iphone 13 kameravédő

Igen, még mindig tervben van az iPhone Flip, a hajlékony kijelzős iPhone

Ha jelenleg korábbi iPhone, például a 13-mas iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 13 kameravédő funkcióval is ellátott tok vagy egy iPhone 13 kameravédő fólia beszerzéséről, hogy biztosan kibírja még jó ideig szeretett telefonod, akkor is, ha pont egy hajlékony változatra vársz:

 

Bár évek óta keringenek találgatások arról, hogy az Apple az összecsukható iPhone-ok birodalmába merészkedik, a konkrét hírek az utóbbi időben igencsak megritkultak. Az Apple Vision Pro körüli pletyka talán beárnyékolt néhány fejleményt, de most, hogy a bemutatót már magunk mögött hagytuk, új betekintést nyerhetünk a potenciális “iPhone Flip”-be. A Samsung közel fél évtizede úttörő szerepet játszik az összehajtható okostelefonok terén, kezdve a Galaxy Folddal, amely a kezdeti kudarcok ellenére is bizonyította a Samsung elkötelezettségét az iteráció és a nyilvános kísérletezés iránt. Ez az út leleplezte az összecsukható telefonok iránti növekvő érdeklődést, bár nem feltétlenül az eredeti kivitelezésben. Nézzük, mik az iPhone Flip jelenlegi kilátásai és csekkold iPhone 13 kameravédő termékeinket is jelenlegi iPhone-od védelméhez a várakozások közepette.

2022-re a Samsung a Galaxy Z Flip 4 és a Galaxy Z Fold 4 modellekkel finomította a megközelítést, elegáns és kifinomult készülékeket kínálva. 2023-ban az összecsukható telefonok piacán az innováció fellendülése következett be. A Google és a OnePlus függőlegesen összecsukható phabletekkel lépett be a piacra, míg a Motorola vízszintesen összecsukható flip-telefonokkal elevenítette fel ikonikus Razr sorozatát. Annak ellenére, hogy az Apple sosem mondott le a hajlékony telefonok ötletéről, úgy tűnik, a technológiai óriás stratégiailag figyelte a piac fejlődését. Egyes források arra utaltak, hogy az Apple felsővezetői kezdetben szkeptikusak voltak, és az összecsukható telefonokat csupán múló trendnek tartották.

A közelmúltban megjelent hírek azonban azt jelzik, hogy az Apple túllépett a “hóbort” stádiumán, így állítólag megújult az érdeklődés egy “iPhone Flip” kifejlesztése iránt, hasonlóan a Samsung Galaxy Z Flip sorozatához és a Motorola Razr-hez.

Wayne Ma a Cupertino működésébe való megbízható betekintéséről ismert The Information munkatársa elárulta, hogy az Apple két “kagylóhéj” iPhone modell prototípusának korai szakaszában van. Ezek a készülékek azonban még messze nem állnak készen a megjelenésre, a 2026-os megjelenésnek csekély esélye van.

Nem ez az első alkalom, hogy pletykák látnak napvilágot az Apple hajlítható technológiával kapcsolatos előretöréséről. 2020 végén a jelentések szerint az Apple összehajtható kijelzőket tesztelt, ami 2021 végi vagy 2022 eleji bevezetésre vonatkozó előrejelzéseket váltott ki. Ming-Chi Kuo elemző 2023-ra 20 millió eladott összehajtható iPhone-t várt.

Bár valószínű, hogy az Apple tesztelte az összehajtható kijelzőket, ennek termékké való átültetése különböző összetettséggel jár. Hasonlóképpen, az “iPhone Flip” prototípusról szóló jelenlegi jelentés sem garantálja a végleges terméket. A prototípusok a mérnöki és tervezési koncepciók tesztelésére szolgálnak, és a kudarc is lehetséges. A Ma forrásai megerősítik, hogy az Apple még nem hozott végleges döntéseket, és a projektet elvethetik, ha nem felel meg a vállalat szigorú előírásainak.

Az Apple minőség iránti elkötelezettsége lehet a fő akadály az iPhone Flip számára. A Samsunggal ellentétben az Apple célja, hogy kezdettől fogva a legjobb termékét mutassa be. Az első generációs készülékek kompromisszumokkal járhatnak, de ezek inkább tudatos döntések, mint minőségi kompromisszumok. Az iPhone Flip esetében az Apple nem fog kompromisszumot kötni a dizájn és a tartósság terén. Az ipari formatervező csapat a hírek szerint olyan telefont szeretne, amely becsukott állapotban nem vastagabb, mint a jelenlegi iPhone modellek, ami a jelenlegi akkumulátor- és kijelzőtechnológiát tekintve kihívást jelent.

Összefoglalva, bár az iPhone Flip az Apple radarján van, és már a prototípus fázisban van, a koncepciótól a termékig vezető út összetett, és az Apple kiválóság iránti elkötelezettsége továbbra is kulcsfontosságú tényező marad a potenciális összehajtható iPhone sorsának meghatározásában.

Te mit gondolsz, érdeklődnél egy ilyen iPhone iránt, ha tényleg megjelenne? Sikeres lehet szerinted az Apple számára?

Köszönjük a figyelmed. Amíg minderre várunk, csekkold prémium iPhone 13 kameravédő termékeinket is jelenlegi iPhone-od ezen értékes részének védelméhez:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük