iphone 13 pro max tok

Erre számíthatsz, ha iPhone 13 Pro Max tok nélkül használod a készüléked – Tényleg annyira ellenálló?

Spoiler: a Ceramic Shield előlap és a készülékek üveg hátoldala meglepően ellenállóak, de nem legyőzhetetlenek, ne próbáld meg iPhone 13 Pro Max tok nélkül használni.

Ha valamilyen prémium modellt használsz, és szeretnéd megőrizni a legjobb állapotában, de nem vagy a kijelzővédők és tokok rajongója, akkor bizonyára a Te fejedben is megfordult, hogy mi történik, ha csak egyszerűen elkerülöd őket. Nos, szerencsére ezt nem kell letesztelned, mert mások már megtették helyetted. Most – még ma, 2023-ban is méltán népszerű készülék lévén – az iPhone 13 Pro Max tok és iPhone 13 Pro Max üvegfólia kerülőit vettük példának és megmutatjuk, mire számíthatsz a készülékeden, ha inkább megúsznád a használatukat.

 

iPhone 13 Pro Max tok nélkül – A drop tesztek szerint…

 

Vásárlás előtt minden iPhone-nál nagyjából hasonló teszteket találunk, a drop tesztek eredménye pedig még mindig az egyik legfontosabb döntési kritérium a vásárlók számára. Ha kíváncsi vagy, hogyan bírta az iPhone 13 Pro Max a különböző magasságokból való leejtést, itt van.

Az EverythingApplePro nevű YouTuber úgy döntött, hogy megmutatja, hogyan bírja az iPhone 13 Pro Max és az iPhone 13 Pro ejtési tesztnek alávetve – amit Neked is érdemes megnézned, már ha nem akarsz saját tapasztalatból tanulni.

Az Apple szerint az iPhone 13 széria megjelenésekor a “legkeményebb üveggel rendelkezett minden okostelefonban”. Márpedig az üveg az üveg, az üveg pedig eltörhet. Nem mellesleg a 13-mas széria tagjai nehezebbek, mint az azt megelőző, 12-es modellek. Vajon ettől törékenyebb lett az iPhone 13 Pro Max?

 

Ha szereted nézni, ahogy drága telefonok törnek szét, akkor EZT a videót nézd meg!

 

Érdemes megjegyezni, hogy amikor az Apple az iPhone-ok tartósságát igyekszik bizonyítani, soha nem mutatja meg, milyen az, amikor az iPhone kemény talajba esik. Az EverythingApplePro fenti videója ezzel szemben az egyik legrosszabb, de annál valósabb eshetőséget (szó szerint) mutatta be: a betonpadlót.

Amikor a YouTuber háromszor leejti mindkét iPhone-t egy asztal magasságából, sehol sincs rajtuk karcolás. Egy telefonon beszélő ember magasságával az iPhone 13 Pro képernyője nem élte túl és összetört, bár a 13 Pro Max még rendben volt. Mindkét telefon tökéletesen működött.

Körülbelül 3 méter magasból az iPhone 13 Pro hátlapja tönkrement, míg a 13 Pro Max még tartotta magát, csak néhány karcolás volt a rozsdamentes acél felületén. De amikor leesett a képernyővel lefelé, végül feladta és eltört – bár még mindig működött.

A konklúzió? Ne próbáld meg ezt otthon az új iPhone-oddal. És bár ez a teszt egészen kedvező volt a Pro Max számára, a mindennapi használat során a telefon könnyebben és alacsonyabb magasságban is eltörhet, ezért semmiképp sem ajánljuk az iPhone 13 Pro Max tok nélküli használatát.

 

iPhone 13 Pro Max tok tipp

iGlass Case 2.0 iPhone 13 Pro Max tok

 

iPhone 13 Pro Max üvegfólia nélkül – Ennyire erős a Ceramic Shield

 

iphone 13 pro max tok

 

Mi a helyzet a készülék előlapjával? Nos, papíron az új burkolat 4-szer erősebb, mint az előző generációs üveg, amelyet az iPhone 12 sorozatban használtak. Ennek köszönhetően az iPhone 13 Pro Max készülék minden bizonnyal ellenállóbb a karcolásokkal és a kisebb sérülésekkel szemben. A Ceramic Shield burkolat jelentősen csökkenti a készülék sérüléseinek valószínűségét, amikor esetleg leejtjük vagy ütjük a készüléket.

S bár a tesztek ezt nem cáfolták, érdemes itt is megemlíteni, hogy mindennapi használat mellett bizony még ez a prémium modell sem ússza meg karcolások nélkül. Igaz, tény, hogy amennyiben óvatos vagy, a magasabb kategóriás változatoknál erre kisebb az esély – de annál többe kerül egy esetleges kijelzőcsere, ha mégis megtörténik a baj. Abban az esetben, ha nem vagy óvatos típus, vagy csak teljes lelki nyugalomra van szükséged, akkor nem érdemes kihagynod az iPhone 13 Pro Max üvegfólia beszerzését az extra védőréteg miatt.

 

iPhone 13 Pro Max üvegfólia tipp

iGlass Pro iPhone 13 Pro Max üvegfólia

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, akkor IDE kattintva megtekintheted további prémium iPhone kiegészítőinket is.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük