-iphone-uvegfolia

“Pay the Apple Way” kampánnyal buzdít az Apple az Apple Pay használatára


Te már az iPhone-oddal fizetsz? Akkor csekkold ITT profi iPhone 13 Pro tok kiegészítőnket vagy ugyanezt az iGlass Case 2.0 MagSafe iPhone 13 Pro tok kiegészítőt átlátszó verzióban ITT, hogy biztonságban tehesd, anélkül, hogy az iPhone-od javításáért kellene fizetned!

 

Az Apple új kampányt indított az Apple Pay népszerűsítésére az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, amelyben azt üzeni az iPhone-tulajdonosoknak, hogy “Pay the Apple Way”, azaz Fizess az Apple módján. A kedden indított “Pay the Apple Way” című kampány célja, hogy minél több embert ösztönözzön arra, hogy az Apple Payt használja a mindennapi tranzakciók lebonyolítására. Ahelyett, hogy egy nagy pénztárcát kellene kezelni, vagy több kártyával való babrálás közben felfedni a kártyaszámokat, a kampány inkább azt sugallja az Apple-készülékek felhasználóinak, hogy az Apple Pay kevésbé bonyolult és kényelmesebb. Az ily módon történő fizetés ráadásul biztonságosabb és privátabb is, ugyanolyan szintű védelmet alkalmaz, mint amilyet a felhasználók már alapból kapnak az adataikra. Ezen alkalomból mesélünk egy kicsit az Apple Pay-ről és mutatunk egy iPhone 13 Pro tok kiegészítőt is, hogy kívülről is biztonságos legyen a telefonod érintgetése.

 

iphone 13 pro tok

 

A kampány részeként az Atlanti-óceán mindkét partján kiemelkedő utcákon és bevásárlóközpontokban digitális out-of-home élményt kínál majd az Apple. Az Egyesült Királyságban Londonban, Birminghamben és Manchesterben lesz látható a promóció, míg az Egyesült Államokban Atlanta és Dallas lesznek a helyszín. A két országban egy kvartett új videoreklámot is sugároznak majd, amely humorral adja át az üzenetet. Az Apple emellett tartalomgyártók sokaságát is bevonja majd, hogy a TikTok számára készítsenek szpotokat a vonal felhasználásával. Minden alkotónak felajánlják majd a “Csinálhatok >valamit> Apple Pay-jel?” kérdés egy személyre szabott változatát, aminek eredményeképpen egy videót készítenek a platform számára.

 

Mi is az Apple Pay, és miért használd?

 

Az Apple Pay az Apple NFC technológiája, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érintés nélküli fizetéseket hajtsanak végre készülékeiken keresztül. Az Apple Pay használatának számos előnye van. A számok magukért beszélnek – 2021-re világszerte több mint 507 millió Apple Pay-felhasználó volt. Ha még mindig nem használod az Apple Payt iPhone-odon vagy Apple Watch-odon – itt az ideje elkezdeni.

Az Apple Pay használatának elsődleges előnye, amit már említettünk, hogy a vásárlásokhoz az Apple Walletben tárolhatod a bankkártyáidat vagy hitelkártyáidat. Nem kell elővenned a fizikai kártyáidat a zsebedből, és közvetlenül az iPhone-odról fizethetsz. Ha szereted üresen tartani a zsebeidet, ez igazán hasznos lehet. Például, ha futni mész, és csak minimális dolgot szeretnél magadnál tartani. Elhagyhatod a házat fizikai kártya nélkül, és visszafelé még mindig tudsz venni egy kávét az Apple Pay segítségével az iPhone-odon vagy az Apple Watch-on.

Az Apple Pay hatalmas előnye, hogy nincs korlátja a fizetések méretének. Ez jobb, mint a hagyományos, hitel- vagy betéti kártyával történő érintés nélküli fizetés, amelynek általában van tranzakciós limitje. Az Apple Paynek nincs érintés nélküli limitje, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a drága fizetések miatt. (Egyes kiskereskedők azonban a jogi és vállalati előírásoktól függően saját limitet adhatnak a tranzakciókhoz.)

Ha már kiadások, akkor nézz körül iPhone 13 Pro tok és más kiegészítőink között is, hogy kijelzőcserére ne kelljen költened!

A több kártya birtoklásának és használatának nagy hátránya a kártya PIN-kódjának összekeverésének vagy elfelejtésének kockázata, ami ahhoz vezethet, hogy a bank letiltja az adott kártyát. Mivel az Apple Pay a normál kártyaszám helyett a készülék számlaszámát és az Face vagy Touch ID-t használja a tranzakció végrehajtásához, általában nem kell megadni a PIN-kódot, amikor fizetni akarsz, függetlenül attól, hogy mekkora tranzakcióról van szó. Ez azért hasznos, mert nem kell minden egyes tranzakciónál a helyes pin megadásával bajlódnod.

A legtöbb kiskereskedő már integrálja az Apple Payt a weboldalába. Ez lehetővé teszi, hogy a hagyományos adatok – például a kártyaszám, a lejárati idő, a biztonsági kód, a cím stb. – megadása helyett közvetlenül az Apple Pay segítségével fizessünk online. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, és sokkal egyszerűbbé válik a fizetés az online vásárlásoknál! Mivel ez a fizetés is a készülék számlaszámát használja, nem kell aggódnod amiatt, hogy a kártyaadataidat elfogják vagy kiszivárogtatják az interneten.

Az Apple Pay használatának további előnye, hogy az összes fizetést nyomon követi a Wallet alkalmazásban. Ez nagyon hasznos, ha a hónap végén ki kell számolnod a kiadásaidat. A különböző kártyákon keresztül végrehajtott összes fizetést is nyomon követheted egy alkalmazásból, ami megkönnyíti a dolgodat a kiadások táblázatba foglalásakor és a pénzügyeid nyomon követésekor.

 

Kezeket fel, ki használ már mindenhol Apple Pay-t, ahol csak lehet?

Köszönjük a figyelmed! Ha mindig az iPhone-oddal fizetsz, akkor kattints ide és fedezd fel iPhone 13 Pro tok és egyéb iPhone modellekre készült prémium MagSafe tok kiegészítőinket a webshopon, hogy mindezt tuti biztonságban tehesd.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük