iphone 12 pro uvegfolia-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone 12 – Megéri most megvenni vagy inkább várj az idei iPhone-ra?

Annak már utánajártunk, megéri-e 2021-ben iPhone 11-et venni, de ha éppen azt tervezed leváltani, esetleg újabb készülékben gondolkozol, akkor számodra fontosabb kérdés az, hogy jó vétel-e most az iPhone 12 széria valamelyik tagja, legyen az a sima iPhone 12, az iPhone 12 Pro / Pro Max vagy az iPhone 12 mini. Most összegyűjtöttünk minden fontos, ennek eldöntéséhez szükséges infót!

Tény, hogy az idei iPhone számos újítással érkezik majd, de lehet, hogy ezek olyan változások, melyekre pontosan semmi szükséged nincs – ha pedig ez a helyzet, akkor számodra mindenképp jobb és gazdaságosabb vétel az iPhone 12 sorozatból választani. Nézzük is, mik még a mellette szóló okok!

Méret és kijelző

A jelenlegi állás szerint az iPhone 13 ugyanolyan méretopciókban jön, mint az iPhone 12: marad tehát az 5,4-es mini, a 6,1-es standard, az extrákkal felszerelt 6,1-es Pro és a 6,7-es Pro Max verzió a lineup élén. Bármelyik is legyen a számodra legkényelmesebb méret, ez a faktor tehát nem ad okot a kivárásra.

Az ún. Ceramid Shield kerámia kijelző az iPhone 12-n mutatkozott be, mely még ellenállóbb védelmet ígér a törések ellen – ebben sem várunk nagy ugrást az idei évben. Azért megjegyeznénk, hogy ellenállóság ide vagy oda, az iPhone-ok kijelzői meglehetősen törékenyek, a kijelzőcsere pedig nem olcsó mulatság, ezért elengedhetetlen a megfelelő iPhone 12 üvegfólia használata.

iphone 12 pro uvegfolia large-iglass-iphone-uvegfolia

Kamera

Annak ellenére, hogy néhány izgalmas fejlesztés várható az iPhone 13-ban, az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro egyaránt kiváló kamerákkal felszereltek. A Pro modellek teleobjektívvel is rendelkeznek (2x a Pro esetében, 2,5x a Pro Max esetében), de mind a négy telefon – beleértve az iPhone 12 mini is – erős főkamerával büszkélkedhet, a piacon elérhető egyik legjobb éjszakai móddal.

5G kapacitás

Ha számodra már fontos, hogy a telefonod tudja az 5G-t, akkor sem lősz mellé az iPhone 12-vel. Ha minden igaz, az iPhone 13 egy még jobb 5G Qualcomm modemet kínál majd, amely képes összesíteni az mmWave és a 6GHz alatti sávokat, de ezt nem látjuk elég nyomós oknak arra, hogy várj az iPhone 13-ra.

Teljesítmény

Az iPhone 13 állítólag egy még gyorsabb A15 Bionic chippel érkezik – ez szép és jó, de az A14 Bionic a teljesítményt tekintve így is lekörözi az androidos versenytársai többségét.  Szinte konkrétan egy igazi játékgép, így nehezen képzeljük el, hogy az iPhone 13 teljesítménybeli növekedése túlzottan drámai lehet.

Megéri az iPhone 12 vagy az iPhone 12 Pro?

iphone 12 uvegfolia large-iglass-iphone-uvegfolia

Akár az iPhone 12, akár a kivárás mellett döntesz, mindkét esetben egy kiváló telefont kapsz, így az, hogy merre húz a mérleg nyelve, leginkább a személyes preferenciádtól függ.

Ha még várnál néhány hónapot, bizonyára kiélvezed majd az iPhone 13 még jobb fotózási képességeit, a kevésbé feltűnő notch-ot, a visszatérő Touch ID-t a nagyobb akksit és a várva-várt 120Hz-es kijelzőt.

Azonban, mivel nem várunk nagy változást sem az 5G, sem a tárhelyopciók, a teljesítmény, a töltés, sem a méretek tekintetében, bátran vásárolhatod meg most az iPhone 12-t. Ha pedig az ár is fontos szempont, akkor biztos lehetsz abban, hogy e tekintetben is jobban jársz majd az új sorozat megjelenése után.

Köszönjük a figyelmed! ITT megtekintheted prémium iPhone 12 üvegfólia és további prémium iPhone kiegészítő választékunkat!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük