B9619704 59EE 4958 9149 7A07FCA94DA1-iglass-iphone-uvegfolia

Így hallgathatsz le bárkit az iPhone-oddal – Hihetetlen tippek minden iPhone-osnak!

Az elmúlt években mi az iGlass-nél számos iGlass-tippel igyekeztünk megkönnyíteni a Ti, iPhone-osok életét, hogy minél jobban kihasználhassátok készüléketeket. Ezért most egy sorozat keretében összeszedtük Nektek a kedvenc iGlass-tippjeinket – íme a folytatás!

Ha lemaradtál, először meg sorozatunk korábbi részeit is!

Egy tipp, ami szinte illegális lehetne

07255A31 5B61 4D2E A26E 25B24A095618-iglass-iphone-uvegfolia

Ezt csak tényleg fontos esetekben használd! Nagyon szeretnél kihallgatni egy beszélgetést? A tipphez szükséged lesz egy AirPodsra vagy egy kompatibilis eszközre is az iPhone-od mellé.

Menj a Beállítások>Vezérlőközpont menübe és add hozzá a vezérlőkhöz a + jel segítségével a “Hallást.” (Most oda kerül, ahol például a zseblámpát és a számológépet találod.)

Húzd le a Vezérlőközpontot és kattints a fülre a jobb alsó sarokban, majd kapcsold BE az Élő hallgatás funkciót. Mostmár ott hagyhatod az iPhone-od bármely szobában – a fülesedben mindent hallani fogsz, amit ott mondanak.

Időspórolós tipp

Ha hozzánk hasonlóan Te is rengeteg ébresztőt állítotasz be, amikre később már nincs szükséged, elég időigényes tud lenni egyesével törölni őket.

Szerencsére ezt könnyen megoldhatod néhány másodperc alatt is – csak hívd segítségül a Sirit! Mondd, hogy “Hey Siri, delete all my alarms” (töröld az összes ébresztőmet) és kész is vagy!

Ha Spotify-t és Shazamot is használsz

F32C5EF9 4863 4B0F B8A3 2239AD1DCEFE-iglass-iphone-uvegfolia

Tudtad, hogy a két zenés appot akár össze is kötheted?

Nyisd meg a Shazamot és kattints a “My Music” felületre. Menj a Beállításokba (a bal felső sarokban) és nyomd meg a “Connect” opciót a Spotify mellett.

Ha elfogadtad és visszajutottál ugyanide, jelöld be a “Sync Shazams to Spotify” melletti gombot is. Így soha többé nem kell a beazonosított zenéid külön keresésével bajlódnod.

Sokkoló, mennyien NEM használják ezt a gépelési trükköt

0DA8FBEE 2776 4CA7 AF7B 72770486B1C5-iglass-iphone-uvegfolia

Ha hosszan rányomsz a Szóközre az iPhone billentyűzeten, az egész billentyűzet egy trackpaddé változik. Így sokkal könnyebb a szövegben navigálni, mintha az ujjaiddal próbálkoznál kijelölni a megfelelő helyet.

Vajon a Te iPhone-odban kutakodik az FBI? Egy kis szórakozás

5A7AFC93 C1F5 40D1 A5DA 3AF303E490E4-iglass-iphone-uvegfolia

Kezdd el írni és tárcsázni a következő kódot az iPhone-odon: *#2101#

Ha azt az üzenetet kapod, hogy “Kérjük, várjon…”, majd “Hiba a kérés végrehajtásakor. Ismeretlen hiba”, akkor a telefonod teljesen normális és érintetlen.

Ha azonban tényleg kicseng vagy hangpostára kapcsol, akkor lehetséges, hogy az FBI már kutakodott a telefonodban. Persze ez csak szórakozás, de azért érdemes csekkolni!

Tipp, ami megmentheti az iPhone-od!

5666937F 0F21 4012 97F2 515DCC759855-iglass-iphone-uvegfolia

Neked is ment már víz a telefonodba? Ha sokáig benne marad, akár tönkre is teheti, de szerencsére gyorsan tehetsz ellene: keress rá a Safariban a “Water Eject” kifejezésre és menj az első találatra.

Nyomj a “Get Shortcut” gombra, majd a Shortcuts appban lefelé görgetve add hozzá a parancsot. Így bármikor víz kerül a hangszóródba, ezzel a kombinációval könnyen megszabadulhatsz tőle.

Nézd meg az első, második és harmadik részt is!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük