iphone 13 kameravédő

Mi történt a hajlékony iPhone-nal?

Ha egy korábbi iPhone, például a 13-mas iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 13 kameravédő funkcióval is ellátott tok vagy egy iPhone 13 kameravédő fólia beszerzéséről, hogy biztosan kibírja még jó ideig szeretett telefonod:

 

Az Apple versenytársai, mint például a Samsung, már egy ideje próbálkoznak az összehajtható okostelefonok és táblagépek piacra dobásával. És bár ez egy hiánypótló piac, a pletykák szerint az Apple belsőleg is kísérletezik ezzel az ötlettel. Egyelőre nem tudjuk, hogy a vállalat mikor, vagy hogy bemutat-e egyáltalán összecsukható iPhone-t vagy iPadet – de olvass tovább, mert részletezzük, amit eddig tudunk és egy iPhone 13 kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-okon, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.

 

A legfrissebb pletykák az Apple összecsukható iPhone-járól és iPadjéről

 

A pletykák szerint a cupertinói vállalat belsős körökben jelenleg is fejleszti az összehajtható iPhone-ok és iPadek prototípusait, de ezek a készülékek még messze vannak attól, hogy napvilágot lássanak. Ming-Chi Kuo és Ross Young elemzők arról számoltak be, hogy az Apple első összehajtható terméke “legkorábban” 2025-ben várható. Az ezekkel a készülékekkel kapcsolatos részletek egyelőre nem világosak.

Ez nem meglepő, hiszen az Apple az elmúlt években konzervatívabb megközelítést követett. A vállalat által évente szállított nagyszámú készülék miatt az Apple valószínűleg több ellátási problémával is szembesülne egy összehajtható telefon bevezetésével ezen a ponton, mivel ez a technológia még mindig korlátozott és drágább.

De vajon hogyan nézne ki egy összehajtható Apple készülék? Az ügyet ismerő emberek azt mondták, hogy a vállalatnak különböző prototípusai vannak a campusán belül. Az egyik inkább egy összecsukható iPhone-ra hasonlít – ez az ötlet a Samsung Galaxy Z Flipjéhez hasonló. Egy másik prototípus inkább egy iPadre hasonlít, amely telefonra hajtogatható. Kuo idén azt mondta, hogy szerinte az összecsukható táblagép fog előbb jönni.

 

Pozitívan állok a 2024-es összehajtható iPadhez, és arra számítok, hogy ez az új modell fellendíti a szállítást és javítja a termékösszetételt. Legutóbbi felmérésem szerint az összehajtható iPad szénszálas állványt fog tartalmazni. A szénszálas anyag könnyebbé és tartósabbá teszi a rugóállványt.

 

Tavaly Young azt állította, hogy az Apple tárgyalásokat folytat beszállítóival arról, hogy 20 hüvelykes kijelzőket rendeljen egy összecsukható laptophoz. Természetesen ezek mind kísérleti prototípusokra vonatkoznak, és egyik sem olyan termékterv, amely hamarosan napvilágot lát. Mégis érdekes látni, hogy bár az Apple számára nem prioritás az összehajtható készülék, a vállalat még mindig nem zárja ki az ötletet a jövőre nézve.

A CCS Insight azt is megjósolta, hogy az Apple első összehajtható készüléke 2500 dollár körüli összegbe fog kerülni, ami jóval drágább, mint a jelenlegi iPhone-oké. Ugyanakkor más cégek összehajtható készülékei sem olcsók. A Samsung Galaxy Z Fold 4 készüléke 1799 dollárról indul. A Google új Pixel Foldja szintén 1799 dolláros árcédulával érkezik.

 

Jók az összecsukható készülékek?

 

Egyesek szerint az összecsukható készülékek nem többek, mint egy ámítás vagy jó poén, míg mások valóban látják a technológiában rejlő lehetőségeket. A Samsung nagyszerű munkát végzett az összehajtható telefonokkal, és ezek a készülékek rengeteg új lehetőséget nyitnak meg. Néhány ember számára ez az egész arról szól, hogy a nagyméretű telefonok elférjenek a zsebben vagy a táskában. Mások számára pedig arról, hogy a telefonnal való interakció új módjai nyílnak meg, amikor az összecsukott állapotban van.

Ugyanakkor ezek a készülékek még mindig inkább prototípusoknak tűnnek, mint végfelhasználóknak szánt eszközöknek. Még mindig ott van a gyűrődés, ahol a kijelző meghajlik, és még mindig elég törékenyek. Ezeken a dolgokon az Apple változtathat a saját összehajtható készülékével.

 

Te várod már az Apple összehajtható készülékét, vagy azok közé tartozol, akik nem hisznek benne és felesleges ámításnak tartják? Oszd meg velünk a gondolataidat a kommentekben!

 

Köszönjük a figyelmed. Csekkold prémium iPhone 13 kameravédő termékeinket is iPhone-od ezen értékes részének védelméhez:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük