88AA568B 389D 4614 A078 9EB45BEF1EC2-iglass-iphone-uvegfolia

iGlass VS. Hagyományos üvegfóliák – MOST Mindent leleplezünk!

Ugye benned is felmerült már, hogy vajon mivel tud többet az iGlass, mint a többi kijelzővédő? Tényleg jobban védi az iPhone-od, mint a bolti üvegfóliák? Érdekel, mi történik akkor, ha mégis betörnéd? Egyáltalán – megéri az iGlass?
Most leleplezünk mindent, amit tudni szeretnél az iGlass-ről, de sosem merted megkérdezni!

szerk012 beszt-iglass-iphone-uvegfolia

Miben más az iGlass?

Nem találtuk a megfelelőt. Ezért létrehoztuk. Kompromisszumok nélkül. Az iGlass-szel a célunk az volt, hogy átlagon felüli készülékünkhöz egy méltó kiegészítőt társítsunk, amely a többi fóliával ellentétben nem rontja, sőt, tovább is emeli annak prémium minőségét és szépségét.

Hogy mi is az alaprecept? Az összes edzett üvegfóliánkat különleges gondossággal, magas minőségellenőrzés mellett, 5 éves szakmai tudással gyártották. Legyen szó bármely termékünkről, gondoskodtunk róla, hogy bombabiztos védelmet nyújtson, ha hajlamos vagy leejteni a telefonod. Tudjuk, milyenek a rohanós hétköznapok, így ügyeltünk arra is, hogy a fóliád akkor se karcolódjon, ha épp a kulcsod mellé dobod az iPhone-od – mindezt annak letisztultságának és eleganciájának figyelembevétele mellett.

És mi történik, ha mégis megjelenik a rettegett karc?! Igen, a hír igaz: elég, ha jelzed nekünk, mi pedig garanciánk értelmében máris kicseréljük a fóliádat! De erről bővebben lejjebb…

De ez csupán a kezdet. Az iGlass fóliáknál törekedtünk az esztétikai észrevehetetlenségre, tapintásuk pedig tökéletesen visszaadja az eredeti iPhone-élményt, hiszen tudjuk, milyen kellemetlen, amikor egy rossz minőségű fólia elrontja azt. Nem tűnt lehetségesnek. Mégis az.

Miben más az iGlass 2-iglass-iphone-uvegfolia

Aki egyszer iGlass-es lesz…

cs-iglass-iphone-uvegfolia

Az iGlass-szel nem kell óvatoskodnunk: biztosítani akartuk, hogy a lehető legtörésállóbb legyen, ezért mi magunk is a legextrémebb körülmények között teszteltük le. Az eredmény? Az iGlass-t még helikopterből és a legmagasabb épületekből kidobva, sőt, golfütővel sem sikerült összetörnünk. Ezt persze ne próbáld ki otthon, de mi megtettük, hogy Te már biztos lehess abban, hogy rendeltetésszerű használat mellett az iGlass az elérhető legnagyobb védelmet nyújtja.

Az iGlass-esek táborát már nemcsak több tízezer elégedett vásárló, hanem számos Apple-guru és teszter is erősíti, akik szintén nem féltek a legkeményebb próbáknak sem kitenni termékeinket: honlapunkra kattintva megnézheted, mire is jutottak a szakértők!

Miben más az iGlass 2-iglass-iphone-uvegfolia

Egyedülálló Garancia

DSC03019-iglass-iphone-uvegfolia

Van itt még valami. Mi az iGlass-nél akkor sem engedjük el a kezed, ha mégis megtörténne a baj: éppen ezért a piacon egyedülálló módon garanciát vállalunk termékeinkre! Ha 365 napon belül fellevegősödne vagy karcos lenne a fóliád, ingyen küldünk egy másikat. Ha pedig az elérhető legjobb Pro fóliánk alatt (iGlass Case tok használata mellett, mely AJÁNDÉKBA jár hozzá) betörne a kijelződ, mi a kijelzőcsere 100%-át kifizetjük!

Az iGlass Pro fóliával tehát a teljes, 360 fokos védelem mellé biztosítást is kapsz, hiszen garantáltan nem kell majd képernyőcserére költened. És hogy mit is jelent ez számokban? Egy iPhone XS Max esetében például akár 170 ezer forintba is kerülhet egy kijelzőcsere; egy iGlass Pro ajándék tokkal ezzel szemben csupán most akciósan 36.799 Ft-ért szerezhető be – a különbség önmagáért beszél.

Több mint üvegfólia: az iGlass biztosítás és egy életérzés is egyben, ráadásul nálunk már mindent megtalálsz, amire szükség lehet az iPhone-odhoz. Ha Te még nem próbáltad, milyen a vadiúj iGlass dobozoddal a kezedben megérezni az iGazi biztonságot, kattints IDE, hogy megtaláld a számodra legtökéletesebb kijelzővédőt!

Miben más az iGlass 2-iglass-iphone-uvegfolia
Védd meg az iPhone od-iglass-iphone-uvegfolia

KATT, nézz körül és legyél Te is az iGlass Család tagja!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük