iphone 14 pro védőfólia

iPhone 15 Pro: „gyönyörű új dizájnt” kaphat lekerekített szélekkel, vékonyabb kerettel – Változik-e a kijelző-méret és jó lesz-e még rá az iPhone 14 Pro védőfólia?

Az iPhone 15 termékcsalád várhatóan idén ősszel jelenik meg, és ahogy lassan közeledünk a megjelenéshez, egyre több pletyka kezd kiszivárogni arról, hogy mire számíthatunk. Egy ma szárnyra kapott új infó például azt állítja, hogy a standard iPhone 15 készülékek képernyőméretekben megegyeznek majd az iPhone 14 termékcsaláddal. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max (vagy iPhone 15 Ultra) azonban az eddigieknél “vékonyabb kereteket” és a kiszivárogtató szavaival élve “gyönyörű” ívelt éleket kapnak majd – ezekszerint erre már talán az iPhone 14 Pro védőfólia sem illik majd, ha esetleg már most a tavalyi modelled frissítésén gondolkozol. Itt van minden, amit eddig tudunk!

 

Ha Te pont az előző szériára ruháztál be, ne feledkezz meg a befektetésed védelméről sem:

 

iPhone 15 dizájn-újítások: Aprók, de figyelemre méltóak

 

iphone 14 pro védőfólia

 

A mai pletyka a ShrimpApplePro nevű szivárogtatótól származik.  Először is, a pletyka szerint az iPhone 15 ugyanazokkal a kijelzőméretekkel fog rendelkezni, mint az iPhone 14 széria. Ez a jelek szerint az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro esetében a 6,1 hüvelykes, az iPhone 15 Plus és az iPhone 15 Ultra esetében pedig a 6,7 hüvelykes képernyőméretet jelentené. Ha ez igaznak bizonyul, akkor ez azt is előrevetíti, hogy az iPhone “Plus” modell még egy újabb évet meg fog élni, a látszólag nagyon gyenge eladások ellenére.

A pletyka szerint az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Ultra vékonyabb kereteket kapnak majd, mint elődeik. Míg a vékonyabb keretek csak a csúcskategóriás modellekhez érkeznek majd, addig a hírek szerint mind a négy iPhone 15 modell ívelt keretekkel fog rendelkezni  – a történelemben először.

Ez már a második alkalom, hogy a ShrimpApplePro azt állítja, hogy ívelt keretek érkeznek az iPhone 15 családba. Ez a kialakítás a néhai iPhone 5C-hez hasonlóan hangzik, ahol a burkolat eleje szögletes volt, de a hátulja lekerekített. Ez hasonlít a legújabb MacBook Pro dizájnhoz is, amely lekerekített burkolattal ellátott, lapos oldalú kialakítással rendelkezik.

Különösen az iPhone 15 Pro modellek esetében a ShrimpApplePro az Apple Watch-hoz hasonlítja a dizájnt, mondván: “A vékonyabb keret és az ívelt élek ugyanazt a hatást kelthetik, mint az Apple Watch esetében”. Egy forrás szó szerint “nagyon szépnek” írta le ezt az új, iPhone 15 Ultrán várható dizájnt.

Az ívelt elülső üveg állítólag az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus dizájnján is jelen lesz, de ezek a készülékek nem lesznek vékonyabb keretűek az iPhone 14 elődökhöz képest.

A jelentés a továbbiakban megerősíti azt a korábbi pletykát, hogy a Dynamic Islandet idén mind a négy iPhone 15 modell megkapja. A kijelzők továbbra is ugyanazt a Ceramic Shield bevonatot használják majd a tartósság érdekében, így e tekintetben nem számíthatunk fejlesztésekre – azért, ahogyan az iPhone 14 Pro védőfólia is, biztosak vagyunk benne, hogy az iPhone 15 Prónál is bölcs vásárlás lesz a kijelzővédő, ha szeretnénk megvédeni várhatóan igencsak borsos árú befektetésünket.

 

Mennyire valószínű mindez?

 

Érdemes megjegyezni, hogy a január-február az évnek tipikusan az az időszaka, amikor az iPhone-pletykák elkezdenek felreppenni. Ahogy a következő hónapokban haladunk előre, számíthatunk arra, hogy rendszeresen újabbnál újabbak fognak felbukkanni. Arra is számítunk, hogy az iPhone 15 első vázlatai és rajzai is hamarosan felszínre kerülnek – ezek a mostaninál jóval tisztább képet adhatnak arról, hogy pontosan hogyan is nézhet ki ez az új dizájn.

Mindezzel együtt a ShrimpApplePro jó megbízhatóságot szerzett az Apple terveiről szóló pontos információk felfedésében, így állításaikat érdemes komolyan venni.

A korai pletykák szép képet festenek azokról az apró, de mégis jelentős dizájn-béli változásokról, amelyeket az Apple az iPhone 15-re tervezhet. Nem szeretnénk elhamarkodott következtetéseket levonni, de ez hasonlóan hangzik, mint azok a dizájn-változások, amelyeket az Apple Watch Series 7 esetében láthattunk. Az Apple Watch Series 7 nem volt a külső drámai átalakítása, de a kisebb keret és az egyedi fénytörő perem kombinációja meglepően figyelemre méltó frissítést eredményezett.

 

Te mit gondolsz? Tetszene, ha tényleg ebbe az irányba menne el az Apple?

 

Ha az előző szériára tetted le a voksod, akkor IDE kattintva megtekintheted prémium iPhone 14 Pro védőfólia és más kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük