iphone 11 magsafe tok

Ez lehet a legnyomósabb okod arra, hogy iPhone 15 Próra válts

 

iPhone 11-ed van? Akkor lehet, hogy pont Te is váltáson gondolkodsz, de az iPhone 15-ig még van idő! Védd meg addig telefonod egy iPhone 11 MagSafe tok kiegészítővel:

 

Az iPhone 15 Pro egyik legizgalmasabb újdonsága egy dedikált gomb lesz, amely a némító kapcsolót helyettesíti. Az előre-hátra kapcsoló helyett az iPhone 15 Pro várhatóan az Apple Watch Ultra-hoz hasonló akciógombbal fog rendelkezni. Nos, ez elég nyomós indoknak ígérkezik a váltásra – eláruljuk, miért, és mutatunk egy iPhone 11 MagSafe tok kiegészítő tippet is, ha épp egy 11-et készülsz most lecserélni.

Az Apple a napokban kiadta az iOS 17 negyedik bétáját a fejlesztők számára, és a legújabb béta módosításai között van néhány új kódrészlet, amelyek potenciálisan utalnak a közelgő iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékek pletykált akciógombjának funkciójára.

 

Multifunkciós gomb – Mi mindenre lesz használható?

A Steve Moser által felfedezett és a MacRumors-on közzétett kódrészletek szerint a némító kapcsolót helyettesítő új gomb rengeteg opciót kínál majd arra, hogy mit lehet hozzárendelni egy kattintáshoz. Megállapításaik alapján az iPhone 15 Pro gomb kilenc hozzárendelési lehetőséggel rendelkezik majd, melyek a következők:

  • Hozzáférhetőség
  • Shortcuts
  • Néma üzemmód
  • Kamera
  • Zseblámpa
  • Fókuszálás
  • Nagyító
  • Fordítás
  • Hangmemóriák

Várhatóan a csendes üzemmódra való váltás az iPad és az iPod touch készülékhez hasonlóan a Vezérlőközpontba kerül. Ha a bejelentett kódrészletek helyesek, akkor a Vezérlőközpont többi funkciója is hozzárendelhető lesz a hangerőgombok feletti új gombhoz. Hogy melyiket válasszuk, az lesz a kérdés minden frissítő számára.

Ha Te épp egy 11-ről frissítesz, akkor állj meg és nézd meg iPhone 11 MagSafe tok opciónkat is!

 

Azonnali kamera, egy gombbal

 

Az iPhone-fotósok számára különösen hasznos lesz, hogy az új gombot dedikált Kamera alkalmazás indítójának is rendelhetik. Az Apple korábban készített egy Smart Battery tokot, amely a Kamera alkalmazás indítására szolgáló dedikált gombot tartalmazott. Ez azonban eltűnt az akkumulátor MagSafe változatára való áttéréssel.

A dedikált kamera gomb úgy működött, hogy egyetlen kattintással automatikusan elindította a Kamera alkalmazást. Ez akkor is működött, ha a kijelző ki volt kapcsolva és az iPhone le volt zárva. Szerencsére úgy hangzik, hogy ugyanez a kényelem több művelethez is hozzáadható lesz a szeptemberben megjelenő iPhone 15 Pro-tól kezdve.

Az Apple várhatóan szeptemberben jelenti be az iPhone 15 termékcsaládot, annak ellenére, hogy a jelentések szerint a Pro modellek esetében átmeneti, kijelzővel kapcsolatos gyártási problémák merültek fel. A Pro modellek további pletykált jellemzői közé tartozik az USB-C port, a titán keret, a testreszabható Action gomb, a gyorsabb A17 Bionic chip, a kijelző körüli vékonyabb keret, a Wi-Fi 6E támogatás, a megnövelt RAM, a frissített Ultra Wideband chip és még sok más, így az összes új funkció az inflációs nyomással párosulva indokolhatja az áremeléseket. Ez lenne az első áremelés a csúcskategóriás iPhone modellek esetében az iPhone X és az iPhone XS Max óta, amelyek 999, illetve 1099 dollárról indultak.

Arra számítunk, hogy az iPhone 15 Pro akár 100 dollárral többe kerül majd, mint az iPhone 14 Pro, az iPhone 15 Pro Max pedig 100-200 dollárral drágább lesz, mint az iPhone 14 Pro Max. Elemzők szerint az árazás hasonló marad a normál iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek esetében. A pletykák szerint az iPhone 15 Pro Max továbbfejlesztett, periszkóp technológiával ellátott teleobjektívvel rendelkezik majd, amely akár 5-6-szoros zoomot tesz lehetővé elmosódás nélkül, szemben az iPhone 14 Pro modellek 3x-os zoomjával. Ez a funkció várhatóan idén nem lesz elérhető a kisebb iPhone 15 Pro modelleken, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a Pro Max nagyobb áremelkedésnek induljon. A becslések szerint a periszkóplencse körülbelül 50 dollárral növeli majd az iPhone 15 Pro Max árát.

 

Az Apple tehát még nem mutatta be az iPhone 15 Pro-t, de a bejelentés és a piacra dobás a szokásos szeptemberi időpontban várható. Ha a pletykák igazak, akkor az Action gomb lehet az egyik legfontosabb újdonság, ami az iPhone 15 Pro-t kiemeli elődei közül, és vásárlásra méltóvá teszi – Te mit gondolsz, tervezed majd beszerezni?

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted iPhone 11 MagSafe tok és más kiegészítőinket jelenlegi iPhone-od védelméhez, amíg az új megjelenésére vársz.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük