iphone 14 plus magsafe tok

Nem túl elégedettek a felhasználók az iPhone 14 készülékeikkel – Megnézzük, miért lehet ez és egy iPhone 14 Plus Magsafe tok kiegészítőt is ajánlunk, ha Te mégis szereted

 

Ha Te is a 14-es széria valamelyik tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is gondoskodj egy iPhone 14 Plus Magsafe tok vagy más kiegészítő beszerzéséről a védelemhez (hiszen azért reméljük, Te elégedett vagy vele):

 

Egy új jelentésből kiderül, hogy az iPhone 14 felhasználók hogyan vélekednek okostelefonjaikról, és hogyan viszonyulnak az iPhone 4-ig visszamenőleg az elődökhöz. Bár az iPhone-eladások továbbra is erősek, az új adatok szerint az iPhone-elégedettség csökkenése több mint egy évtizede nem volt ennyire nagy, továbbá megmutatja a valaha volt legmagasabb és legalacsonyabb értékelést kapott iPhone-okat, és még sok mást is. Nézzük is az eredményeket és az okokat, valamint mutatunk egy iPhone 14 Plus Magsafe tok kiegészítőt is, ha Te azért elégedett vagy vele és szeretnél sokáig vigyázni rá.

A tanulmány a PerfectRec-től származik, amely több mint 600 000, az iPhone 14 és a többi iPhone-modellre vonatkozó, felhasználók által generált Google-értékelés adatait rendszerezte. Bár az adatok valószínűleg tartalmaznak néhány hibás értékelést is, egy ekkora mintanagyság mellett valószínűleg még mindig jó képet ad az iPhone-felhasználók véleményéről.

Összehasonlításképpen az Apple a második negyedéves pénzügyi eredménybeszámolója során elmondta, hogy a 451 Research tanulmánya szerint az iPhone 14 család elégedettsége 99%-os volt – ami ellentétben áll a felhasználók által generált véleményekkel, amelyeket ez az új tanulmány megfigyelt (azonban két különböző, de szorosan összefüggő mérőszámot hasonlítanak össze).

A PerfectRec így használta fel az adatokat:

 

Megnéztük a 2011 és 2022 között minden évben kiadott iPhone alapmodellt, és feltérképeztük, hogy az összes felhasználó által generált értékelés hány százaléka volt ötcsillagos. Az alapmodell általában az Apple legkelendőbb modellje az egyes generációkban, és a legtöbb felhasználói véleményt is ez kapja. Ebben az időszakban az iPhone alapmodellre vonatkozó ötcsillagos értékelések aránya folyamatosan nőtt, az iPhone 5-re vonatkozó 65%-os mélypontról az iPhone 13-ra vonatkozó 80%-os csúcsra.

 

Az iPhone 14 5 csillagos értékelései nagyot zuhantak

Az iPhone 13 esetében elért történelmi csúcshoz képest, amikor az értékelések 80%-a 5 csillagos volt, az iPhone 14 esetében 8 százalékpontos visszaesés következett be: a felhasználóknak csak 72%-a adott neki ugyanúgy 5 csillagot. Az elmúlt 12 évben az egyetlen másik visszaesés az iPhone 4 és az iPhone 5 között volt, amikor az 5 csillagos értékelések 4%-kal csökkentek.

Az iPhone 14 Pro magasabb értékelést kapott, 76%-a 5 csillagos volt, de ugyanez a 8%-os csökkenés az iPhone 13 Pro 84%-os értékéhez képest. Eközben az iPhone 14 Pro Max 6%-os csökkenést tapasztalt a 13 Pro Max-hoz képest, 86-ról 80%-ra csökkent az 5 csillagos értékelések aránya. A Pro modellek magasabb értékelései összhangban vannak egy nemrégiben készült tanulmányban foglaltakkal, amely szerint a magasabb kategóriájú iPhone-ok jobban fogynak, mint az iPhone 14 és 14 Plus.

 

Minden idők legalacsonyabbra és legmagasabbra értékelt iPhone-jai

 

iphone 14 plus magsafe tok

A tanulmány egy táblázatot is tartalmaz, amelyben minden iPhone az iPhone 4-ig visszamenőleg szerepel. Ha az összes ilyen készüléket nézzük, az 5 csillagos értékelések felhasználó által generált aránya 86%-nál érte el a csúcsot az iPhone 13 Pro Max esetében.

Az elmúlt 12 év legjobban értékelt készüléke pedig az iPhone 5C volt, amelynek a felhasználók 64%-a adott 5 csillagot.

 

Miért lett rosszabb az iPhone 14 értékelése?

Két fő oka van annak, hogy a PerfectRec szerint az iPhone-értékelések az évek során folyamatosan nőttek – egészen mostanáig.

Először is úgy véli, hogy az Apple folyamatosan fejlesztette az iPhone-t, így a felhasználók egyre jobban értékelték az elmúlt 12 évben. Másodszor, úgy gondolja, hogy a “hírnév-infláció” nevű jelenség is szerepet játszhatott az iPhone-értékelések évről évre történő növekedésében. És miután több mint egy évtizede javulnak az iPhone értékelései, a PerfectRec szerint:

 

Gyanítjuk, hogy az iPhone 14 esetében az történt, hogy a javulás üteme egyszerűen nem felelt meg az ügyfelek elvárásainak. Nem volt egy nagy új, kötelező funkció, és a fogyasztók nem tartották érdemesnek a fokozatos fejlesztéseket, így ennek következtében kevesebben értékelték öt csillaggal.

 

Neked milyen iPhone-od van és hány csillagot adnál neki? Egyetértesz a legjobbra és legrosszabbra értékelt iPhone-okkal?

 

Köszönjük a figyelmed! KATT IDE és szerezd be prémium, kameravédő funkcióval is rendelkező iPhone 14 Plus Magsafe tok kiegészítőnket készüléked tökéletes védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük