aw601-iglass-iphone-uvegfolia

Holnap valamire készül az Apple: bemutatkozhat az új Apple Watch és iPad? Ezt várjuk a sajtóközleménytől

A hírek szerint az Apple holnapra tervez egy sajtóközleményt, melyben bejelenti az új iPad és Apple Watch modelleket.

Jon Prosser szerint a vállalat keddre (szeptember 8.) időzített sajtóeseménye az új Apple Watch-ról és iPad-ről szólhat, amiket már korábban is a szeptember 7-i hétre vártak az elemzők.

Az új Apple Watch valószínűleg a Series 6-ot takarja, az iPad-ek tekintetében azonban nem kaptunk pontosabb képet az érkező készülékek típusáról. Az elmúlt hónapokban sok pletyka övezte a pénztárcabarát iPad-et és az iPad Air 4-et, azonban felmerült az is, hogy a hónapban jönnek a továbbfejlesztett iPad Prók, így nehéz megmondani, melyiket is várhatjuk most.

Van rá esély?

aw603-iglass-iphone-uvegfolia

Az, hogy a közeljövőben több Apple termék is bemutatkozzon, koránt sem lenne váratlan: a múlt hónap végén az Apple nyolc Apple Watchot és hét iPad-et regisztrált az EEC adatbázisába, továbbá napvilágot láttak olyan dokumentumok, mint ezek állítólagos használati utasítása és dizájntervei. Ezek mind-mind alátámasztják az új Apple okosórák és legalább két különböző iPad megjelenését, így Prosser jóslata a keddi sajtóközleményről nem légből kapott – ráadásul ő már korábban az Apple több bemutatóját is helyesen vetítette előre.

Egy másik nézőpont…

aw602-iglass-iphone-uvegfolia

Mark Gurman, egy másik szivárogtató szerint azonban a holnapi bejelentés csupán a következő, szeptemberi iPhone-eseményről fog szólni, így óvatosságra int minket attól, hogy túlságosan nagy izgalommal várjuk az új Apple termékek érkezését. Így könnyen lehet, hogy holnap valójában az iPhone 12 bemutatójának pontos időpontját tudhatjuk majd meg.

Te mit gondolsz? Szerinted jöhetnek most az új Apple Watch/iPad modellek? Amint megtudunk valamit, beszámolunk róla az iGlass blogon!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük