24B75FB5 2C4F 413F 9119 541FA9A53438-iglass-iphone-uvegfolia

A legnagyobb iPhone lesz a legnépszerűbb is?!

Egy friss jelentésből nagyon úgy tűnik, hogy az Apple szerint az idei legnagyobb iPhone lesz egyben a legnépszerűbb is. Eddig mindenki, így mi az iGlass-nél is arra számítottunk, hogy a 6,1-es LCD-iPhone lehet az év “sztárja” – most utánanéztünk, mi is az igazság!

Arról korábban már írtunk, hogy idén 3 vagy 4 új iPhone érkezik: az iPhone X utódja, egy nagyobb, X Plus névre hallgató változat, az olcsóbb LCD-iPhone, valamint az SE 2. Sajnos azonban kiderült,  hogy az SE folytatását – ha nem is örökre, de idénre valószínűleg – leselejtezték, így egyelőre maradt a másik háromról való találgatás.

CAB8ADCF 89CA 4E40 B999 35E9D7D318C4-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple 45 millió 6,5-hüvelykes OLED-panelre adott le rendelést az iPhone X Plus-hoz – jelentette a koreai The Bell. Összehasonlításképp az iPhone X utódjához csupán 25 milliót, az LCD-készülékhez pedig nagyjából 30 milliót igényelt a vállalat.

Ha ez a jelentés valóban pontos, az könnyen utalhat arra, hogy az Apple a legnagyobb (és feltehetően a legdrágább) iPhone-ját várja az idei év legkeresettebb modelljének. 

68E7C63B E9A4 43D2 BB7E 045210A67941-iglass-iphone-uvegfolia

És bár könnyű azt feltételezni, hogy a csaknem feleannyiért kapható, de az iPhone X tulajdonságaival felszerelt 6,1-es iPhone lesz a “csúcs”, nem lepődnénk meg a másik verzión sem: a nagyobb iPhone-ok ugyanis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Hiába a kritikusok előzetes félelmei az elriasztó árral kapcsolatosan, a 2017-es iPhone X eladásai sem adnak okot panaszra.

LCD-iPhone elhalasztva?

Érdemes azonban megemlíteni, hogy más tényezők is szerepet játszhatnak a forgatókönyv alakulásában. Felmerült, hogy a megfizethetőbb iPhone halasztásra kerülhet az LCD-kijelző okozta nehézségek miatt – állítólag váratlan gondot okoz a kijelző megformálása az érzékelőknek kialakított “sziget”, azaz a notch körül.

B7608D4D 15B1 424D BAD6 5B2684F7A9B7-iglass-iphone-uvegfolia

Természetesen a The Bell jelentése sem más, mint találgatás, és könnyen lehet, hogy az Apple az utolsó pillanatban lep majd meg minket. Mégis felmerül a kérdés, ha igaz a pletyka: tényleg az egyre nagyobb iPhone-oké a jövő?

Te mit gondolsz erről? Írd meg kommentben!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük