iphone 13 pro max védőfólia

Kiszivároghattak az iOS 17 újdonságai: Wallet, Egészség, Háttérképek frissítéseket is elcsíphetünk a vázlatokon

 

Ha például a 13-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 13 Pro Max védőfólia beszerzéséről, hogy biztonságosan iOS 17-ezhess majd:

 

A júniusi WWDC-n bejelentésre váró iOS 17 előtt a pletykák szerint az Apple változtatásokat tervez a Wallet alkalmazásban, az Egészség alkalmazásban és a háttérképválasztó felületen is. Egy új koncepciókép – sorozat egy olyan forrástól, aki azt állítja, hogy maga is látta az iOS 17-et, megpróbálja vizualizálni, hogyan néznek majd ki ezek az alkalmazás-átalakítások… Nézd meg, mire számítunk, valamint lentebb iPhone 13 Pro Max védőfólia ajánlásainkat is, hogy biztonságban próbálhasd majd ki ezeket aaz újításokat.

 

Új alkalmazás dizájn érkezhet az iOS 17-ben?

Oké, mi már rögtön az elején szkeptikusan kezelnénk ezt a pletykát… Az infó morzsa forrása ugyanis az az @analyst941 a Twitteren, aki nem rendelkezik hosszú távú megbízható jó hírnévvel a pontos iOS-szivárgások terén. Az iPhone 14 Pro Dynamic Island egyes részleteit azonban például helyesen jósolta meg a megjelenés előtt.

A forrás azt állítja, hogy maga is látta az iOS 17 különböző aspektusait, köztük az új Wallet alkalmazást, az új Health alkalmazást és az iPhone háttérképének testreszabására szolgáló megújult felületet. Ennek ismeretében létrehozott egy sor koncepció képet, amelyek vizualizálják, hogyan is fognak kinézni ezek az új dizájnok.

 

iphone 13 pro max védőfólia

Kép: 9to5Mac

Az új Wallet alkalmazás állítólag frissített felülettel rendelkezik majd, amely keresési funkciókkal és különálló fülekkel rendelkezik a kártyáidnak és az egyéb bérleteidnek, például a repülőjegyeknek. Az iOS 17 állítólag egy alsó navigációs sávot is hozzáad a Tárca alkalmazáshoz, külön fülekkel a “Készpénz”, “Kulcsok”, “Személyi igazolványok” és “Rendelések” számára. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman korábban már beszámolt arról, hogy az Apple az iOS 17-ben új dizájnnal és új funkciókkal kívánja átalakítani a Wallet alkalmazást.

Az új Egészség alkalmazás a hírek szerint szintén egy megújult felületet fog tartalmazni az alkalmazás “Kedvencek” fülének. Az új dizájn állítólag kisebb, négyzet alakú csempéket használ majd, így további mérőszámokat láthatunk anélkül, hogy az appot végig kellene görgetni.

Végül az Apple állítólag az iPhone háttérképének megváltoztatását és testreszabását is tervezi. A forrás szerint:

  • Az összes új Rács-nézet egyszerre 9+ háttérképet jelenít meg.
  • Háttérképek gyors törlése a rácsnézetben.
  • A háttérképek sorrendjének átrendezése a rácsnézetben.
  • Háttérképek megosztása vagy duplikálása felfelé csúsztatással az egynézeti nézetben.

A @analyst941 forrás meg is osztotta ezeket a koncepciókat a Twitteren.

Fontos tehát megjegyezni, hogy mi azért egyelőre szkeptikusan kezelnénk a pletykát. Az Apple hivatalosan a júniusi WWDC-n fogja bemutatni az iOS 17-et, a watchOS, iPadOS, macOS és tvOS frissítéseivel együtt. Az iOS 17 idei “nagy képe” úgy tűnik, hogy az új funkciókat tekintve viszonylag szerény frissítés lesz, de a hangsúly a “jó-ha-van” változásokon van. Miután az Apple a júniusi WWDC-n bejelenti az iOS 17-et, azonnal kiadja a frissítés béta verzióját a fejlesztők számára. Valamikor júliusban kiadja a nyilvános bétaverziót, amelyet minden iPhone-felhasználó kipróbálhat. Ezután valamikor szeptemberben fogják kiadni az iOS 17-et mindenki számára, valószínűleg az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaláddal együtt. A Bloomberg arról számolt be, hogy az iOS 17 (és az Apple más szoftverplatformjai) háttérbe szorulnak, mivel a vállalat az AR/VR headset fejlesztésére koncentrál. A headsetet szintén a WWDC-n jelenthetik be, és az Apple első jelentős új hardver- és szoftverplatformját jelenti majd az Apple Watch óta. De a Bloomberg arról is beszámol, hogy az iOS 17-nek lesznek olyan mellékes, de hasznos funkciói, amelyek a felhasználók felől leggyakorabban panaszokat igyekeznek kielégíteni. A konkrétumok itt nem egyértelműek, de egy pletyka szerint az Apple egyik fókusza az iOS 17-ben a Control Center lesz.

 

Te mit gondolsz? Hasznosnak találnád ezeket a frissítéseket? Mit várnál még az iOS 17-től?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone tulajdonos vagy és a cyber biztonságot már tökéletesre fejlesztetted, IDE kattintva beszerezheted az egyik legprofibb iPhone 13 Pro Max védőfólia kiegészítőnket, ITT pedig ugyanezt az iPhone 13 Pro Max védőfólia kiegészítőt betekintésgátló változatban készüléked és a magánszférád tökéletes és tartós védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük