kellemetlen meglepeteseket tartogat az ios 114 02-iglass-iphone-uvegfolia

Kellemetlen meglepetéseket tartogat az iOS 11.4

Súlyos kellemetlenségeket okoz az iOS 11.4 az iPhone-osoknak – derült ki az eddigi visszajelzésekből. Jelenleg úgy tűnik, hogy a szoftverfrissítés különösen az akkumulátor élettartamát rövidíti meg. Az iGlass most utánajárt, mi lehet a sok rossz hátterében és mit tehetsz ellene!

kellemetlen meglepeteseket tartogat az ios 114 04-iglass-iphone-uvegfolia

A jelentések szerint az iOS 11.4-re való frissítés akár az iPhone-ok 25%-kal gyorsabb merüléséhez is vezethet. Ez főként a régebbi modelleket érinti: egy felhasználó arra panaszkodott, hogy a letöltés után az azelőtt tökéletesen működő 6-osa használat nélkül is rohamosan merülni kezdett, egy 6S Plus tulajdonosnak pedig néhány perc alatt 50%-ról 20%-ra esett a töltöttsége. Utóbbi már csak azért is biztosan az új verzió hibája, mivel az akksija egészsége 90%-ot mutat. (Lemaradtál, hogyan nézheted meg az akkud állapotát? Olvasd el ITT!)

Az alig több, mint két hetes szoftverfrissítés az újabb Apple-készülékeket sem kíméli. Ráadásul sok panasz érkezett hozzánk a maguktól leálló, bezáródó app-okra, valamint az eltűnő Wi-Fi jelekről is. A probléma oka szerintünk a megújult háttérben történő alkalmazásfrissítés funkció vagy a hálózatváltás lehet.

kellemetlen meglepeteseket tartogat az ios 114 01-iglass-iphone-uvegfolia

Mit csinálj, ha nálad is előjönnek a gondok?

Az Apple egyelőre nem nyilatkozott sem a kellemetlenségek eredetét, sem a megoldásukat illetően. A kézenfekvő válasz természetesen az lenne, hogy ne töltsd le (és tarts ki egy kicsit a régivel) – ha már késő, akkor viszont még mindig van néhány beállítás, amivel mentheted a menthetőt és növelhetsz az akksid élettartamán. (Olvasd el ITT!)

kellemetlen meglepeteseket tartogat az ios 114 03-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple-t a közelmúltban rengeteg támadás érte, miszerint szándékosan lassítja és “teszi tönkre” az iPhone-okat. Erről továbbra sem tudunk biztosat mondani, mindenesetre mi az iGlass-nél azt tanácsoljuk, – ha most nem tapasztalsz problémákat – hogy inkább várd ki a következő frissítést, vagy akár a nagyon ígéretesnek tűnő szeptemberi iOS 12-t.

Te letöltötted az iOS 11.4-et? Észleltél valamit a fenti problémák közül?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük