135385B5 7F0E 41F2 8BC5 02BDD5967FE7-iglass-iphone-uvegfolia

Így szabadulhatsz meg attól, hogy az iPhone-od kétszer villanjon fel egy üzenet miatt

Ha Te is használod az Üzenetek alkalmazást az iPhone-odon, valószínűleg már találkoztál ezzel a problémával: ha üzenetet kapsz, az iPhone azonnal pittyeg vagy felvillan, amint megkapod. És ez így is van jól, de néha nem akarsz azonnal válaszolni rá, ezért figyelmen kívül hagyod. Ezután néhány perccel később az iPhone újra pittyeg – ugyanezzel az üzenettel.

088EB50E 1A15 4865 ACAB F462C7F634C0-iglass-iphone-uvegfolia

Persze, ez néha hasznos tud lenni, de valljuk be, általában inkább idegesítő. A jó hír viszont az, hogy néhány kattintással teljesen kikapcsolhatod.

Alapértelmezés szerint az Üzenetek alkalmazás egyszer megismétli a kapott üzenetekre vonatkozó figyelmeztetéseket, de bármily hihetetlenül is hangzik, az iPhone akár tízszer is megismételheti ugyanazt a riasztást, ha szeretnéd. De beállíthatod azt is, hogy soha ne ismételjen meg semmit kétszer. Ehhez mindössze az alábbi lépéseket kell követned:

  • Az iPhone-odon nyisd meg a Beállítások alkalmazást.
  • Görgess lefelé és koppints az Üzenetekre.
  • Válaszd az Értesítések lehetőséget.
  • Görgess ismét lefelé és koppints az Értesítések testreszabása lehetőségre.
  • Koppints a Riasztások ismétlése lehetőségre.
  • Válaszd ki, hányszor szeretnéd, hogy a figyelmeztetések ismétlődjenek.

FD7E3396 F185 4216 96B2 B54C8A2C34A5-iglass-iphone-uvegfolia

Ha már ezt olvasod, akkor számodra valószínűleg a “Soha” lesz a legkényelmesebb opció, de kiválaszthatod bármelyik lehetőséget a listából, és magad tesztelheted le, hogy melyik opció kerget a legkevésbé az őrületbe.

Az alapbeállítás szerint a figyelmeztetések kétperces időközönként ismétlődnek. Sajnos ezt – egyelőre – nem lehet módosítani, de legalább már tudod, hogy mikor számíthatsz az értesítésekre.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, ITT megtalálod prémium iPhone üvegfólia és más iPhone kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük