IMG 5436-iglass-iphone-uvegfolia

Miért a 3D Round a legnépszerűbb üvegfóliánk?

Ha megkérdezzük az iPhone-tulajdonosokat, miért nem vagy nem szívesen használnak üvegfóliát, általában azt a választ kapjuk, hogy félnek, az elrontja a telefonuk kinézetét, sőt, akár a tapintásának érzetét is. Neked is ismerős? Nem véletlenül vált a legnépszerűbb termékünkké az iGlass 3D Round üvegfólia, hiszen egyszerre nyújt megoldást ezekre a problémákra, az iPhone előlapjának teljes védelme mellett.

IMG 5434-iglass-iphone-uvegfolia

Mivel nyújt többet a 3D Round?

A 3D Round egy új, speciális technológia, amelynek segítségével az üvegfólia más kijelzővédőkkel ellentétben az iPhone teljes előlapját és a kijelző széleit is lefedi. Egy kijelzővédő alapvető funkciója, hogy megelőzze azt, hogy baj (a készülék leejtése, eldobása és hasonló, mindenkinek ismerős helyzetek) esetén a telefon képernyője törjön be. A 3D Round viszont egy, a hagyományosnál keményebb és stabilabb anyagból készült. Hogy mit is kapunk ezáltal? Egy sokkal magasabb szintű, biztosabb védelmet az ütődésektől kezdve a karcolásokon át egészen a hegyes tárgyak által okozott szúrásokig. Többen is letesztelték már, mennyire is bombabiztos ez, a 3D Round pedig kiállta még a legmeredekebb próbákat is. Ez az üvegfólia tehát tökéletes választás mindazoknak, akik hajlamosak megfeledkezni arról, hogy óvatosan bánjanak a készülékükkel, mégsem szeretnének aggódni a sérülések és a maradandó károk miatt.

IMG 5467-iglass-iphone-uvegfolia

Ha félsz a felhelyezéstől…

Sokaknak nincs bátorsága saját maguknak felrakni az üvegfóliát korábbi rossz tapasztalatok vagy a buborékosodás veszélye miatt, de a 3D Round esetében ez sem jelenthet problémát: a prémium kijelzővédőd részletes felhelyezési útmutatóval, a szükséges törlőkendőkkel és porleszedő matricával érkezik hozzád. Minden utasítást betartva a felhelyezés szinte elronthatatlan, a végeredmény pedig teljesen buborékmentes.

IMG 5437-iglass-iphone-uvegfolia

Esztétikailag észrevehetetlen

Nézzük a számokat: a lekerekített szélű fólia mindössze 0,33 mm vastag és 99%-ban átlátszó. Ennek köszönhetően a telefonod eredeti kinézete és színe gyakorlatilag változatlan marad a kijelzővédő felhelyezése után is. Nemcsak az iPhone-od eredeti szépségéről, de tapintásának érzetéről sem kell lemondanod: a 3D Round érintése ugyanis tökéletesen visszaadja a páratlan iPhone-élményt. Felülete taszítja az ujjlenyomatot, emellett lepergeti a vizet és az olajat is.

IMG 5436-iglass-iphone-uvegfolia

Ennyire észrevehetetlen a 3D Round a kijelzőn

Milyen változatokban érhető el?

Az iGlass 3D Round megrendelhető az alábbi készülékekre: iPhone 5/5S/5C/SE; 6/6S; 6 Plus/6S Plus; 7; 7Plus fekete, fehér, és 6-os vagy újabb modellek esetén immár Rose Gold színben is.

IMG 5432-iglass-iphone-uvegfolia

Köszönjük a figyelmed! Ha Te is kedvet kaptál, Itt megtalálod iGlass 3D Round kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük