exkluziv kiszivarogtak az uj iphon ok makettjei03-iglass-iphone-uvegfolia

Exkluzív! Kiszivárogtak az új iPhone-ok makettjei – videó!

Exkluzív videók és fotók szivárogtak ki, melyek az új 6,1-es és 6,5-ös iPhone-ok úgynevezett „dummy”-jait, vagyis élethű makettjeit ábrázolják. A modellek forrása az eddig megbízhatónak bizonyult Twitter-zseni, Benjamin Geskin, ezért mi az iGlass-nél bátran ki merjük jelenteni: most látjuk először iGazán részleteiben a 2018-as iPhone-okat!

Idén szeptemberben nem kettő, hanem három iPhone megjelenésére számítunk, így rögtön szembetűnik a legkisebb modell, az iPhone X azonos méretű folytatásának hiánya. Látható az is, hogy a kisebb, 6,1-es telefonról – vagyis az LCD-iPhone-ról – lemaradt az Apple márkajelzése, ezeket leszámítva azonban minden apró részlet pontosnak tűnik.

Íme tehát kristálytisztán, minden szögből az Apple következő 6,1-hüvelykes LCD-iPhone-ja (melyet újabban iPhone 9 néven emlegetnek!) és a nagyobb, 6,5-hüvelykes, OLED-kijelzős társa. A jobb méretösszehasonlítás kedvéért egymás mellett és egymás tetejére állítva is megcsodálhatjuk őket:

exkluziv kiszivarogtak az uj iphon ok makettjei01-iglass-iphone-uvegfolia

exkluziv kiszivarogtak az uj iphon ok makettjei02-iglass-iphone-uvegfolia

exkluziv kiszivarogtak az uj iphon ok makettjei03-iglass-iphone-uvegfolia

Inkább videón néznéd meg a várható újdonságokat?

Mit is tudtunk meg a 2018-as iPhone-okról?

A dummy-kból kiderült, hogy a 6,5-ö OLED-iPhone (valószínűleg iPhone X Plus, ezért az egyszerűség kedvéért csak így nevezzük) nagyon hasonlít a jelenlegi iPhone X-re a függőleges irányú duál-lencsés kamerarendszerrel a hátulján.

Fontos viszont megjegyezni, hogy a korábbi pletykákat alátámasztva az LCD-iPhone normál, azaz egylencsés kamerát kap majd – igaz, maguk a lencsék jóval nagyobbnak tűnnek a mostaniakénál.

Az Apple duál kamerarendszert alkalmaz az iPhone 7 Plus, a 8 Plus, valamint az iPhone X modellekben, amely számos prémium funkciót nyújt a fotózás terén. Ilyen például a kétszeres optikai zoom vagy akár a Portré mód. Azonban a „normál” – azaz a nem Plus – 4,7-es iPhone-ok mind-mind egylencsés kamerával rendelkeznek, feltehetően a költségek csökkentése és a nagyobb változatok prémium megkülönböztetése érdekében.

Megelőlegezve, hogy a 6,1-es iPhone-t ábrázoló dummy valós, elmondhatjuk, hogy a vállalat továbbra is ehhez a tervhez tartja magát. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem számíthatunk átfogó technológiai és dizájnbeli fejlődésre.

Megjelenési dátum

exkluziv kiszivarogtak az uj iphon ok makettjei04-iglass-iphone-uvegfolia

A két OLED-modell szeptemberre, vagy legkésőbb októberre várható, a legfrissebb jelentések szerint azonban a legpénztárcabarátabbnak mondott LCD-iPhone megjelenése a kijelzővel akadt problémák miatt akár novemberre is csúszhat.

Te várod már az új iPhone-okat? Melyiket vennéd meg az első fotók alapján? Írd meg hozzászólásban!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük