E4511730 3F92 45D1 8A63 BFEE51514009-iglass-iphone-uvegfolia

Így találj meg bármilyen zenét, amit az iPhone-odon hallassz – Hihetetlen iPhone-tippek, amiket még Te sem ismertél!

Az elmúlt években mi az iGlass-nél számos iGlass-tippel igyekeztünk megkönnyíteni a Ti, iPhone-osok életét, hogy minél jobban kihasználhassátok készüléketeket. Ezért most egy sorozat keretében összeszedtük Nektek a kedvenc iGlass-tippjeinket – íme a folytatás!

iMessage – de stílusosan

F1755296 220C 42D1 8151 BA078FA31A52-iglass-iphone-uvegfolia

Szeretnél emlékezetes üzenetet küldeni valakinek? Legyen szó születésnapi köszöntőről vagy más meglepetésről, ez a megoldás biztosan nyerő lesz! Hogyan?

Írj az iMessage-be enterrel elválasztva annyi emojit, ahányat meg szeretnél jeleníteni. Mielőtt megnyomnád a küldést, nyomj hosszan a küldés gombra (kék nyíl) és válaszd ki felül a “Buborék” helyett a “Képernyő” opciót – kész is vagy!

Szakíts meg egy hívást – udvariasan

Túl sokat beszél a partnered a vonal végén? Szeretnéd letenni, de nem akarsz udvariatlan lenni? Erre is van egy ravasz tippünk!

A hívás közben húzd le a Vezérlőközpontot, kapcsold be a Repülőgép üzemmódot és ügyelj rá, hogy a Wi-Fid is ki legyen kapcsolva. A másik félnek így fogalma sem lesz arról, hogy leraktad: azt fogja látni, hogy próbálsz újracsatlakozni a híváshoz.

AirDrop Androidosokkal?

Az AirDrop nagyon hasznos funkció, de csak más iOS-készülékekkel használhatod. Ha más platformra szeretnél küldeni (vagy fogadni) valamit, nincs más dolgotok, mint megnyitni a böngészőt és felkeresni a “snapdrop.net” oldalt – máris ugyanúgy használhatjátok, mint az AirDropot!

Találj meg minden zenét, amit az iPhone-odon hallassz!

1758BB15 E763 47AA 9BAE 75C779DF42BD-iglass-iphone-uvegfolia

Hallottál egy jó zenét például TikTokon vagy egy Instagram-videóban, de sehogy sem találod? Erre is van módunk!

Menj a Beállítások>Vezérlőközpont menübe és add hozzá az alsó listából a “Zenefelismerés” gombot. Amint meghallod a keresett zenét, húzd le a Vezérlőközpontot és nyomj a Shazam gombra. Meg is van a keresett zenéd!

Ha lemaradtál, először meg sorozatunk korábbi részeit is!

Nézd meg az első, második, harmadik és negyedik részt is!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük