airpods pro tok

Luxus bőr AirPods Pro tok kiegészítőt mutatott be a Hermès, 780 euróért már a miénk is lehet

 

Ha AirPods Pro tulajdonos vagy, de luxus helyett inkább egy pénztárcabarát, mégis megbízható és stílusos AirPods Pro tok kiegészítőt keresel hozzá, akkor nézd meg ezt:

 

A Hermès francia luxus dizájner brand 2015-ben hivatalosan is együttműködött az Apple-lel, hogy egy különleges kiadású Apple Watch-ot dobjanak piacra a márka által tervezett szíjakkal. A két cég közötti partnerség a mai napig fennáll, s ezen kívül a Hermès más Apple-termékekhez is készít kiegészítőket. Ezúttal a márka egy új luxus bőr AirPods Pro tok kiegészítőt és nyakpántot dobott piacra.

 

Új Hermès kiegészítők az AirPods Pro-hoz

Amint azt a WatchGeneration megjegyezte, az új tok Swift borjúbőrből készült, és öt különböző színben kapható: Gold, Navy Blue, Cricket Green, Azalea Pink és Linen Blue. A Hermès stílusát követő egyedi kialakítással rendelkezik, és a teljes AirPods Pro tok külsejét védi, egy kivágással a Lightning-portnak és egy másikkal a LED-es töltésjelzőnek.

A Hermès AirPods Pro tok állítható pánttal is rendelkezik, így az emberek nyakpántként vagy akár táskakiegészítőként is használhatják. Bár a tokot a második generációs AirPods Pro-hoz tervezték, tökéletesen illeszkednie kell az első generációs AirPods Pro töltőtokjához, mivel nagyjából azonos méretűek.

És ha úgy gondolod, hogy egy Hermès tok az AirPodshoz túl sok, a vállalat egy új bőrből készült nyakpántot is bemutatott az AirPods tokhoz. A tokhoz hasonlóan a nyakpánt is puha Swift borjúbőrből készült. A két pántot egy palládiummal bevont sárgaréz nyeregszeg rögzíti. A színek is megegyeznek a bőrtoknál elérhető színekkel. A bőrtoktól eltérően azonban a nyakpánt csak a második generációs AirPodsokkal kompatibilis, mivel a régi tokból hiányzik a nyakpántnyílás.

 

Ár és elérhetőség

 

airpods pro tok

Ezzel valószínűleg nem árulunk el nagy meglepetést, de aki egy ilyet szeretne vásárolni, jobb, ha felkészül arra, hogy sok pénzt fog költeni. A Hermès bőr tok az AirPods Pro-hoz 780 euróba kerül. A nyakpánt valamivel olcsóbb, 280 eurót kóstál. Mindkettő megrendelhető a Hermès online áruházából – az egyelőre nem világos, hogy az Apple végül árulni fogja-e ezeket a kiegészítőket a boltjában. Érdemes megjegyezni, hogy az Apple Watch Hermès mellett létezik egy különleges kiadású AirTag is, amelyet az Apple és a Hermès tervezett.

 

Ha költséghatékonyabb megoldást keresel

 

Az iGlass AirPods Pro tok egyik legfontosabb, hogy szilikon anyagból készült. A szilikon nagyon tartós és ellenálló az ütéseknek és az időjárás viszontagságainak, így biztosítva, hogy az AirPods Pro biztonságban legyen. Emellett a szilikon biztosítja az AirPods Pro tapadását is – tokunkat a maximális védelem szem előtt tartásával terveztük, széleskörűen védve a készülékeket a véletlen sérülésekkel szemben.

A másik nagyon fontos előnye a toknak a vékony kialakítás. Az AirPods Pro már önmagában is kompakt eszköz, de a vékony tok nem csak hogy nem növeli az eszköz méretét, hanem még elegánsabbá is teszi azt. Az AirPods Pro tokunkat mindig magaddal viheted, és bárhová elkísér, anélkül, hogy túl nehézzé válna szeretett eszközöd. Az AirPods Pro tokjaink alján egy lyuk található, amely lehetővé teszi a töltést az AirPods Pro-val. Így nem kell levenned a tokot, ha tölteni szeretnéd az eszközt, és így védve is marad az AirPods Pro.

Érdemes megemlíteni, hogy nem csak magát a tokot kell megvédeni a véletlen sérülésektől, hanem elsősorban azt szeretnénk biztosítani, hogy a benne lévő AirPods ne sérüljön meg. Bár az Apple töltőtokját papíron úgy tervezték, hogy a fülhallgató akkor is elférjen benne, amikor nincs használatban, nem nyújt megfelelő védelmet az olyan nagyobb ütésekkel szemben, amelyek jelentős károkat okozhatnak magának az AirPodsnak.

 

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted a mi prémium (de pénztárcabarátabb) AirPods Pro tok kiegészítőnket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük