szin-iglass-iphone-uvegfolia

Idén visszatérhetnek az élénk színű iPhone-ok

Feltűnő és merész színváltozatokban érkezhet a középkategóriás LCD-iPhone – állította a héten egy elemző.
Ez teljesen ellenmond mindannak, ami eddig szóba került, ezért mi az iGlass-nél némi fenntartással kezeljük a jelentést. Mivel azonban a méreten és a kijelzőn kívül nem derült ki sok minden erről az új iPhone-ról sem, érdemes lehet akár ezt a verziót is számításba venni!

szin3-iglass-iphone-uvegfolia

A Rosenblatt Securities szakértője, Jun Zhang szerint a 6,1-es iPhone kékben, sárgában és rózsaszínben/pinkben készülhet, hasonlóan a 2013-as műanyag hátlapú 5c-hez. Szerinte az elsődleges cél az alacsonyabb árkategóriás iPhone megkülönböztetése lenne a két drágább társától. Nem tartja elhanyagolhatónak emellett az sem, hogy a színes hátlapok elősegítenék a fiatalabb korosztály érdeklődését a pénztárcabarátabb készülék iránt – főként azt figyelembe véve, hogy az utóbbi néhány iPhone-generáció nem érkezett túl széles színválasztékban.

Az elemző nem tért ki arra, hogy az új, merész színű iPhone-ok műanyag hátlappal készülnének-e – az eddigi pletykákat alapul véve azonban mi ezt szinte elképzelhetetlennek tartjuk. Igaz, a telefon állítólag “lemond” majd a vezeték nélküli töltésről, hiszen üveg helyett metálból készülhet a hátlap. Kap helyette viszont edge-to-edge kijelzőt és az iPhone X-ben is megtalálható TrueDepth kamera rendszert.

szin2-iglass-iphone-uvegfolia

A Rosenblatt Securities 799 dollár, azaz körülbelül 213 ezer forint köré saccolja ezt az iPhone-t, de hallottunk már 160, sőt, 140 ezres változatot is. Ami pedig tovább bonyolítja a helyzetet az az, hogy Zhang “iPhone 8S”-ként emlegeti a jelentésben (hiszen ez a telefon a jelenlegi 8 és 8 Plus helyébe hivatott lépni szeptemberben), míg legutóbb még egyszerűen az “iPhone” név merült fel.

Mint említettük, bizonyíték hiányában egyelőre csak érdekességképp hoztuk el ezt a koncepciót, de mint tudjuk, az Apple mindig okozhat (és okoz is) meglepetéseket.
Ti mit szólnátok? Mit látnátok a legszívesebben ettől az egyre rejtélyesebb “iPhone”-tól?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük