iphone 13 pro max tok

Íme a 2023-mas év díjnyertes alkalmazásai minden Apple készülékre

Mielőtt belemerülnél az appokba, mindenek előtt győződj meg arról, hogy megfelelően védelmezed is csúcskészülékedet például egy ilyen stílusos iPhone 13 Pro Max tok beszerzésével:

 

Az Apple minden évben díjazza a legjobb, legkreatívabb és leghasznosabb appokat, és ez idén sem volt másképp. Az AllTrails elnyerte a 2023-as Év iPhone-alkalmazása díjat, kiemelkedve a kültéri alkalmazások közül.

A 2023-as App Store Awards olyan alkalmazás- és játékfejlesztőkre irányítja a figyelmet, akik tartalmas élményeket nyújtanak a felhasználóknak, és kulturális változásokat ösztönöznek. Az App Store közel kétmillió alkalmazása közül az AllTrails az Év iPhone-alkalmazása lett az innovatív élményért, a felhasználóbarát kialakításért, és az Apple szerint azért, mert “segít a világnak megtalálni a kinti utat”. Az AllTrails alkalmazás mögött álló csapatot az a küldetés vezérli, hogy minél több emberrel, minél több helyen megossza a természetet. Az AllTrails a felhasználók magabiztos tervezéséhez és felfedezéséhez nyújtott útmutatásával elhárítja a természetbe jutás akadályait, és világszerte emberek millióinak segít megtapasztalni a természetben töltött idő mentális és fizikai egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

A 2010-ben indult alkalmazás 60 millió felhasználóból álló közösséggel büszkélkedhet, és világszerte több mint 400 000 kurátori útvonalat kínál. Az alkalmazás különböző tevékenységeket kínál, például túrázást, kerékpározást, síelést, horgászatot és még sok mást. Az AllTrails olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a felhasználók által generált tartalom, beleértve az értékeléseket és képeket, segíti a kalandok tervezését. Míg az első héten ingyenes, a havi 2,99 dolláros vagy évi 35,99 dolláros előfizetés (AllTrails+) további funkciókat biztosít, például offline térképeket és valós idejű útvonalakat. Nézd meg, milyen appok nyertek még idén és fedezd fel iPhone 13 Pro Max tok és más népszerű kiegészítőinket is, hogy biztonságban próbálhasd ki őket.

 

Most pedig, más Apple platformokra áttérve, az Év Alkalmazása nyertesei közé tartoznak a következők:

 

Az év iPad alkalmazása: Prêt-à-Makeup

 

iphone 13 pro max tok

A Prêt-à-Makeup digitális arckönyvi jegyzettömbként szolgál a sminkmesterek számára, lehetővé téve számukra, hogy megtervezzék, teszteljék, nyomon kövessék és megosszák a megjelenéseket és termékkombinációkat. A 2019-ben bevezetett alkalmazás több mint 1000 sminktermékhez és 40 arcsablonhoz biztosít hozzáférést. Az ingyenes és előfizetési lehetőségeket is kínáló szolgáltatás praktikus eszköz a sminkelés szerelmeseinek.

 

Az év Mac alkalmazása: Photomator

A Photomator leegyszerűsíti a képszerkesztést mesterséges intelligencia alapú eszközökkel. Ez az alkalmazás néhány kattintással egyszerűsíti az olyan összetett szerkesztési feladatokat, mint a tárgyak eltávolítása, a színbeállítások és a retusálás. Ingyenesen letölthető, 99 dolláros egyszeri vásárlással vagy 4,99 $/hó vagy 29,99 $/év előfizetéssel az összes funkcióhoz való hozzáférésért.

 

Az év Apple TV alkalmazása: MUBI

A MUBI egy kurátori streaming szolgáltatás, amely a kevésbé ismert filmek kínálására összpontosít, a tévésorozatok kivételével. Közösségi szempontok alapján a nézők véleményeket és ajánlásokat adhatnak. A 14,99 $/hó árú szolgáltatás az egyedi és változatos tartalmakat kereső mozirajongóknak szól.

 

Az év Apple Watch alkalmazása: SmartGym

 

iphone 13 pro max tok

A SmartGym egy fitneszalkalmazás, amely arra hivatott, hogy segítse a felhasználókat céljaik elérésében. A Smart Trainer AI-val felszerelve egyszerű formában készít és jelenít meg edzéseket. Az offline funkció lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok szinkronizálását, ha újra csatlakoznak. Az 59,99 $/év vagy 9,99 $/hó árú alkalmazás nyomon követi a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat, és átfogó fitneszélményt nyújt.

Ezek az alkalmazások jól mutatják az Apple alkalmazás-ökoszisztémájában jelen lévő sokszínűséget és innovációt. A szabadtéri kalandoktól kezdve a sminktervezésen át a képszerkesztésig, az egyedi filmstreamingig és a fitneszkövetésig terjedő kínálatban mindenki számára van valami. Ezen alkalmazások felfedezése fokozhatja a termelékenységet, a kreativitást és az általános digitális élményt. Ahogy a technológia fejlődik, tartsd nyitva a szemed a jövő évi győztesekre az alkalmazások egyre bővülő világában és nézz körül blogunkon is további alkalmazás ajánlókért és bemutatókért.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva körülnézhetsz a webshopon, hogy beszerezd népszerű iPhone kiegészítőinket, mint például az iPhone 13 Pro Max tok vagy üvegfólia és sok más.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük