iphone 14 pro max védőfólia

5 hasznos iPhone alkalmazás 2023 májusára – Új böngésző, fantasztikus kamera app és más (+ egy iPhone 14 Pro Max védőfólia ajánlás)

Ha például az új 14-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 14 Pro Max védőfólia beszerzéséről, hogy biztonságban próbálhasd ki őket:

 

Ebben a cikkben az elmúlt havi legjobb iPhone-alkalmazások bemutatását taglaljuk egy mini-értékeléssel és néhány tippel, meglátással az egyes alkalmazásokkal kapcsolatban. Reméljük, élvezni fogod őket – és ne feledkezz meg közben az iPhone 14 Pro Max védőfólia kiegészítődről sem.

 

Halide

 

A Halide kézi vezérlést biztosít az iPhone kamerája felett, és az alapértelmezett kameraalkalmazáson túlmutató funkciókat kínál.

Érdemes a makró funkcióját használni, hogy közeli felvételeket készíthess egyedi témákról. Ezenkívül exkluzív portré funkciója segít az egyes tárgyak azonosításában egy vizuális animációval. A Halide elengedhetetlen a professzionális fotózáshoz iPhone-on.

Legfőbb érdemei: A legtöbb alkalmazás általában zsúfolt a felesleges funkciókkal, de a Halide gondosan megvalósítja az egyes funkciókat. Általában az új frissítések minimális dizájnnal rendelkeznek, sok fehér térrel, hogy olyan egyedi élményt nyújtsanak, mint az iPhone.

Észrevehető kihívások: Kisebb készülékeken, mint például az iPhone 12 Mini készülék, a felület zsúfoltnak tűnhet.

Gyors tipp: Az alkalmazás kínál egy “Prevent Facebook Spying” nevű opciót, amely eltávolítja a helyadatokat a fotóidról, amikor megosztod őket bármilyen Facebook tulajdonú alkalmazással. Ez az opció az alkalmazás Beállítások Speciális részlegében található.

 

Arc

 

Az Arc böngésző UX felülete sokkal jobb, mint bármi, amit a Google Chrome vagy az alapértelmezett Safari alkalmazás kínál.

Az Arc for iOS egy újonnan megjelent alkalmazás, és annak ellenére, hogy egy 1. verziójú kiadás, jól működik. Az iPhone-on az asztali alkalmazásból elérhetjük az összes helyet és lapot.

Ezt a böngészőt szeretni fogják, akik mélyen érdeklődnek az UX és a mikro-interakciók finom animációi iránt.

Legfőbb érdemei: A lapok azonnali szinkronizálása asztali és mobil között az alkalmazáson belüli különböző terekben.

Észrevehető kihívások: Mivel egy kezdeti kiadásról van szó, sok funkció hiányzik ebből az alkalmazásból, hogy az elsődleges böngésző legyen iOS-en – a könyvjelzők hiánya az egyik.

Gyors tipp: Az üres helyre történő lefelé csúsztatás megnyitja a billentyűzetet, és az URL-sávra helyezi a kurzort, amely lehetővé teszi a webhelycímek beírását vagy a keresőmotoron történő keresést.

 

timing

 

Van néhány pillanat, amikor az all-in-one alkalmazásoknak van értelme, és a timing.is alkalmazás ezek közé tartozik. A termelékenység tervezést és ütemtervhez való ragaszkodást jelent. Ezért szükséged lesz egy naptári eseményre és egy feladatra. Kombináld a kettőt, és megkapod a timing.is alkalmazást.

Ez az alkalmazás egy mindenre kiterjedő megoldást kínál a feladatok megtervezéséhez, új szemlélettel a feladatok és a naptáresemények használatára a termelékenység javítása érdekében.

Képes szinkronizálni a naptárakat, és integrálható az iPhone-on lévő Reminders alkalmazással. Ezenkívül testreszabási lehetőségeket kínál, és ami a legjobb, hogy az alkalmazás használatához nem kell fiókokat létrehozni.

Legfőbb érdemei: Az olyan funkciók, mint az időblokkolás és a réskezelés, profi naptár- és tervezőalkalmazássá teszik.

Észrevehető kihívások: kicsit távol áll az Apple HID irányelveitől, ami egy kicsit elidegeníti a többi iOS-alkalmazástól.

Gyorstipp: Ha az alkalmazás fő felhasználói felületén belül a képernyő közepéről lefelé húzod a lapot, akkor megjelenik egy év előrehaladási sáv, amely százalékos értékkel mutatja, hogy mennyi idő telt el az évből – imádjuk ezt a funkciót.

 

Mind Node

 

A MindNode egy elmetérképező alkalmazás, amely segít vizualizálni a gondolataidat világos, érthető, vizuálisan vonzó és érthető módon.

A MindNode egyedi kialakítású, natív szerkesztővel és a kezdeti benyomást messze meghaladó képességekkel rendelkezik. Képeket adhatunk hozzá, csomópontokat kapcsolhatunk össze, dokumentumokat vázolhatunk fel, címkéket hozhatunk létre, hozzáadhatunk témákat, matricákat helyezhetünk el, feladatokat oszthatunk meg és még sok minden mást.

Kedvenc funkcióink:

  • A dinamikus újrarendezés eltolja a közeli csomópontokat, és némi negatív teret ad közéjük.
  • A macO és iPadOS alkalmazás újratervezése, amely vizuálisan vonzó dizájnt hoz az eszköztár és az oldalsáv számára.
  • Jegyzetek hozzáadása a vázlatban és számos gyönyörű téma hozzáadása.

Legfőbb érdemek: A gyakori frissítések felerősítették a MindNode használhatóságát, ami túlmutat azon, amit sok versenytárs kínál, különösen exkluzív alkalmazásként az iOS-en.

Észrevehető kihívások: Könnyű eltévedni az alkalmazás használatával, különösen az első felhasználók számára, mivel a kezdeti felhasználói felület üresnek tűnik.

Gyors tipp: Az üres vásznon bárhova történő koppintás egy kontextusmenüt hoz létre, amelyet új fő csomópontok létrehozására vagy egy elem beillesztésére használhatsz.

 

Widget Pod

 

A WidgetPod alkalmazás hozza a legközelebb a dinamikus widgetek zenelejátszáshoz való megtapasztalását az iOS 16-on.

Támogatja az Apple Musicot és a Spotify-t is. Testreszabási lehetőségekkel rendelkezik olyan dolgokhoz, mint például egy adott gomb megtekintése vagy egy ikon vizuális megjelenítésének megváltoztatása. Teljesítménye zökkenőmentes, és az akkumulátor üzemidejére gyakorolt hatása észrevehetetlen.

Legfőbb érdemei: Az ismerős dizájnnyelv használata segíti a felhasználókat abban, hogy bármely opciót könnyedén módosíthassanak.

Észrevehető kihívások: A különböző widgetméretek szervezeti struktúrájának hiánya az alkalmazáson belül a könnyebb testreszabhatóság és megtalálhatóság érdekében.

Gyorstipp: Ha előfizetsz az Apple Music Classical szolgáltatásra, a színszűrő fekete-fehér módra való módosításával a klasszikus zene hangulatát hozhatod a widget művészi megjelenítésébe. Ehhez koppints a kezdőképernyő widgetjére az alkalmazáson belül, görgess lefelé, amíg meg nem találod a műalkotás kategóriát, és koppints a “Grayscale” nevű rádiógombra az új színek alkalmazásához.

 

Te kipróbálod, próbáltad már valamelyiket? Írd meg a Te kedvenc újszerű appodat is kommentben!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted az egyik legprofibb iPhone 14 Pro Max védőfólia kiegészítőnket, ITT pedig ugyanezt az iPhone 14 Pro Max védőfólia kiegészítőt betekintésgátló változatban készüléked és a magánszférád tökéletes és tartós védelméhez.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük