IMG 4649-iglass-iphone-uvegfolia

Exkluzív: ez lehet a végleges iPhone 8 dizájn

Az folyamatosan kiszivárgó elképzelések és a szakértők nyilatkozatai egyaránt arra engednek következtetni, hogy az Apple az iPhone eddigi legnagyobb külső átalakítására készül a készülék 10. évfordulója alkalmából. Gordon Kelly, a Nodus tokgyártó cég bennfentese most újabb információkhoz jutott, amelyek megerősitik ezt a feltételezést.

IMG 4651-iglass-iphone-uvegfolia

A cég munkatársának kezébe az iPhone beszállítóin keresztül értékes dokumentumok kerültek – segítségükkel pedig sikerült valósághű elképzelést alkotni a telefon végleges dizájnjáról. Kelly magabiztosan kijelentette: alaptalan minden azzal kapcsolatos probléma és aggodalom, hogy az Apple egy kevésbé nagyszerű B-tervvel is beéri majd.

Véleménye szerint biztosra vehető, hogy a felhasználók igenis számíthatnak az eddigi iPhone-ok “vaskos” káváinak csaknem teljes elhagyására. Továbbá a meghosszabbított és kinagyított 5,8 hüvelykes kijelzőn megtalálható lesz egy kivágás az első kamera és az egyéb fontos érzékelők számára, amely egyben azt is jelenti, hogy az iOS 11-ben az értesítések egy külön “Function Area”-ban kapnak majd helyet. Ezen a területen helyezkedne el a virtuális Home gomb is, a hagyományos, kattintható változatánál kétszer nagyobb méretben.

IMG 4650-iglass-iphone-uvegfolia

A Kelly-féle iPhone koncepció talán egyik legérdekesebb eleme, hogy a Touch ID-t nem a kijezőbe építve és nem is a telefon hátulján, hanem a kétszeresére növelt Bekapcsoló gombba (Power Button) integrálva ábrázolja. Ez az elképzelés eddig kevésbé volt népszerű, a bennfentes mégis ezt a megoldást tartja a legvalószínűbbnek egy júniusban kiszivárgott pletyka alapján.

IMG 4649-iglass-iphone-uvegfolia

A Nodus cég koncepciói is követik azt a felvetést, hogy az Apple a vízszintes dupla hátsó kamerát függőleges elrendezésűre cseréli az iPhone 8-ban. Ez a változás a vállalat kiterjesztett valóságba való fejesugrását hivatott segíteni, hiszen az új megoldás sokkal kedvezőbb annak tökéletes átéléséhez.

IMG 4652-iglass-iphone-uvegfolia

A rengeteg ellentétes pletyka után természetesen jogosan merül fel mindenkiben a kérdés: mennyire biztosak ezek az információk?!

A bennfentes szerint már több tokgyártó is árulja a termékeit erre a koncepcióra alapozva, a titkos dokumentumoknak köszönhetően pedig bombabiztos az állításaiban. Bár néhány tényező, mint például az akkumulátor kapacitása egyelőre ismeretlen, a telefon külsejét tekintve valószínűleg ezt az iPhone-t láthatjuk majd viszont ősszel a színpadon.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük