iphone 14 kameravédő

Így alkalmazd ugyanazokat a szerkesztéseket egyszerre több fotón az iPhone-odon – Lépésről lépésre guide és egy iPhone 14 kameravédő funkciós tok a biztonságos fotózáshoz

Ha egy új iPhone, például a 14-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 14 kameravédő funkcióval is ellátott tok vagy egy iPhone 14 kameravédő fólia beszerzéséről, hogy biztonságban készíthesd azokat a fotókat:

 

Egyszerű, mégis szuper hasznos és elengedhetetlen tipp mindazoknak, akik valamilyen okból – például egy videóhoz, albumhoz, social mediára vagy csak úgy – egyszerre több fotót vagy videót szeretnének pontosan ugyanolyanra szerkeszteni iPhone-on. És egy iPhone 14 kameravédő funkciós tok ajánlás azoknak, akik a fotózást is biztonságban tennék.

 

Az iOS 16 új funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre több fényképet szerkesszünk. Alapvetően egy fotó szerkesztéseit veszed át, és ugyanazokat a beállításokat több fotón is használhatod. Így működik.

 

Hogyan lehet tömegesen szerkeszteni a fényképeket iPhone-on?

Két fontos dolgot kell megérteni a sorozatszerkesztési funkcióval kapcsolatban:

Az iOS 16 vagy újabb iOS 16 vagy újabb operációs rendszer szükséges hozzá. Ha nem az operációs rendszer ezen verziója fut, a funkció nem érhető el.

A szerkesztések halmazát – az összes módosítás és beállítás -, amelyet egy fényképen elvégeztél, a rendszer a módosítások egy csoportjaként kezeli, és más fényképekre másolja be+beilleszti. Tehát legalább két olyan fényképre van szükséged, amelyen ugyanazokat a módosításokat szeretnéd elvégezni (az eredeti fényképre, amelyen a módosításokat végzi, és egy másikra, amelyre a módosítások csoportját beilleszti).

Ha ezek a feltételek teljesülnek, kövesd az alábbi lépéseket a fényképek iPhone-on történő tömeges szerkesztéséhez:

 

A Fotók alkalmazásban keresd meg és nyisd meg az első szerkeszteni kívánt fényképet – ez lesz a mintád.

 • Koppints a Szerkesztés gombra, és alkalmazd a kívánt szerkesztéseket.
 • Ha végeztél a szerkesztéssel, koppints a Kész gombra.
 • Koppints a … elemre a jobb felső sarokban.
 • Koppints a Szerkesztések másolása lehetőségre. Ezzel minden, a fényképre alkalmazott beállítás másolódik, és készen áll, hogy egy másik, kiválasztott másik fényképre is alkalmazhasd.
 • Koppints a vissza nyílra az album nézethez való visszatéréshez.
 • Koppints a Kijelölés gombra, majd jelöld ki az összes olyan fényképet, amelyre a 2. lépésben megadott szerkesztési beállításokat szeretnéd alkalmazni.
 • Bár legalább egy fényképet ki kell jelölnöd, a kijelölhető fényképek számának nincs valódi korlátja.
 • Koppints megint a … elemre a jobb alsó sarokban.
 • Koppints a Szerkesztések beillesztése lehetőségre. Ez a szerkesztési beállításokat minden kiválasztott fényképre alkalmazza.
 • Nem tetszenek az elvégzett szerkesztések? Jelölj ki egy vagy több szerkesztett fényképet, koppints a … elemre, majd a Visszaállítás az eredetire elemre.
 • Egy üzenet jelenik meg, amely tudatja, hogy a szerkesztések a kiválasztott fényképekre alkalmazásra kerültek.

 

Megyjegyzés: A Fotók alkalmazással videókat is szerkeszthetünk. Minden lépés ugyanaz, kivéve, hogy a Fotókban a Videók mappában kell kiválasztanod az elemeket.

 

Egyéb gyakori fotózással kapcsolatos kérdések

Hogyan szerkeszthetek Live fotókat iPhone-on?

Az Élő fotókat ugyanúgy szerkesztheted, mint bármely más képet vagy videót. Nyisd meg a Fotókban, majd a színek beállításához válaszd a Szerkesztés lehetőséget a jobb felső sarokban. Választhatsz a normál Live lejátszás vagy a Bounce között is, amely a rövid videót előbb előre, majd hátrafelé játssza le.

 

Hogyan szerkeszthetek sötét fotókat az iPhone-on?

A gyenge fényviszonyok mellett készített fényképek legjobb lehetősége egy Apple-készüléken az iPhone 11 és újabb készülékek Éjszakai üzemmód funkciója. Ha a telefonod ennél régebbi, használd a normál szerkesztési módot, és növeld meg az Expozíció beállítást.

 

Köszönjük a figyelmed. Csekkold prémium iPhone 14 kameravédő termékeinket is iPhone-od ezen értékes részének védelméhez:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük