IMG 5814-iglass-iphone-uvegfolia

Blush Gold lehet az új iPhone 8 szín: íme a hét újdonságai

Az Apple elsőszámú együttműködő partnerénél, a Foxcomm-nál az iPhone 8 új rezes változatát – a legfrissebb pletykák szerint – “Blush Gold” néven emlegetik. Ezzel párhuzamosan Benjamin Geskin, az egyik legismertebb bennfenntes is tett egy erre utaló kijelentést. Nézzük, az iGlass szerint hogyan alakul az iPhone 8 újdonsága!

IMG 5778-iglass-iphone-uvegfolia

Bár azt, hogy a készülék valóban ezen a néven kerül-e majd forgalomba, még közel sem vehetjük készpénznek, de azt mindkét forrás megerősítette, hogy az iPhone 8 64- és 128-gigabájtos tárhellyel fog megjelenni. Mi azért ezt megkérdőjeleznénk, tekintettel arra, hogy az Apple az iPhone 7-et 32, 128 és 256 GB-os méretben árulja, sőt, ma már az iPhone 6S-t is 32 és 128 GB tárhellyel vásárolhatjuk meg.

IMG 5814-iglass-iphone-uvegfolia

Az elmúlt hetekben többfelől is kiszivárgott, hogy az iPhone 8 az eddigi koncepcióképeken is látható Jet Black fekete és a szintén lehetséges Jet White, esetleg ezüstszín mellett a “Copper Gold”, azaz a rézarany színben lesz az Apple újdonsága. Ha igaz is a hír, az még mindig nem biztos, hogy a makettek a végső árnyalatot ábrázolják: azokon ugyanis egy kissé szokatlan, sárgás szín jelenik meg, fehér kávákkal, amit szerintünk az Apple egy egységesebb kinézetre cserél majd. A végső Blush Gold-változathoz talán Benjamin Geskin koncepcióképei állnak a legközelebb (lent).

IMG 5984-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 8 már jövő hónapban megérkezhet, sőt, felröppent a hír, hogy a csúcskészülék már gyártósorra is került – azonban úgy tudnuk, hogy csak nagyon limitált példányszámban juthatunk majd hozzá. Nekünk még szokatlan az új szín, de kíváncsian várjuk, milyen lesz az Apple végső megoldása. Ti mit gondoltok?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük