iphone 14 pro max szilikon tok

Szuper hasznos képszerkesztő iOS 16 trükk: így alkalmazd ugyanazokat a szerkesztési beállításokat egyszerre több fotón (+ iPhone 14 Pro Max szilikon tok tipp, hogy biztonságban fotózz)

Ha iPhone tulajdonos vagy, akkor mindenek előtt számodra is elengedhetetlen egy készülékedhez való, például egy iPhone 14 Pro Max szilikon tok beszerzése, mely segít kiélvezni a lentebb bemutatott funkciót, miközben az iPhone-od is biztonságban lesz fotózás és utómunka közben:

 

Az Apple Fotók alkalmazása nagy hangsúlyt kapott az iOS 16 megjelenésekor, és az egyik értékes új funkció a fotók tömeges szerkesztésének lehetősége az új másolás és beillesztés szerkesztőgomboknak köszönhetően. Olvasd el, hogyan is működik az iPhone Fotók sorozat-szerkesztése az iOS 16-ban és görgess lejjebb egy iPhone 14 Pro Max szilikon tok tippért is, hogy iOS 16-kompatibilis iPhone-od külső biztonságát is megteremthesd a fotózáshoz.

Az Apple idén az iOS 16-tal rengeteg új képességet hoz a Fotók alkalmazásba. Van egy új megosztott iCloud fotótár funkció, ami nagyon nagy sikernek örvendett (bár a nyilvános bevezetéskor még volt néhány korai hiba), egy háttér eltávolító, egy duplikált fotókat kiszűrő eszköz és még sok más. Az alábbiakban arra a közkedvelt funkcióra összpontosítunk, hogyan lehet iPhone-fényképeket csoportos formában szerkeszteni a zökkenőmentesebb és hatékonyabb élmény érdekében.

 

iPhone-fotók csoportos szerkesztése: Hogyan működik az iOS 16-ban?

 

 

iphone 14 pro max szilikon tok

 

  • Az iOS 16 rendszert futtatva nyisd meg a Fotók alkalmazást az iPhone-on.
  • Válassz ki egy fényképet, majd koppintson a jobb felső sarokban a Szerkesztés lehetőségre.
  • Végezd el a kívánt szerkesztéseket, majd válaszd a jobb alsó sarokban a Kész lehetőséget.
  • Most koppints a jobb felső sarokban lévő három pont ikonra.
  • Koppints a Szerkesztések másolása lehetőségre
  • Válaszd a vissza nyilat az összes fénykép megtekintéséhez.
  • Koppints a jobb felső sarokban a Kiválasztás gombra, és válaszd ki az összes olyan fényképet, amelyen szeretnéd a szerkesztéseket alkalmazni.
  • Koppints a jobb alsó sarokban lévő három pont ikonra.
  • Válaszd ki a Szerkesztések beillesztése lehetőséget.

Miután beillesztetted a szerkesztéseket a kiválasztott fotókon, megjelenik egy előrehaladásjelző, és amikor a folyamat befejeződött, a “Beillesztett szerkesztések befejezve” feliratot fogod látni egy jelöléssel. Kész is vagy – Instázásra fel!

Az iOS 16 új fotószerkesztő eszköze az Apple Fotók alkalmazáshoz izgalmas kiegészítő azon iPhone-felhasználók számára, akik szeretnek fotókat készíteni és szerkeszteni a készülékükön. Ezzel az eszközzel a felhasználók gyorsan és egyszerűen szerkeszthetnek egyszerre több fotót, így időt és energiát takaríthatnak meg a fotók egyesével történő szerkesztéséhez képest. Az új eszköz számos szerkesztési lehetőséget kínál, többek között az expozíció, a kontraszt és a telítettség beállítását, valamint a fényképek kivágását és kiegyenesítését. A felhasználók egyszerre több fényképre is alkalmazhatnak szűrőket, így könnyedén egységes megjelenést és érzetet adhatnak egy fotósorozatnak.

Ez az új funkció különösen izgalmas az iPhone 14 Pro felhasználók számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják a készülék fejlett kamerafunkcióit, majd gyorsan, közvetlenül a telefonon szerkesszék a fotókat. Az iPhone 14 Pro kiváló minőségű kamerájával és az olyan fejlett funkciókkal, mint a ProRAW és a ProRes videofelvétel, a fotósok lenyűgöző képeket készíthetnek, majd az iOS 16 képszerkesztő eszközzel a következő szintre emelhetik fotóikat.

Összességében az Apple Fotók alkalmazás új eszközzel való bővítése remek példája annak, hogy az Apple folyamatosan javítja az iPhone-felhasználók felhasználói élményét. Azzal, hogy a felhasználók számára egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a fényképek szerkesztését a készüléken, több időt tölthetnek a fényképek készítésével és élvezetével, és kevesebbet a szerkesztési folyamattal.

Lelkes iPhone-fotósként biztosan tutira akarsz menni abban is, hogy a készüléked védve van, miközben a tökéletes képet készíted. Ezért fontos, hogy befektess egy iPhone 14 Pro szilikon tok kiegészítőbe, amely nemcsak a leejtések és karcolások ellen védi a telefonodat, hanem azt is biztosítja, hogy a készüléked jól nézzen ki, miközben az új iOS 16 képszerkesztő eszközzel szerkeszted a fotóidat.

 

 

Köszönjük a figyelmed! Ha egy iOS 16-ot használó készülék, iPhone 14 Pro Max tulajdonosa vagy, IDE kattintva beszerezheted iGlass Case 2.0 iPhone 14 Pro Max szilikon tok, ITT pedig ugyanezt az iPhone 14 Pro Max szilikon tok kiegészítőnket átlátszó változatban készüléked tökéletes védelméhez és a gyors MagSafe töltéshez.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük