3E7BE91B D557 4B15 AF2C 0100D45C0C78-iglass-iphone-uvegfolia

Ha jót akarsz magadnak, ennyi időközönként indítod újra az iPhone-odat! – Tipp és magyarázat

Az okostelefonoknak nincs szükségük sok pihenésre, azonban a bizonyos időközönkénti ki- és bekapcsolás a javukra válhat.

Legtöbben valószínűleg csak akkor indítjuk újra a telefonunkat, ha valamilyen problémába – például lefagyott, vagy összeomló alkalmazások – ütközünk. Ezt pedig idáig jól is tesszük, hiszen egy reboot már önmagában sok kisebb hibát képes elhárítani. Azonban tudtad, hogy ha időnként újraindítod, ezeket akár meg is előzheted?

A8B1EB27 5D5A 45A7 9E6B B610E15711F5-iglass-iphone-uvegfolia

Sok iPhone-os számolt be arról, hogy a telefonjuk gyorsabb és gördülékenyebb egy újraindítás után, mind általános teljesítményben, mint az animációk és az appok betöltési idejének tekintetében. Ez annak köszönhető, hogy egy ilyen alkalommal frissül a készülék memóriája, még akkor is, ha az iOS ebben magától is elég jó. Nem utolsósorban pedig a digitális jóléted miatt sem árt, ha legalább néhány percre leteszed a telefont.

Ha azonban hosszabb akksi üzemidőben reménykedsz, akkor nem itt lesz a kulcs: ez inkább attól függ, milyen alkalmazásokat használsz és hogy bekapcsolva hagyod-e a háttérben történő alkalmazásfrissítést.

És hogy mennyi is az annyi? Erről nincs egyértelmű álláspont, de a tapasztalatok szerint heti egy ki-bekapcsolás ideálisnak bizonyul. Összességében, ha úgy érzed, hogy az iPhone-od “lehetne egy kicsit gyorsabb”, akkor eljött az újraindítás ideje.

Az iPhone-t már egy nagyon egyszerű módon is kikapcsolhatod: menj a Beállítások>Általános menübe és görgess le a Kikapcsolás opcióhoz, majd húzd el a csúszkát.

Te milyen gyakran indítod újra az iPhone-od?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük