Ekkora lesz az iPhone X Plus – Friss hírek az idei iPhone-okról!

Abban, hogy idén három vagy négy új iPhone érkezik, már szinte biztosak lehetünk, eddig azonban a nevükön és a kijelzőjükön kívül nem sokat tudtunk meg róluk. Az iGlass viszont a napokban új jelentésekhez jutott, melyekből végre izgalmas részletek derültek ki!

Lemaradtál, milyen iPhone-ok érkeznek idén? KATT és olvasd el itt!

iPhone X Plus

A japán MacOtakara elsőként a 6,5-hüvelykes OLED-készülékről, azaz az iPhone X Plus-ról árult el néhány infót. Szerintük az X Plus körülbelül ugyanakkora lesz, mint a jelenlegi, 5,5-ös iPhone 8 Plus.

077E0F21 4320 4552 92F4 47F228F480D8-iglass-iphone-uvegfolia

És hogy hogyan lehetséges ez? A hasonló méret az X Plus-ra várt keskenyebb káváknak köszönhető, ezek ugyanis nagyobb képernyőnek adnak majd helyet. Összehasonlításképp: a mostani iPhone X épphogy nagyobb a sima iPhone 8-nál, 5,5-ös kijelzőjének köszönhetően mégis jóval nagyobb felületen “nyomkodhatjuk.” A forrás hozzátette azt is, hogy az X Plus 0,2 mm-rel vastagabb lehet a 8 Plus-nál a hátsó kamera megoldásából adódóan.

2E242CD4 95E5 4708 A875 8AF71CB2602E-iglass-iphone-uvegfolia

Nemcsak az X Plus-ról, hanem a többi újdonságról is kiderült néhány infó: az csak megerősítést nyert, hogy az 5,8-as iPhone X ugyanakkora lesz, mint ugyanerre a névre hallgató elődje, ám a kamera szenzorok és a lencse mérete állítólag megnő.

A várva-várt LCD-iPhone

Meglepő azonban, hogy az idei év “sztárkészülékének” jósolt, középkategóriás LCD-iPhone csak 6 hüvelykes lesz a korábbi 6,1 helyett. Ez nem túl jelentős, viszont érkezett egy jó hír is azoknak, akik erre terveznek váltani: ez a telefon is TrueDepth kamerarendszerrel és Face ID-val fog érkezni. 

Kiderült az is, hogy ez a telefon pontosabban az LG-féle MLCD+ kijelzőt kapja majd, amely nagymértékben javít a megvilágításon és lassabban meríti az akksit is. Mi az iGlass-nél nem csodálkoznánk, ha tényleg ez lenne a legtöbbet eladott iPhone!

E6FA4B95 C16D 4C4C A9C3 A2C61ADEEAD2-iglass-iphone-uvegfolia

Végül, de nem utolsó sorban az iOS 12-ről is megtudtunk egy újdonságot: a szoftverfrissítés támogatja majd a vízszintes Face ID-s feloldást – ez nem meglepő, tekintve, hogy idén állítólag az iPad Pro is megkapja az arcfelismerőt.

Ti mit szóltok az újdonságokhoz? Melyik iPhone-ra csapnátok le idén?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük