iphone 12 szilikon tok

7 dolog, ami miatt megéri várni az iPhone 15-re

Ha épp egy iPhone 12-t tervezel idén lecserélni, addig is gondoskodj telefonod biztonságáról is egy iPhone 12 szilikon tok beszerzésével:

 

Mint minden évben, az Apple 2023-ban is készül nekünk egy új iPhone szériával – és mint minden évben, most is hallottunk már egy csomó pletykát arról, hogy mit tartogat számunkra az új iPhone 15 termékcsalád. Az új USB-C porttól kezdve a jobb chipen át egészen a karcsúbb testig biztosan sok újdonság érkezik az iPhone 15-be, ami miatt izgalommal várhatjuk. Ha nem tudod, hogy várj-e az iPhone 15-re, vagy inkább vedd meg most az iPhone 14-et, ez a néhány új funkció talán megváltoztatja a véleményedet – ha pedig épp egy iPhone 12-ről tervezed most a három éves cserét, akkor nézd meg iGlass iPhone 12 szilikon tok tippünket is.

 

7. Végre jön az USB-C

 

Már régóta rebesgetik ezt, de úgy tűnik, hogy az Apple végre meglépi a kötelezőt, és átáll a Lightningról az USB-C-re. Igen: sok pletyka szólt arról, hogy az Apple végre USB-C portot fog alkalmazni az iPhone 15-ön.

Persze ez nem csak azért történik, mert az Apple így akarta. Ehelyett az Európai Unió új szabályai előírják, hogy 2024 végéig minden Európában értékesített okostelefonon közös töltési szabványt kell használni USB-C port formájában. Természetesen az Apple-nek nincs más választása, mint megfelelni az uniós előírásoknak, hacsak nem akarja leállítani az iPhone európai értékesítését. Így biztos, hogy előbb-utóbb egy új portot fogunk látni az iPhone-on. Persze az Apple-nek még egy éve van arra, hogy megfeleljen a követelményeknek, így még mindig lehetséges, hogy a pletykák ellenére nem fogjuk látni ezt a változást 2023-ban.

 

6. Vékonyabb keret

 

Lehet, hogy ez apró változtatásnak tűnik, de mindenképpen megérdemli a figyelmet. Néhány új pletyka szerint, amelyet neves Apple-szivárogtatók adtak ki, a vállalat talán kissé vékonyabb kereteket használ majd az új iPhone 15-ös termékcsaládban. Ráadásul ezek az új keretek enyhén íveltek lehetnek a széleken, hogy új érzetet és megjelenést adjanak nekik.

 

5. Minden modell megkapja a dinamikus szigetet

 

Az iPhone 14 Pro egyik legnagyobb újdonsága a Dynamic Island volt. Bár a név nem volt mindenki kedvence, ez az új funkció a nagyobb bevágást egy kamerakivágással helyettesíti, amely új, kreatív módokon használható. A felhasználók például gyorsan válthatnak dalokat, ellenőrizhetik az időzítőket és még sok mást.

Sajnos ez a funkció csak az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülékeken érhető el, így eléggé exkluzív. Szerencsére úgy tűnik, ez az idei iPhone-családdal megváltozik. A pletykák szerint a teljes iPhone 15-ös termékcsalád a Dynamic Islandet fogja használni, ami azt jelenti, hogy nem kell majd a képernyő tetején lévő hatalmas bevágással bajlódnod.

 

4. Új A17 Bionic chip

 

Talán nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy az Apple egy vadonatúj A17 Bionic chipet is piacra dob majd idén. Bár az új processzor pontos részleteit nem ismerjük, az biztos, hogy legalább néhány iPhone 15 modell gyorsabb és erősebb lesz, mint valaha.

Sajnos ez az új processzor valószínűleg kizárólag a drágább iPhone 15 Pro modellekben lesz megtalálható, mivel az Apple tavaly is már régebbi chipeket használt a normál iPhone 14 modellekhez. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus valószínűleg ugyanazt az A16 Bionic chipet fogja alkalmazni, amelyet jelenleg az iPhone 14 Pro modellekben használnak. Ez még mindig egy bomba, de azért nem lesz olyan jó, mint az A17 Bionic.

 

3. Periszkópos kamera

 

Az új funkció óriási öröm lesz azok számára, akik szeretnek fényképezni: úgy tűnik, az Apple egy új periszkópos kamera objektív hozzáadását tervezi, amely jobb optikai zoomot tesz lehetővé a képek készítésekor.

Sajnos a pletykák szerint az Apple lehet, hogy ezt a funkciót kizárólag az iPhone 15 Pro Max készülékhez tervezi, ami azt jelenti, hogy elég sok pénzt kell majd kiadnod, ha a legjobb kamerát szeretnéd, amit az Apple kínál.

 

2. Eltűnhetnek a fizikai gombok

 

Egyes pletykák szerint az Apple tervezi, hogy megszabadul a fizikai gomboktól. A hangerőgombok és a kapcsoló helyett az iPhone 15 termékcsalád olyan gombokat kaphat, amelyek az iPhone 7 Home gombjához hasonlóak. Vagyis valójában nem fizikai gomb lesz, de olyan érzés lesz, mintha az lenne, és tapintható választ ad, amikor megnyomod.

Sajnos lehet, hogy ez a funkció nem kerül be az iPhone 15-be. Egyelőre nem vagyunk benne biztosak, de a legfrissebb pletykák szerint az Apple elveti ezt az ötletet az idei iPhone esetében. Mindenesetre már nem sokat kell várnunk az igazságra.

 

1. Új testreszabható akciógomb

 

Az Apple állítólag egy új akciógombon dolgozik az iPhone 15 Pro termékcsaládhoz. Ha ismerős a kifejezés, az azért van, mert az Apple már az Apple Watch Ultrán is használt egy ilyet.

Az Apple Watch Ultra akciógombja egy alkalmazás megnyitásához használható, vagy az óra beállításaiban más funkciókhoz is testre szabható. Arra számítunk, hogy az Apple ezt az új akciógombot is hasonlóan fogja kezelni. A pletykák szerint ez az akciógomb a mindannyiunk által ismert és szeretett némító kapcsoló helyére érkezik majd.

 

Te várod már az iPhone 15-öt? Mely funkció miatt vagy a leginkább izgatott?

 

Köszönjük a figyelmed. Katt IDE és szerezd be iPhone 12 szilikon tok kiegészítőnket is készüléked stílusos és bombabiztos védelméhez, amíg az új iPhone-ra vársz velünk.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük