iphone 13 pro szilikon tok

Az új Apple AR/VR headsetet harangozta be Tim Cook egy új nagyinterjúban – Ezt tanulta Steve Jobstól

 

Ha iPhone tulajdonos vagy, akkor mindenek előtt számodra is elengedhetetlen egy készülékedhez való stíkusos, például egy iPhone 13 Pro szilikon tok beszerzése, mely segít kiélvezni Steve Jobs legnagyobb találmányát, miközben az stílusos biztonságban lesz:

 

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója a GQ-nak adott terjedelmes interjújában úgy tűnik, hogy a vállalat hamarosan megjelenő vegyes valóságot használó headsetjét harangozta be. Cook a GQ Global Creativity Awards 2023-as számának címlapján szerepel. A GQ Zach Baronnal készített interjú “Tim Cook Thinks Different” címmel Cook karrierjének, miniszterelnökségének és magánéletének számos aspektusát járja körül. Cook azt magyarázta, hogy az Apple miért lehet – hipotetikusan – érdekelt az AR/VR hardverekben, valamint beismerte azt is, hogy az Apple tévedett a kiterjesztett valóság eszközökkel kapcsolatosan, és hogy erre Steve Jobs tapasztalatai ébresztették rá. Olvass tovább, hogy megtudd, mire is ébredt rá pontosan és görgess lejjebb egy iPhone 13 Pro szilikon tok tippért is, ha Steve Jobs ezen forradalmi újdonságát épp Te is a kezedben tartod!

Hogy igazságosak legyünk Cookkal szemben, a korai elutasító megjegyzései pontosabban azt jósolták, hogy a Google Glass megbukik, és ebben aztán tényleg nem tévedett. A GQ munkatársának, Zach Baronnak azonban elismerte, hogy általánosságban is tévedett az AR headsetekben és a szemüvegekben rejlő lehetőségeket illetően.

Évekkel ezelőtt ugyanis – amikor arról kérdezték, hogy az Apple a Google Glass, egy korai AR-termék mintájára szemüvegeket gyártana – Cook a The New Yorker munkatársának, Ian Parkernek azt mondta, hogy szkeptikus volt a vállalkozással kapcsolatban: “Mindig is úgy gondoltuk, hogy a szemüveg nem egy okos lépés, abból a szempontból, hogy az emberek nem igazán akarnák viselni. Tolakodóak voltak, ahelyett, hogy háttérbe szorították volna a technológiát, ahogy mindig is hittük”. Ezt mondta akkor: “Mindig is úgy gondoltuk, hogy megbukik, és tudod, eddig így is lett.”

Most azonban Cook már csak nevetett korábbi véleményén: “A gondolkodásom mindig fejlődik. Steve jól megtanított: soha ne házasodj a tegnapi meggyőződésedhez. Mindig, ha valami újjal találkozol, ami azt mondja, hogy tévedtél, ismerd be, és menj tovább, ahelyett, hogy továbbra is gubbasztasz, és azt mondogatod, miért van igazad”.

 

iphone 13 pro szilikon tok

 

S hogy hogyan látja most Cook ezt a technológiát?

“Ha magára a technológiára gondolunk a kiterjesztett valósággal kapcsolatban, hogy csak az AR/VR egyik oldalát vegyük, az az elképzelés, hogy a fizikai világot a digitális világ dolgaival fedhetjük le, nagymértékben javíthatja az emberek kommunikációját, kapcsolatát. Olyan dolgok elérésére adhat lehetőséget az embereknek, amire korábban nem voltak képesek. Lehet, hogy sokkal könnyebben tudnánk együttműködni valamin, ha itt ülnénk és ötletelnénk, és hirtelen elő tudnánk venni valamit digitálisan, és mindketten látnánk, és elkezdenénk együttműködni rajta és alkotni vele. Tehát az a gondolat, hogy van ez a környezet, amely talán még jobb, mint a valós világ – ha a virtuális világot ráhelyezzük, az egy még jobb világ lehet. Ez tehát izgalmas.”

Most is sokan voltak a szkeptikusok, amikor az Apple közelgő headsetjéről volt szó, azt sugallva, hogy az Apple tévedett, amikor úgy döntött, hogy belép erre a piacra, és Cook ismét a szokásos céges álláspontot támasztotta alá ezzel kapcsolatban:

“Nagyjából mindent, amit valaha is csináltunk, rengeteg kritikával illettek eleinte” – mondta. “Ha olyasmit csinálsz, ami a határon van, annak mindig lesznek szkeptikusai”.

Nos, ezzel kár is lenne vitatkozni, hiszen mindenki tudja, hogy mind az iPhone, mind az Apple Watch esetében széles körben bukást jósoltak.

Az interjú többi része (amit ITT elolvashatsz) a szokásos témákat öleli fel: Cook időbeosztása, az ügyfelek e-mailjeinek elolvasása, az Apple Park kialakítása az együttműködés ösztönzése érdekében, az Apple-hez való csatlakozása, a vezérigazgatói szerepbe való belenövés Steve halála után, az előretekintés, nem pedig a visszatekintés, a túrázás iránti szeretete, a “Miért vagy még mindig itt?” történet egy kínai problémát leíró operációs vezetőről, miért volt hajlandó együttműködni Trumppal, a melegségéről szóló döntés, a magánélet fontossága a technológiában, az Apple környezetvédelmi álláspontja, az, hogy az emberek ne bámulják egész nap a telefonjukat, a szolgáltatások növekedése és sok más.

 

 

Köszönjük a figyelmed, itt egy kis termékajánló, amíg az újdonságokra vársz: ha iPhone 13 Pro tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted iGlass Case 2.0 iPhone 13 Pro szilikon tok, ITT pedig ugyanezt az iPhone 13 Pro szilikon tok kiegészítőnket a Max változathoz készüléked tökéletes védelméhez és a gyors MagSafe töltéshez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük