a wwdc iden sem maradhat el01-iglass-iphone-uvegfolia

A WWDC idén sem maradhat el – Jön az iOS 14, megvan a legfontosabb Apple-esemény időpontja!

Ahogy az új típusú koronavírus világjárvánnyá kezdett alakulni, világossá vált, hogy az Apple hagyományos, éves fejlesztői konferenciájának (WWDC) idén más irányt kell vennie. Bár sokan tartottak attól, hogy sok más, tech-kel kapcsolatos eseményhez hasonlóan ez is a törlés sorsára jut, az Apple rajongói és elemzői egyaránt egyetértettek abban, hogy az Apple így vagy úgy, de megtalálja a módját legfontosabb éves rendezvényének megtartására. Az iGlass csapata most utánajárt, milyen is lesz ez az új típusú (nem árulunk el nagy meglepetést: online) WWDC!

WWDC 2020 – Mikor, hogyan?

Az Apple már márciusban bejelentette, hogy a WWDC nem marad el, csak átalakul, és egy „vadiúj, online formában” kerül megrendezésre. Az igazi kérdés már csak a pontos kivitelezés és az időpont volt – bár az utóbbi években a WWDC hagyományosan június első hétfőjén kezdődött, most, az utazási nehézségek „elhárulásával” az Apple-nek megvan a lehetősége egy kicsit későbbre tolni az eseményt.

a wwdc iden sem maradhat el02-iglass-iphone-uvegfolia

Most, nagyjából egy hónappal a konferencia megszokott időpontja előtt az Apple bejelentette: a virtuális WWDC június 22-én kezdődik majd, és egy nagyszerű, de a példátlan időknek köszönhetően idáig példátlan lépés folytán a teljes konferencián ingyen vehetnek majd részt a fejlesztők.

A résztvevők iPhone-ról vagy iPad-ről a már letölthető Apple Developer fejlesztői alkalmazáson vagy az Apple Developer honlapján keresztül csatlakozhatnak. Itt jelenik majd meg időközben a teljes program és minden egyéb fontos infó is. Phil Schiller, az Apple Senior Nemzetközi Marketing alelnöke így nyilatkozott:

„A 2020-as WWDC lesz az eddigi legnagyobb, június egy teljes hetében sosem látott módon összehozva a több mint 23 millió fős fejlesztői közösséget világszerte, hogy együtt megismerhessük az Apple jövőjét.”

a wwdc iden sem maradhat el03-iglass-iphone-uvegfolia

Bár az Apple még nem tett közzé részletes programot, a bejelentés azt sugallja, a nyitónapon, június 22-én keynote-ra számíthatunk, ahol szokásos módon bejelentik majd az új szoftverfrissítéseket, köztük az iOS 14-et, az iPadOS 14-et, a tvOS 14-et és a watchOS 7-et is.

Egyes jelentések szerint új hardver is bemutatkozhat a keynote-on, ez azonban nem túl megszokott jelenség a WWDC-n. Tekintve viszont, hogy a 2017-es iPad Pro vagy épp a tavalyi Mac Pro, sőt, a HomePod is így mutatkoztak be, nem elképzelhetetlen: a pletykák főleg egy új Apple fejhallgatóról szólnak. Az, hogy ez valóban érkezik-e, egyelőre a jövő zenéje.

Swift Student Challenge – Kihívás a diák fejlesztőknek

Az idei konferencia részeként az Apple bejelentette a Swift Student Challenge névre keresztelt kihívást is, mely új módon ad lehetőséget a diák fejlesztők számára, hogy bemutassák saját ötleteiket.

a wwdc iden sem maradhat el04-iglass-iphone-uvegfolia

Mi az iGlass-nél már nagyon várjuk az Apple újdonságait, nemcsak az iPhone-okat és Apple Watch-okat, melyekre új üvegfóliákat és prémium tokokat hozhatunk el Nektek, hanem az új szoftvereket is! Te mit látnál szívesen az iOS 14-ben?

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

Ne feledd! 4. születésnapunk alkalmából MOST 40% kedvezménnyel juthatsz iPhone 7 üvegfólia és bármely más iGlass termékünkhöz, ha a „szülinap” kódot használod vásárlásnál!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük