iphonetik-iglass-iphone-uvegfolia

2020-as iPhone-sokk: 9 új iPhone 12 modellt regisztrált az Apple – Most akkor hány iPhone is érkezik?

Néhány hónappal a megjelenés előtt – mégha az csúszik is – már elég sokat megtudhattunk az iPhone 12 szériáról, legyen szó annak új külsejéről és (potenciálisan) világmegváltó újításairól. A napokban azonban egy “sokkoló” hír látott napvilágot, miszerint az Apple nem kevesebb, mint 9 (!) új iPhone 12 modellt erősített meg. Most akkor hány új iPhone érkezik?! Az iGlass utánajárt!

Az Apple publikusan benyújtotta a hivatalos modellszámokat az iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékekhez az Eurázsiai adatbázisba, mely egy hivatalos szabályozó szervezet. A modellszámok a következők: A2176, A2172, A2341, A2342, A2399, A2403, A2407, A2408, és A2411 – ezek négy, ismert termékvonalat és egy “rejtélyes” típust jelölnek. Ne feledjük ugyanis, hogy az Apple gyakran regisztrál azonos modelleket különböző szériaszámokkal, így a kilenc szám nem kilenc új modellel egyenlő – de mi a helyzet a “rejtélyes” iPhone-nal?!

iphone121-iglass-iphone-uvegfolia

Az A21 számmal jelölt modellek a belépőszintű, 5,4-es iPhone 12-t jelölik, mely nemcsak az Apple egyik legkompaktabb készüléke lesz, hanem az eddigi legolcsóbb keret nélküli iPhone is. Az első két A23 modell nem más mint a 6,1-es iPhone 12 Max (ez a jelenlegi iPhone 11 helyére lép majd, hiszen az Apple “felrázza” az eddigi line-upot.) Az A24 modellek az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max, melyek nagy újítást hoznak majd az okostelefon-kamerák piacán.

A rejtély tehát az A2399, melynek nincs tisztázott megfelelője – az A23 kódolás az iPhone 12 Max-ra utal, de a 99 valamilyen megkülönböztetést jelölhet. Ez lehet a beszállító kilétében (kijelző vagy processzor), de egyelőre erről semmilyen pontos információnk nincs.

Az Eurázsiai adatbázis hivatalos, így az ott megjelent számok sosem hamisak. Ezt a fejleményt tehát tekinthetjük a kiterjesztett iPhone 12 felhozatal első hivatalos megerősítésének is, abban pedig biztosak lehetünk, hogy van miért izgatottnak lenni: új dizájn három generáció óta először, kizárólag 5G modellek, 3D környezet-feltérképezés és hosszú idő óta az első árcsökkentés – hogy csak néhányat említsünk.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük