Ezért láthatsz hirtelen sok alkalmazásfrissítést – Hiba az iOS 13.5-ben

A tegnapi nap folyamán rengeteg iGlass-es és iPhone-os lehetett figyelmes több tucat, sőt, akár több száz folyamatban lévő alkalmazásfrissítésre az App Store-ban – köztük olyan appokkal is, melyeket épp a közelmúltban frissítettek. Sok esetben az új alkalmazásfrissítések akár tíz napra is visszanyúlhatnak. Ha Te is ebben a helyzetben vagy, nem kell aggódnod: nem vagy egyedül.

Az Apple egyelőre nem osztott meg információt azzal kapcsolatosan, miért frissítette ezeket a már egyébként is naprakész alkalmazásokat, de azt sejtjük: ez a lépés egy, az iOS 13.5 megjelenésekor fellépett hibára adott válasz, mely megakadályozta a felhasználókat bizonyos appok letöltésében és egyesével volt szükséges törölni (vagy legalábbis „offloadolni”, így az adatok nem vesztek el), majd újratelepíteni őket.

Mivel egy alkalmazást nem installálhatunk újra, ha azt előtte nem töröljük vagy telepítjük le – ami, valljuk be, igencsak időigényes, főleg ha sok applikációnk van letöltve – úgy tűnik, az Apple úgy döntött, újra kiosztja az összes érintett alkalmazást „hagyományos” App Store frissítésként. Így valószínű, hogy az újra frissített alkalmazások valójában nem tartalmaznak újítást, ugyanazok a verziók, mint amikre korábban frissítettél.

A problémát okozhatta valamilyen lejárt tanúsítvány vagy más, az alkalmazások családi megosztásával kapcsolatban felmerült szerzői jogi probléma, és nem ez az első eset, hogy az Apple ezt a módszert választja a hiba kijavítására.

Te is tapasztaltad a hirtelen alkalmazásfrissítéseket?

Köszönjük a figyelmed! Ide kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia, tok és kábel prémium iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük