iphone 13 tok

Steve Jobs idézetek, amik átalakítják a világnézeted – Így képviselik a bölcsességét az iGlass termékek az iPhone 13 tok példáján át bemutatva

Steve Jobs-ot, az Apple társalapítóját és korábbi ügyvezetőjét innovatív gondolkodásáról és az embereket inspiráló képességéről ismerték. Idézetei híresek voltak a tech iparban, és mai napig inspirálják az üzletembereket és az innovátorokat. Ebben a cikkben Steve Jobs néhány legerősebb és a mai napig legelgondolkodtatóbb idézetét fogjuk megnézni, amellett, hogy Neked is segítünk elgondolkozni azon, milyen tanulságokat vonhatsz le belőlük. Említést teszünk még arról is, hogy az iGlass prémium kiegészítők, mint például az iPhone 13 tok hogyan viszik tovább az ő filozófiáját és miért is szolgálnak jó példaként ezekre a tanulságokra. Ha iPhone-os vagy, akkor mindenképp tarts velünk egy kis olvasnivalóra!

 

A dizájnról – Így testesíti meg ezt az iPhone 13 tok és az iGlass termékek

 

“A dizájn nem csak abból áll, hogy hogyan néz ki és milyen érzés. A dizájn az, ahogyan működik.”

Mi az iGlass-nél nap mint nap azon dolgozunk, hogy termékeink kövessék ezt a filozófiát: az új iPhone 13 tok vagy az egész iGlass Case 2.0 például tökéletesen ezen az elven készült. Precíziós tervezésű kialakításával nem csak az iPhone 13 megjelenését emeli ki, hanem a funkcionalitását és védelmét is javítja.

 

Ne félj más lenni

 

“Igyunk az őrültekre. A különcökre. A lázadókra. A bajkeverőkre. A kerek csapokra a szögletes lyukakban. Azokra, akik másképp látják a dolgokat. Akik nem szeretik a szabályokat. És nem tisztelik a status quo-t. Idézheted őket, ellenkezhetsz velük, dicsőítheted vagy szidhatod őket. Az egyetlen dolog, amit nem tehetsz, hogy figyelmen kívül hagyod őket. Mert ők megváltoztatják a dolgokat. Ők viszik előre az emberi fajt. És míg egyesek őrültnek tartják őket, mi zseninek látjuk őket. Mert azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy azt higgyék, meg tudják változtatni a világot, azok meg is teszik.”

Ez az idézet rávilágít a dobozon kívüli gondolkodás fontosságára. Arra ösztönzi az embereket, hogy kérdőjelezzék meg a status quo-t, és gondolkodjanak másképp, hogy megváltoztassák a világot.

 

Bízz a folyamatban

 

“Előre tekintve nem lehet összekötni a pontokat; csak hátrafelé nézve lehet összekötni őket. Tehát bíznod kell abban, hogy a pontok valahogyan összekapcsolódnak a jövődben.”

Ez az idézet arra ösztönzi az embereket, hogy bízzanak az utazásban és a folyamatban, még akkor is, ha még nem látják a végeredményt. Arra emlékeztet minket, hogy az életünkben történt dolgok, a döntéseink és a tapasztalataink együttesen alakítják a jövőnket.

 

A minőségről

 

“Légy a minőség mércéje. Egyesek nincsenek hozzászokva egy olyan környezethez, ahol elvárják a kiválóságot.”

Hogy mire is tanít minket ez az idézet? Hogy törekedjünk a kiválóságra, és magas mércét állítsunk maguk és mások elé. Emlékeztet bennünket arra, hogy a kiválóságra való törekvés egyesek számára kényelmetlen lehet, de végső soron jobb eredményekhez és nagyobb sikerhez vezet.

 

A munkádhoz való hozzáállásról

 

„A munkád az életed nagy részét kitölti majd, és csak úgy lehetsz igazán elégedett, ha azt csinálod, amit nagyszerű munkának tartasz. És az egyetlen módja annak, hogy nagyszerű munkát végezz, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, akkor keresd tovább. Ne érd be kevesebbel. Mint minden szívügyben, itt is tudni fogod, ha megtalálod.”

Ez az idézet rávilágít annak fontosságára, hogy olyan munkát találj, amely iránt szenvedélyesen rajongsz, és amely összhangban van az értékeiddel. Arra késztet, hogy továbbra is keressük azt, amit igazán szeretünk, és ne elégedjünk meg azzal, ami nem teljesít ki minket.

 

Fontos elv minden (leendő) vállalkozónak

 

“Az ügyfélélményből kell kiindulni, és visszafelé haladni a technológiáig.”

Az összes Apple kiegészítőnk, mint például ez az iPhone 13 tok is ennek az elvnek a figyelembevételével készült. Ergonomikus kialakítása és könnyen hozzáférhető portjai zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtanak, miközben a készüléket megóvják a sérülésektől.

 

Az innovációról

 

“Az innováció az, ami különbséget tesz vezető és követő között.”

Az új iPhone 13 tok tökéletes példája az innovációnak a gyakorlatban. Elegáns kialakításával és tartós anyagaival tökéletes védelmet nyújt iPhone 13 készülékednek, miközben stílusos kiegészítőként is kitűnik.

(Forrás: Liveabout)

 

Steve Jobs idézetei továbbra is inspirálnak és útmutatást adnak nekünk, nem csak a technológiai iparban, hanem általában az életben is.

 

Az iPhone 13 tok – melyet IDE kattintva szerezhetsz be – csak egy kiragadott példa arra, hogy Steve Jobs bölcsességét hogyan lehet alkalmazni a termékekben, és az ő példáját követve mindannyian arra törekedhetünk, hogy valami igazán innovatívat és inspirálót hozzunk létre.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük