ezert lathatsz hirtelen sok alkalmazasfrissitest hiba az ios 135ben01-iglass-iphone-uvegfolia

Ezért láthatsz hirtelen sok alkalmazásfrissítést – Hiba az iOS 13.5-ben

A tegnapi nap folyamán rengeteg iGlass-es és iPhone-os lehetett figyelmes több tucat, sőt, akár több száz folyamatban lévő alkalmazásfrissítésre az App Store-ban – köztük olyan appokkal is, melyeket épp a közelmúltban frissítettek. Sok esetben az új alkalmazásfrissítések akár tíz napra is visszanyúlhatnak. Ha Te is ebben a helyzetben vagy, nem kell aggódnod: nem vagy egyedül.

Az Apple egyelőre nem osztott meg információt azzal kapcsolatosan, miért frissítette ezeket a már egyébként is naprakész alkalmazásokat, de azt sejtjük: ez a lépés egy, az iOS 13.5 megjelenésekor fellépett hibára adott válasz, mely megakadályozta a felhasználókat bizonyos appok letöltésében és egyesével volt szükséges törölni (vagy legalábbis „offloadolni”, így az adatok nem vesztek el), majd újratelepíteni őket.

ezert lathatsz hirtelen sok alkalmazasfrissitest hiba az ios 135ben02-iglass-iphone-uvegfolia

Mivel egy alkalmazást nem installálhatunk újra, ha azt előtte nem töröljük vagy telepítjük le – ami, valljuk be, igencsak időigényes, főleg ha sok applikációnk van letöltve – úgy tűnik, az Apple úgy döntött, újra kiosztja az összes érintett alkalmazást „hagyományos” App Store frissítésként. Így valószínű, hogy az újra frissített alkalmazások valójában nem tartalmaznak újítást, ugyanazok a verziók, mint amikre korábban frissítettél.

A problémát okozhatta valamilyen lejárt tanúsítvány vagy más, az alkalmazások családi megosztásával kapcsolatban felmerült szerzői jogi probléma, és nem ez az első eset, hogy az Apple ezt a módszert választja a hiba kijavítására.

Te is tapasztaltad a hirtelen alkalmazásfrissítéseket?

Köszönjük a figyelmed! Ide kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia, tok és kábel prémium iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük