ez az iphone lesz iden a legjobb vetel05-iglass-iphone-uvegfolia

Ezzel az iPhone-nal jársz idén a legjobban! – Kiszivárgott az iPhone 12 árazása

Az Apple zászlóshajó telefonjairól mindenkinek a magas árak ugranak be: elég csak például megnéznünk a tavalyi év iPhone 11 Pro-ját, mely már-már meghökkentő, 999 dolláros áron debütált. Idén azonban valami megváltozni látszik: az iPhone 12 széria ugyanis már 649 dolláros kezdőártól (209 ezer forintnak megfelelő összeg) elérhető lehet. Az árak persze külföldre vonatkoznak, ám ezek jó irányadók lehetnek az árazás alakulásának megfigyeléséhez, és ahhoz, hogy eldöntsük, melyik iPhone-nal járunk majd a legjobban. Az iGlass csapata most elárulja, melyik modell és miért lesz a legjobb vétel!

Várható iPhone 12 árak

ez az iphone lesz iden a legjobb vetel01-iglass-iphone-uvegfolia

Egy megbízhatónak tartott Apple elemző, Jon Prosser Twitter oldalán tette közzé az idei iPhone-ok várható árait. A vállalat állítólag négy iPhone 12 modellen dolgozik – két pénztárcabarátabb, valamint két zászlóshajó Pro készüléken. Ezek kezdőárai a következőképpn alakulhatnak:

  • 5,4-hüvelykes iPhone 12: 649$ (~209 ezer Ft)
  • 6,1-hüvelykes iPhone 12: 749$ (~241 ezer Ft)
  • 6,1-hüvelykes iPhone 12 Pro: 999$ (~322 ezer Ft)
  • 6,7-hüvelykes iPhone 12 Pro Max: 1,099$ (~354 ezer Ft)

Ha ez a pletyka igaznak bizonyul, az azt jelentené, hogy a belépőszintű iPhone 12 modell lenne az Apple valaha volt legolcsóbb OLED-kijelzős telefonja. Ráadásul mind a négy modell 5G támogatással érkezik majd.

Itt érdemes visszaemlékeznünk a tavaly bemutatott iPhone 11-re, mely az iPhone 11 Pro némileg szerényebb tudású változata volt, ennek megfelelően alacsonyabb, 699 dolláros kezdőárral az iPhone 11 Pro 999 dollárjával szemben. Tavaly azonban az Apple úgy faragott az áron, hogy az iPhone 11-be alacsonyabb felbontású LCD-kijelző került az OLED helyett, a három kameralencse helyett pedig kettőt használt.

Különbségek a kamerában

ez az iphone lesz iden a legjobb vetel02-iglass-iphone-uvegfolia

A Pro modellek Telefotó kameralencséket kapnak majd az ultraszéles- és a széles-látószögű lencséket kiegészítve. A Pro modelleket valószínűleg továbbra is ez fogja elválasztani az alap változatoktól: utóbbiak az iPhone 12 széria esetében is csak két, míg az előbbiek háromlencsés kamerát kapnak LiDAR technológiával.

Prosser megbízhatósága már korábban is bebizonyosodott, hiszen pontosan megjósolta például a 2020-as iPhone SE megjelenési dátumát – ha az árak nem is a véglegesek, ezeket már nagyjából irányadónak tekintheted, ha idén új iPhone vásárlásán gondolkozol.

Az iPhone 12 széria tömeggyártását a kialakult járványügyi helyzet miatt az Apple kénytelen volt egy hónappal eltolni, így idén valószínűleg későbbre csúszik a hagyományos szeptemberi bemutató. Az iOS 14-et és az új Apple Watch-ot is bemutató esemény ennek ellenére később, de még az ősz folyamán megrendezésre kerülhet.

Mi az iGlass-nél tehát arra jutottunk, az idei évben az iPhone 12 igazi TOP-vétel lesz, hiszen a kedvező ár ellenére sem kell nélkülöznünk a prémium funkciókat. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a fejleményeket és gőzerővel dolgozunk azon, hogy az iGlass üvegfóliákat már a lehető leghamarabb az új iPhone-okra is beszerezhesd majd.

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is: ha idén váltasz/váltanál iPhone-t, Te melyiket választanád a négy közül? Esetleg az új SE a befutó? Írd meg hozzászólásban!

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megtekintheted iPhone XS Max üvegfólia és egyéb prémium iPhone üvegfólia termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük