IMG 5065-iglass-iphone-uvegfolia

3 meggyőző ok, amiért az iPhone 7S-re is érdemes várni

Az elmúlt időszakban minden reflektorfény az iPhone 8-ra szegeződött: nap mint nap születnek az ultra-prémium készülékről szóló, gyakran egymásnak is ellentmondó találgatások és koncepcióképek. A nagy felhajtás természetesen indokolt, hiszen ez a telefon az, amelytől igazán forradalmi változásokat remélhetünk, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az iPhone 8 csak az egyike a három, idén őszre várt iPhone modellnek.

IMG 5068-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple párhuzamosan a tavalyi iPhone 7 széria frissítésén, azaz az iPhone 7S és a 7S Plus készülékeken is dolgozik. Bár ezek közel sem kaptak annyi figyelmet, mint a jubileumi iPhone, mi az iGlass-nál mégis úgy gondoljuk, a 7S-páros is tartogat néhány komoly meglepetést.

Összegyűjtöttük a 3 legfőbb okot, amiért szerintünk a 7S-re is érdemes várni!

Élethűbb színek: a True Color kijelző

IMG 5067-iglass-iphone-uvegfolia

Míg az iPhone 8-ról köztudott, hogy edge-to-edge, szinte káva nélküli OLED-kijelzővel érkezik, a 7S modellek megmaradnak majd az elődeikkel megegyező 4,7 és 5,5 hüvelykes LCD-kijelzőknél.
Utánanéztünk azonban, hogy az ezekben használatos True Tone technológia egy fejlesztésnek köszönhetően képes lesz a környező fények teljes érzékelésére, létrehozva így a True Color-nak nevezett, azaz a színhű képernyőt. Mit is kapunk ezáltal? Az iPhone 7S ugyanolyan pontosan fogja visszaadni a valóság színeit, mint az idei, sokat dícsért iPad Pro modellek.

Vezeték nélküli töltés

IMG 5066-iglass-iphone-uvegfolia

Sokáig azt hittük, a vezeték nélküli töltés csak az iPhone 8 “kiváltsága” lesz, de a legutóbb kiszivárgott hírek arra engednek következtetni, hogy az összes idei iPhone képes lesz majd rá.

IMG 5069-iglass-iphone-uvegfolia

Nemrég bukkantunk rá egy tekercset ábrázoló képre, amelyet az induktív vezeték nélküli töltésre terveztek, de megtalálható rajta a Lightning csatlakozó helye is. Bár ebben nem vagyunk 100%-ig biztosak, ha a kép valódi, az a fentiek megerősítését jelentené.
Ez pedig jó hír mindenkinek, aki szeretné rugalmasan élvezni az iPhone-ja töltését, hiszen ehhez elég egy dokkolóra rátenni a készüléket. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az Androidos telefonok esetében a vezeték nélküli töltés lassabbnak bizonyult a hagyományos, kábeles módszernél, így kíváncsian várjuk, az Apple-nek sikerül-e megoldania ezt a problémát.

Fotózás úgy, ahogy ezelőtt még sosem

IMG 5065-iglass-iphone-uvegfolia

Persze ez nem versenyezhet majd az iPhone 8-nak szánt forradalmi 3D-s, kiterjesztett valóságra tervezett kamerával, de ha a történelmet vesszük alapul, az Apple nagy valószínűséggel az iPhone 7S kamerájának hardverét és szoftverét is feljavítani készül.
Szerintünk tehát nemcsak az évfordulós iPhone, hanem az iPhone 7S leendő vásárlói is egészen új élményt remélhetnek majd a fotózástól.

IMG 5071-iglass-iphone-uvegfolia

Az iGlass csapata arra a véleményre jutott, hogy aki nem szeretne az eddigi legdrágábbnak ígérkező iPhone 8-ra váltani, annak a 7S vagy a 7S Plus sem okoz majd csalódást. Ti mit gondoltok?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük