4 uj iphone es se 2 is johet iden02-iglass-iphone-uvegfolia

4 új iPhone és SE 2 is érkezhet 2020-ban

Az idei év iPhone lineup-ja lassan teljesen körvonalazódni látszik: sok új belső funkciót és a tavalyi iPhone-okhoz hasonló dizájnt várunk – a sokat vitatott tripla-kamerát leszámítva. A hírek szerint azonban a következő, 2020-as év már sokkal izgalmasabb lesz az iPhone életében: új dizájnok és legalább két 5G-képes iPhone is érkezik, olyan lehetséges újításokkal, mint a kijelzőbe épített Touch ID.

4 uj iphone es se 2 is johet iden03-iglass-iphone-uvegfolia

A JP Morgen elemzői szerint az Apple jövőre a megszokott három helyett négy új iPhone-nal rukkol elő, melyek nemcsak mind OLED-kijelzősek lesznek, hanem a virtuális és a kiterjesztett valóság (VR/AR) lehetőségeit is maximálisan kihasználják majd.

A 2020-as iPhone-ok

4 uj iphone es se 2 is johet iden01-iglass-iphone-uvegfolia

Az előrejelzésben szereplő 5,4 és 6,7 hüvelykes kijelzőméretek alátámasztják a korábbi híreket. Ez azt is jelenti, hogy az Apple a kisebb prémium iPhone-t közelebb hozná az iPhone SE méretéhez. Ugyanakkor valószínű, hogy ez a két iPhone tartozna a prémium karegóriába, melyek kizárólagosan támogatják majd az 5G-t és egy “világra néző 3D érzékelő” kamera technológiát is kapnak az AR funkciók számára.

Ezzel szemben a 6,1-es iPhone a jelenlegi XR közvetlen utódja lehet, ezúttal azonban már OLED-kijelzővel – az, hogy ez támogatja-e majd az 5G-t, egyelőre kérdéses.

A negyedik modell még igencsak rejtélyes, azonban ez valószínűleg ez egy még alacsonyabb árkategóriás iPhone lesz. Sokak szerint ez a készülék lehet az iPhone SE réges-rég várt “újjászületése”. Ezt iPhone XE néven is emlegetik, a koncepciók alapján pedig az X-hez hasonló keret nélküli dizájnt és Face ID-t kapna az SE méretében.

A pletykákat persze még nem vehetjük készpénznek, az Apple pedig még az utolsó pillanatokban is okozhat meglepetéseket, ám annyi biztos: a 2020-as év nagyon izgalmas lesz iPhone-szempontból. Te mikor szeretnél új iPhone-t? Melyik új modellt várod a legjobban?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük