56 uj emoji visszatert 3d touch alkalmazasvalto megjelent az ios 11 1 2 betaja05-iglass-iphone-uvegfolia

56 új Emoji, visszatért 3D Touch alkalmazásváltó – megjelent az iOS 11.1 második bétája

Az Apple megjelentette az iOS 11.1 második bétáját is iPhone-ra és iPad-re. A frissítés egyik legnagyobb dobása, hogy új Emojik százát tartalmazza – nézzük is az iGlass-kedvenceket!

56 uj emoji visszatert 3d touch alkalmazasvalto megjelent az ios 11 1 2 betaja02-iglass-iphone-uvegfolia

56 új Emoji

Mikor már azt gondoltuk volna, bármit ki tudunk fejezni Emoji segítségével, rá kellett jönnünk, mennyi minden hiányzott eddig: az iOS 11.1 béta többek között fejkendős nőt, szakállas férfit, zombit és dínót is hozott magával. Bár ténylegesen csak 56 ábrát kaptunk, a bőrszín- és nemváltozatokkal együtt több száz újdonság közül válogathatunk. A Mi egyik kedvencünk a sellő, valamint a narancssárga szív, hiszen így már – most először – egy teljes szivárványt kirakhatunk csak Emoji-szívek használatával. Na de beszéljenek helyettünk a képek:

56 uj emoji visszatert 3d touch alkalmazasvalto megjelent az ios 11 1 2 betaja01-iglass-iphone-uvegfolia

3D Touch alkalmazásváltó

A frissítés másik legfontosabb “újítása” tulajdonképpen nem is egy újdonság, hanem egy eddig már megszokott funkció, a 3D Touch-csal működő alkalmazásváltás visszavezetése. Aki eddig nem használta volna ezt az egyébként hasznos trükköt, elmondjuk, hogyan működik: nyomj egy 3D Touch-ot a képernyő bal oldalán, húzd el jobbra, majd engedd el. Ha már le is töltötted az iOS 11.1 második bétáját a 3D Touch-csal felszerelt készülékedre, mindenképp megér egy próbát. Valószínűnek tartjuk, hogy ez a funkció mostmár az összes következő iOS 11 verzióban működni fog, bár azt fontos megjegyezni, hogy csak a 3D Touch-ot egyébként is támogató eszközökön.

56 uj emoji visszatert 3d touch alkalmazasvalto megjelent az ios 11 1 2 betaja04-iglass-iphone-uvegfolia

Mi jöhet még?

Természetesen további kis fejlesztések és hibajavítások ezúttal is helyet kaptak, így például sikerült megoldani az iPhone 8-on és a 8 Plus-on tapasztalt Portré megvilágítással kapcsolatban felmerült problémákat és az ikonok összecsúszását a nagyobb képernyős készülékeken. Van azonban még bőven iOS-funkció, ami egyelőre a jövő zenéje maradt: a későbbiekben számítunk az AirPlay 2-re, az iCloud Üzenetekre és az Apple Pay Cash-re is.

56 uj emoji visszatert 3d touch alkalmazasvalto megjelent az ios 11 1 2 betaja03-iglass-iphone-uvegfolia

A frissítés letölthető mind a fejlesztői, mind a publikus bétát használók számára az iOS 11-et támogató eszközökre, a hivatalos megjelenésre pedig október vége felé számíthatunk. Ti letöltitek a béta verziót, vagy tudtok még várni? Melyik a kedvenc új Emoji karakteretek?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük