230 Új Emoji jön az iOS 13-ba – itt a végleges lista!

Az Unicode hivatalosan is aláírta a 2019-es Emoji karakterek listáját. Úgy tűnik, Emojiból sosem elég: idén ismét több kategóriában is rengeteg újdonságból választhatunk majd.

Mindent összevetve a 12.0 számú Emoji standard 59 különálló új karaktert tartalmaz, a bőrszín- és nemváltozatokkal együtt azonban 230 opció érkezik. Az iGlass most megmutatja, mik is ezek!

Az állatok kategóriájában többek között használhatunk majd flamingót, orángutánt, vidrát és lajhárt is.

Az Emoji 12.0 ezenkívül új ételeket, például falafelt, vajat, burgonyát, fokhagymát, hagymát, gofrit és dobozos gyümölcslevet is bevezet.

Ami pedig az embereket illeti: a frissítés álló és térdelő embert, valamint egy ásító arcot is tartalmaz majd.

A 2019-es listán szerepel még egy egymást kézen fogó pár különféle nem- és bőrszínopciókkal.

Idén a “fogyatékossággal” élőkre is gondoltak: megjelenik a kerekesszékeseket, a bottal járókat, a siketeket képviselő Emoji a vakvezető- és a rendőrkutya mellett.

Az “egyéb” kategóriában található például egy Hindu templom, egy ejtőernyős ember, egy láthatósági mellény, egy fehér szív, sőt, egy vércsepp is, amelyet a hivatalos “menstruáció-emojinak” neveztek ki.

Mikortól használhatjuk?

Bár a lista már megerősítésre került, az Apple-nek általában néhány hónapba telik, mire az operációs rendszereibe integrálja az újdonságokat.

Tavaly például csupán az iOS 12.1-ben, októberben kerültek bevezetésre az új Emojik – valószínű, hogy ez az iOS 13-nál sem lesz másképp. Érdemes megjegyezni, hogy a fotók csupán példák, így az okostelefon-gyártók még némileg változtathatnak a dizájnon a megjelenés előtt.

Te mit szólsz az új Emojikhoz? Van olyan karakter, amit még mindig hiányolsz? Írd meg kommentben!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük