iphone kameravédő

A jövő héten érkezik az iOS 16.5 – Minden, amit tudunk

 

Ha ezt is épp egy iPhone-ról olvasod, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone kameravédő funkcióval is ellátott tok vagy egy iPhone kameravédő fólia beszerzéséről, hogy biztonságban tudd telefonod ezen fontos részét:

 

Hat hét bétatesztelés után az Apple a jövő héten végre kiadja az iOS 16.5-öt a nagyközönség számára. Ez lesz az utolsó nagyobb iOS 16 frissítés, amelyet az Apple az iOS 17 júniusi WWDC-n történő bejelentése előtt ad ki. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mi az újdonság az iOS 16.5-ben, és mikorra várható a megjelenése és egy iPhone kameravédő tippet is adunk lentebb az iPhone-od egyik legdrágább részének védelméhez.

 

iOS 16.5: Új funkciók és változások

Az iOS 16.5 hibajavítások és új funkciók kombinációját tartalmazza. A fő újdonság az új “Pride Celebration” háttérkép, amely az Apple szerint “az LMBTQ+ közösség és kultúra tiszteletére” készült. Ez a háttérkép párosul egy új Pride Celebration óraszámlap és egy új Pride Sport Band az Apple Watch-hoz.

A korábbi iOS 16.5 béták között szerepelt egy új Siri parancs a képernyőfelvétel indításához és leállításához. Az Apple a későbbi iOS 16.5 bétákból eltávolította ezt a funkciót, és a frissítés végleges verziójában sem szerepel.

Az iOS 16.5 emellett egy új, dedikált “Sport” fület ad az Apple News alkalmazásban, valamint más fejlesztéseket is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a játékok követését. Vannak hibajavítások a Spotlight Search, a CarPlay és a Screen Time esetében is.

 

  • Az Apple News sport fülén az általad követett csapatok és bajnokságok történetei, eredmények, tabellák és egyéb információk könnyen elérhetők.
  • Az Apple News-ban található My Sports eredmény- és menetrendkártyák közvetlenül a meccsek oldalaira vezetnek, ahol további részleteket találhatsz az egyes meccsekről.
  • Javítja azt a problémát, amikor a Spotlight nem reagált a rendszerre.
  • Megoldja azt a problémát, hogy a Podcastok a CarPlayben nem töltötték be a tartalmat.
  • Javít egy olyan problémát, amikor a képernyőidő-beállítások visszaállhatnak vagy nem szinkronizálódhatnak az összes eszközön.

 

Ha ezek az újítások annyira nem mozgatnak meg, akkor mesélünk egy kicsit az iOS 17-ről is, hiszen már arra sem kell sokat várni. Az Apple várhatóan a júniusi WWDC-n fogja bejelenteni az iOS 17-et. A WWDC az Apple éves fejlesztői konferenciája, ahol az Apple bemutatja az iPhone, iPad, Mac, Apple TV és Apple Watch operációs rendszerek legújabb verzióit. Az Apple hivatalosan bejelentette, hogy a WWDC idén 2023 június 5-én kezdődik egy különleges, a legújabb bejelentésekre összpontosító keynote-beszéddel. Az iOS 17-nek lesznek olyan mellékes, de hasznos funkciói, amelyek a felhasználók felől leggyakorabban panaszokat igyekeznek kielégíteni. A konkrétumok itt nem egyértelműek, de egy pletyka szerint az Apple egyik fókusza az iOS 17-ben a Control Center lesz.

Az iOS Vezérlőközpontja nem kapott semmilyen említésre méltó változást az iOS 11 és az iPhone X megjelenése óta. A pletykák szerint azonban az Apple “jelentős változásokat” készít elő az iPhone Vezérlőközpontjában az iOS 17-ben. Jelenleg a Vezérlőközpont az iPhone kijelzőjének jobb felső sarkából lefelé húzva érhető el. Ez gyors hozzáférést biztosít olyan dolgok beállításaihoz, mint a Wi-Fi és a repülőgépes üzemmód, valamint a “Lejátszás most” felület. Az alján lévő elemeket is testre szabhatjuk, hogy a leggyakrabban használt beállításokat tartalmazza.

 

Neked milyen újdonságokat tartalmaz a jelenlegi iOS kívánságlistád? Írd meg a komment szekcióban, kíváncsiak vagyunk a gondolataidra!

 

Köszönjük a figyelmed. Csekkold prémium iPhone kameravédő termékeinket is iPhone-od ezen értékes részének védelméhez:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük