fém applewatch szíj

Jelentős változásokat hozhat a watchOS 10 az AppleWatch felhasználói felületén

Ha Apple Watch tulajdonos vagy, akkor a Te okosórádat is feldobja majd egy fém AppleWatch szíj:

 

Power On hírlevelének legújabb kiadásában Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa arról számolt be, hogy a watchOS következő nagy verziója – várhatóan a watchOS 10 – jelentős változásokat tartalmaz majd, többek között a felhasználói felület jelentős frissítéseit. Nézzük is, mire számítunk mi, és görgess lejjebb egy fém AppleWatch szíj tippért is, ha kívülről is újítanál kicsit okosórádon.

Miért csak várhatóan watchOS 10? Kezdjük is ezzel. Mindig nehéz megjósolni, hogy az Apple hogyan fogja hívni a macOS operációs rendszer verzióit. A watchOS esetében azonban a dolgok egy kicsit egyszerűbbek: ha az Apple követi a trendet, akkor a watchOS 9 utódját watchOS 10-nek fogják hívni. Bár 2023-ban érkezik az Apple Watch operációs rendszerének tizedik frissítése, az Apple valószínűleg nem fogja watchOS X-nek hívni. Bár léteznek pletykák egy Apple Watch Series X-ről, az okosóra még egy évre van attól, hogy tízéves legyen.

Amikor az első Apple Watch 2015-ben elérhetővé vált, a watchOS 1 nem tartalmazott sok harmadik féltől származó alkalmazást, és nagy hangsúlyt fektettek a kommunikációra, nem pedig a fitneszre, amit ma annál inkább látunk a termékcsaládban. Azonban – bár van néhány olyan funkció, amit szívesen látnánk újra visszatérni – van néhány régóta hiányzó is, aminek már meg kellett volna jelennie, és amit szeretnénk végre látni, amikor június 5-től elstartol a 2023-mas WWDC, amit ősszel a pletykált Apple Watch Series 9 követ.

A watchOS 10-et hivatalosan tehát ezen a júniusi WWDC-n fogják bemutatni az iOS 17-tel és a várva-várt Reality Pro headsettel együtt. Az Apple a héten megerősítette, hogy a konferencia június 5-én veszi kezdetét, ahol az új operációs rendszerek bejelentései egybeesnek az Apple első vegyes valóságot használó headset eszközének bemutatásával is. Gurman korábban elmondta, hogy az iOS 17-nek lesz néhány hasznosnak ígérkező funkciója. Az Apple Watch hardverének jelentősebb frissítése pedig jövőre várható, beleértve az első olyan Apple Watch-ot, amely mikro-LED kijelzővel rendelkezik.

 

fém applewatch szíj

 

Tény és való, hogy a watchOS dizájnja nem sokat változott az elmúlt években. Az elmúlt néhány év legutóbbi kiadásai kezdetleges fejlesztéseket vezettek be az olyan funkciókhoz, mint az aktivitáskövetés és egy maroknyi új óralap. Gurman úgy véli, hogy az idei év más lesz, ami izgalmas kilátás az Apple Watch felhasználók számára. A jelentősebb szoftverfrissítés ugyanis ellentétben áll majd a hardver szempontjából viszonylag jelentéktelen évvel.

A hírlevélből idézve:

“Úgy vélem, hogy az új watchOS-nek egy meglehetősen kiterjedt frissítésnek kell lennie – a felhasználói felületet érintő jelentős változtatásokkal -, ellentétben az iOS 17-tel. Fontos, hogy a watchOS-nek nagy éve legyen, tekintve, hogy az Apple Watch hardveres frissítései mindenfélék lesznek, csak nem nagyok.”

 

A közelmúltbéli pletykák szerint a Series 9 tehát állítólag egy kisebb frissítés lesz, amely a gyorsabb chipre – és nem sok másra összpontosít. Azonban épp emiatt ez lehet az a pont, ahol az Apple néhány nagy javítást és változást hoz a watchOS egészébe – olyan funkciókat, amelyeket sokan kértek, miközben finomítják a meglévőket.

 

Kompatibilis Apple Watch modellek

 

Mivel az Apple Watch modellekben elérhető processzor nem sokat fejlődött az elmúlt években, az Apple Watch Series 4 valószínűleg még egy évig kap frissítéseket a watchOS 10 rendszerrel. Ennek fényében itt vannak azok a modellek, amelyek tavaly watchOS 9-et kaptak:

  • Apple Watch Series 4 (2018)
  • Apple Watch Series 5 (2019)
  • Apple Watch SE (2020)
  • Apple Watch Series 6 (2020)
  • Apple Watch Series 7 (2021)
  • Apple Watch SE (2022)
  • Apple Watch 8-as sorozat (2022)
  • Apple Watch Ultra (2022)

 

Bármi is valósul majd meg a 2023-mas Apple Watch és watchOS kívánságlistákról, 2023-nak kellene lennie annak az évnek, amikor a watchOS még hasznosabb, igazi társsá érik a csuklódon, miközben megadja neked a pihenőnapokat, amelyeket végre megérdemelsz, hogy hosszú távon fenntarthasd a kitűzött céljaidat.

Kattints ide és nézd meg az iGlass Band Milánói acél fém AppleWatch szíj kiegészítőt, így a stílusodon már biztosan nem kell stresszelned, ha pedig nem a fém AppleWatch szíj a Te stílusod, akkor szövet verziót is választhatsz.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük