Íme az iPhone Xc: egy színes X kedvezőbb áron

Martin Hajek ismét nem mindennapi koncepcióképekkel rukkolt elő: a dizájner ezúttal az iPhone X egy alacsonyabb árú, 5C-hez hasonlító változatát álmodta meg. De vajon mennyi esély van rá, hogy tényleg meg is valósuljon egy ilyen készülék?

A pletykák eddig is arról szóltak, hogy jövőre érkezik egy LCD-kijelzős iPhone, ám ez a modell a jelenlegi összesnél nagyobb méretű lenne. A most felmerült iPhone Xc viszont leginkább nem méretben, hanem árban hozna nagy változást. Az iPhone Xc méltó folytatása lehetne mind az 5c generációnak, mind az iPhone X-nek – a siker pedig csak a tudásán múlna.

Szerintünk a legjobb megoldás az lenne, ha iPhone Xc az eredeti X-hez hasonlóan TrueDepth kamerával (így Face ID-vel és Animojival), keret nélküli edge-to-edge kijelzővel és Home gomb nélkül érkezne. Ezek a jellemzők ugyanis rövid időn belül minden mai okostelefonnál alapkövetelménynek fognak számítani, így logikus lenne őket minden elkövetkező iPhone-ban megjeleníteni.

És bár a műanyag (polikarbonát) váz visszafejlődésnek tűnhet az üvegből készült iPhone 8 és X után, valójában megoldhatná ezen készülékek leggyakrabban emlegetett problémáját, ami nem más, mint a tartósság. A polikarbonát iPhone Xc egyértelműen kevésbé lenne törékeny az üvegnél, ráadásul valószínűleg a cseréjét is olcsóbban meg lehetne úszni.

Fontos megjegyezni, hogy az iPhone Xc mindezek ellenére tölthető lenne vezeték nélkül: az csak metál hátlappal nem kompatibilis, műanyaggal azonban ugyanúgy kivitelezhető, mint üveggel. Ami pedig a telefon külsejét illeti, az Xc visszahozhatná az 5c színes felhozatalát, amely mindenképp jó pont lehet azoknál, akik keveslik az idei iPhone-ok limitált színválasztékát.

Mit gondoltok, jó ötlet lenne egy ilyen telefon megvalósítása vagy inkább csak elrontaná az iPhone X prémium színvonalát? A döntéshez segítségül pedig íme a további fotók:

Forrás: iDrop News

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük