5EF6BF5C 62FD 440D BCF7 A01C04DE94D2-iglass-iphone-uvegfolia

“Nagyon valószínű” a kijelző alatti Touch ID az iPhone 13-ban – Itt vannak a legújabb fejlemények

És úton van egy kisebb notch is. Az iGlass elhozta a legfrissebb iPhone 13 híreket!

Egy bizonyos iPhone 13/12S pletyka folyamatosan a felszínre kerül, és mostmár reméljük, hogy valóban igaz is. Egy új jelentés ismét azt állítja, hogy az iPhone X-szel 2017-ben az Apple telefonjairól eltűnt ujjlenyomat-érzékelő visszatér az iPhone 13-ban.

A Touch ID nemcsak hogy jelen lesz az iPhone 13-ban – a Barclays jelentése szerint a telefon kijelzője alá integrálva valósul meg.

Nem először hallunk pletykákat a Touch ID visszatéréséről.  A Bloomberg januárban tett közzé hasonló jelentést, de a Barclays-közlemény állításai különböző beszállítókkal folytatott beszélgetéseken alapulnak az elmúlt hetekből.

A kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó jelentős változást hozna az iPhone dizájnban.  2017 óta a Face ID-t használjuk telefonjaink feloldásához – ez azonban most kevésbé kényelmes a maszkviselés miatt, erre pedig mostmár az Apple-nek is reagálnia kell.

9DF78400 34D1 4463 91EA 8D40B1BFB171-iglass-iphone-uvegfolia

A következő iPhone a hírek szerint némileg kisebb notch-csal is érkezik. A Barclays elemzői szerint az iPhone 13 “a jelenlegi strukturált fényrendszer egy szorosabban összekapcsolt változatát” fogja tartalmazni, hogy lehetővé tegyék a notch kicsinyítését.  Az érzékelőket tartalmazó notch nagyjából ugyanakkora maradt, mióta csak bemutatkozott az iPhone X-en.

Kiderült az is, hogy a LiDAR szkennere továbbra is az iPhone 13 Pro modellek kizárólagos tulajdonsága marad, akárcsak az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max készülékeken.

Lehet, hogy az iPhone 13 (vagy 12S) mégiscsak nagyobb dobás lesz, mint vártuk?! Te mire számítasz?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük