ED1DD658 8774 4D73 80B7 B1A504D2F281-iglass-iphone-uvegfolia

Tényleg előrukkulhat idén az Apple egy rózsaszín iPhone-nal?

Az elmúlt napokban egy (sőt, több) iPhone-kép robbantotta fel az Internetet: az állítólagos koncepciófotók egy pink iPhone 13-mat ábrázoltak. A pletykának sokan megörültek – de vajon van valóságalapja vagy hiába várjuk az új színt? Az iGlass most utánajárt!

A Peng Store névre hallgató Twitter felhasználó szinte a semmiből tette közzé az alábbi képet a “Rose Pink” iPhone 13-ról, mely szerintük idén decemberben jelenik meg. Hozzátették azt is, hogy nem ez lesz az egyetlen rózsaszín iPhone: érkezik mellé még egy “Pink” és egy “Rosegold Pink” változat is.

9D1706D0 1209 4C2D 94CC 5BA16F2CD8AC-iglass-iphone-uvegfolia

Tényleg jöhet idén rózsaszín iPhone?

A Peng Store-on kívül egyelőre sajnos nem sokan vázoltak ilyen lehetőséget, igaz, mostanában feltűnően sok koncepciókép született, mint az alábbi is. A decemberi iPhone-megjelenés szintén nem túl megszokott az Apple-től – hiába imádja az Internet a pink iPhone ötletét, egyelőre nem tűnik valósnak a kép.

0883C4DB 9CB0 4C40 A072 E507A9A67DBF-iglass-iphone-uvegfolia

De! Van még némi remény…

Egyrészt, az Apple-től nem ez lenne az első rózsaszínes iPhone: ott volt például a ma elfeledett 2013-mas rózsaszín árnyalatú iPhone 5C.

Másrészt, úgy tűnik, az Apple egyre inkább a színes termékek felé fordul – nézzük csak meg a 7 színben érkező új iMac-et. A pletykák szerint a 2. generációs AirPods Pro és az Apple Pencil is több színváltozatban lesz majd elérhető.

Összességében egyelőre nem tudjuk, valós lehet-e a híresztelés, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ami viszont egyre valószínűbb az új iPhone-nal kapcsolatosan az az, hogy az iPhone 13 vastagabb “testtel”, nagyobb kamerarésszel és kisebb notch-csal érkezik.

Te megvennél egy pink iPhone-t? Ha nem, milyen színnek örülnél?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük