lehet hogy iden eloszor nem kapunk fulest az iphonehoz jon a vezetek nelkuli jovo04-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 12 lehet az első iPhone füles nélkül – De várhatunk-e ingyen AirPods-t?!

Kuo, a szinte tévedhetetlennek bizonyuló „Apple-jós” ismét felkavaró hírt robbantott: szerinte a következő, iPhone 12 széria modelljei lesznek az első iPhone-ok, melyek a hagyományos, vezetékes fülhallgató nélkül érkeznek. Sőt, lehet, hogy semmilyen fülest nem kapunk majd a dobozban? Az iGlass most ennek járt a végére!

lehet hogy iden eloszor nem kapunk fulest az iphonehoz jon a vezetek nelkuli jovo03-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone-ok, sőt, általában az okostelefonok évek óta hagyományosan fülhallgatóval a dobozban érkeznek, ezért elsőre jogos lehet a felháborodás, hiszen „kevesebbet” kapunk a pénzünkért. De gondoljunk csak bele: mára már mindannyiunknál legalább egy (ha nem öt) pár fülhallgató hever a fiókban, miközben a világ nagyot változik, hiszen ezek egyre feleslegesebbé válnak a vezeték nélküli fülhallgatóknak köszönhetően. Így egy újabb pár nagy eséllyel a kukában végezné, súlyos környezeti károkat okozva.

lehet hogy iden eloszor nem kapunk fulest az iphonehoz jon a vezetek nelkuli jovo01-iglass-iphone-uvegfolia

Persze nem feltétlenül ez az elsődleges indok – az Apple sokkal inkább az AirPods eladásait kívánhatja felturbózni ily módon. Bár az AirPods egyébként is óriási sikernek örvend, Kuo szerint az Apple 2020 végén egy nagy leárazásra készül, mely – az EarPods nélküli iPhone 12-vel kombinálva – igencsak megdobhatja annak keresletét. Szerinte 2021-ig pedig ne is várjunk új AirPods modellt, inkább egy Beats frissítés van most készülőben.

Ezt persze még ne vegyük készpénznek, már csak azért sem, mert a közelmúltban arról is szóltak pletykák, hogy az Apple idéntől egyenesen AirPods-t csomagol majd az iPhone-ok mellé a dobozba. A jelen hír szerint ennek búcsút inthetünk, de bárhogy is legyen, egy biztos: a vezeték nélküli jövő felé közeledünk, és az Apple is minden lehetséges módon ennek kívánja kitaposni az útját.

Te hagyományos vagy vezeték nélküli füles párti vagy? Hiányolnád az EarPods-ot?

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia, iPhone töltőkábel és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük