teljes kijelzos touch id es uj iphone se is johet jovore05-iglass-iphone-uvegfolia

Teljes kijelzős Touch ID és új iPhone SE is jöhet jövőre – mindent az Apple terveiről!

Igen érdekes jóslatokat tudhattunk meg Blayne Curtis elemző és csapata jelentéséből mind az idei, mind a jövő évi iPhone-okra vonatkozóan. Az információik egyenesen ázsiai útjukról származnak, melynek során személyesen is találkoztak az Apple beszállítóival. Az iGlass most elhozta a legizgalmasabb előrejelzéseket!

teljes kijelzos touch id es uj iphone se is johet jovore02-iglass-iphone-uvegfolia

Mit hoz az idei szeptember?

A jelentés először a 2019-es, szeptemberre várt iPhone-okra tér ki. Az idei prémium trió kevés változást ígér, leszámítva a már sokat vitatott plusz kameralencsét, amely a kamera dizájnt is jelentősen átalakítja majd. Más pletykákból tudjuk azt is, hogy az ezévi modellek jégüveg burkolatot, nagyobb akksikat, kétirányú vezeték nélküli töltést és duális Bluetooth-t kaphatnak – ezutóbbi azt jelenti, hogy egy iPhone-t egyszerre csatlakoztathatunk például az AirPods-hoz és az autóhoz is.

Megerősítést kapott továbbá a hír, miszerint az Apple idén – valószínűleg az iOS 13 megjelenésével – leszámol a 3D Touch-csal, melynek helyét az iPhone XR-ben látott “Haptic Touch”, azaz haptikus érintés funkció veszi át.

teljes kijelzos touch id es uj iphone se is johet jovore04-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone XR utódja (iPhone 11R?) pedig 4 GB-os RAM-mal érkezik az előző évi 3 helyett, valamint meglepő újítás lehet, hogy a Kék és a Korall modellek Zöldre, valamint Levendula színűre cserélődnek.

teljes kijelzos touch id es uj iphone se is johet jovore03-iglass-iphone-uvegfolia

2020 – Bepillantás a jövőbe

A jövő évi iPhone-ok a jelek szerint jóval izgalmasabb változásokat ígérnek. Ekkor érkezhet meg az 5G támogatás, a teljes OLED-kijelzőre váltás és a hátsó kamerába épített 3D érzékelés.

teljes kijelzos touch id es uj iphone se is johet jovore01-iglass-iphone-uvegfolia

A legérdekesebb hír azonban az “akusztikus” ujjlenyomatolvasóról szól: eszerint a gomb nélküli iPhone-okba is visszatérhet a Touch ID, azonban ezúttal a kijelzőbe építve, annak teljes felületén. Tudjuk, hogy az Apple régóta foglalkozik ezzel, és bár nem hinnénk, hogy ez a Face ID végét jelentené, néhány helyzetben kétségtelenül még mindig a Touch ID a praktikusabb.

iPhone SE 2?

A jelentés szerint az iPhone SE még mindig nem halott – a folytatás azonban nem a megszokott 4 colos formában jöhet. A szerintük 2020 elejére várható “iPhone SE 2” az iPhone 8 külsejét és belsejét kapja majd meg. Bár az SE folytatásáról régóta szólnak a pletykák, azok korántsem következetesek – annyi viszont valószínű, hogy az Apple tényleg dolgozik egy alacsonyabb kategóriás iPhone-on, hiszen még a pénztárcabarátnak szánt XR is sokak pénztárcáján kívül esik.

Az Apple az idei év új iPhone-jait nagy valószínűséggel ezúttal is szeptemberben, az Apple Park-béli Steve Jobs Színházban mutatja majd be. Szerinted megéri várni?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük