ez az iphone 12 pro vegleges kinezete03-iglass-iphone-uvegfolia

Ez az iPhone 12 Pro végleges kinézete! Sosem láttuk még ennyire élethűen

Főbb infók

– Az iPhone 12 szinte biztosan később jelenik meg a megszokottnál.

– A gyártást több mint 1 hónappal elhalasztották, de az iPhone 12 és a 12 Pro dizájnja már valószínűleg a végleges fázisban van.

– A legutóbbi iPhone 12 Pro vázlatok már ezt a lenyűgöző új külsőt ábrázolhatják.

ez az iphone 12 pro vegleges kinezete05-iglass-iphone-uvegfolia

Az egyelőre a mai napig kérdéses, mennyit is késik az iPhone 12 széria bemutatója a szokásos, szeptember közepi dátumhoz képest a koronavírus miatti leállások miatt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerültünk közelebb a telefon végleges kinézetéhez. Az iGlass csapata most bemutatja, hogyan is kell elképzelni az idei csúcstelefont!

A közelgő iPhone-ok külsejét minden évben grafikusok és tervezők tucatjai igyekeznek megjósolni a pletykák alapján, közülük a legjobbnak pedig Jonas Daehnert bizonyult. Az ő iPhone-tervei ugyanis rendre messze a legvalósághűbbek, ráadásul igyekszik mindig kizárólag a már megerősített infókra és megbízható forrásokra támaszkodni ezek megalkotása során.

Daehnert most az iPhone 12 Pro felé fordult, az iGlass pedig most elhozta Nektek a lenyűgöző végeredményt:

ez az iphone 12 pro vegleges kinezete02-iglass-iphone-uvegfolia

Ahogyan azt már számos, biztos forrásból származó pletyka (többek között a tévedhetetlen Apple-jóstól, Ming-Chi Kuótól) is jelentette, az Apple új iPhone 12 szériája ötvözni fogja a most aktuális kijelző-dizájnt és nagy, négyszögletes kamera-elrendezést az iPhone 5-ben látott, szögletes, lapos metál keretekkel. A notch, vagyis a kijelző tetején található felső kivágás némivel kisebb lesz az iPhone 11-ekénél. Ami pedig a kamerákat illeti: a 12 Pro modelleken megjelenik egy ún. LIDAR-érzékelő is, amely a rajzokon is látható.

ez az iphone 12 pro vegleges kinezete04-iglass-iphone-uvegfolia

Ha figyelemmel kíséred az iPhone-híreket, láthattad, hogy mostanában sok új név merült fel az iPhone-pletykák szivárogtatásával kapcsolatosan, azonban megbízható, évekre visszatekintő történelem hiányában ők még kevésbé mondhatók stabilnak. Van azonban még egy forrás, amely az iPhone 12 Pro külsejéről árulkodik – és hogy ki ez? Maga az Apple.

ez az iphone 12 pro vegleges kinezete01-iglass-iphone-uvegfolia

Ha ismerős a kép, az nem véletlen: a fenti illusztrációt az iOS 14 múlt hónapban kiszivárgott forráskódjából szedtük ki. Már akkor is sokan arra következtettek, hogy ezek a rajzok az iPhone 12 Pro kezdetleges dizájnját ábrázolhatják, ám most, az összes kiszivárgott infót és pletykát összegyűjtve bátran, szinte 100%-ra állíthatjuk, hogy ez bizony a 12 Pro végleges kinézete.

Neked hogy tetszik? Megvennéd, ha tényleg ez lenne az iPhone 12 Pro?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más, prémium iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük