iglass iphone üvegfólia

Egy minőségi iPhone üvegfólia az egyik legjobb döntés lehet pénztárcád számára!

 

Új telefont vásároltál a közelmúltban és attól tartasz, hogy elfelejtettél valamit? Az egyik legfontosabb dolog amire figyelned kell, az a megfelelő védelem készüléked számára. Míg szoftveresen az Apple nagy hangsúlyt fektet a feltörhetetlenségre és a vírusvédelemre, addig kívülről a te feladatod megvédeni telefonodat. Emiatt kiemelten fontos, hogy megvásárlás után azonnal jó minőségű iPhone üvegfólia és strapabíró telefontok kerüljön a készülékedre. Ez a két kiegészítő több tízezer vagy százezer forintot tud spórolni neked, ugyanis egy hátlap vagy kijelző csere rendkívül költséges. Egy jó minőségű üvegfólia és egy iPhone már egy kijelző csere díjának töredékéért beszerezhető és garantáltan megéri az árát.

 

Jó minőségű kiegészítők számos webáruházból és szaküzletből beszerezhetők, azonban még egy minőségi iPhone üvegfólia sem 100%-os garancia a telefonod védelmére. Ilyen esetben érdemes olyan márkákat választani, mint az iGlass, amely már évek óta az egyik piacvezető Magyarországon. Az iGlass amellett, hogy az egyik legjobb üvegfóliát és tokot értékesíti, teljeskörű kijelzőcsere-garanciát is vállal telefonodra. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egy iGlass üvegfólia alatt betörik a képernyőd, a kijelzőcsere árának 100%-át megtérítik.

 

Az Apple telefonjainak idő- és értékállósága azt jelenti, hogy a mai napig érdemes a legújabb modellek mellett a korábbi évek telefonjait is megvásárolni, hiszen még egy 5 évvel ezelőtti telefon is a legtöbb Androidos telefont megszégyenítő teljesítményre képes 2022-ben. Akár új, akár régi iPhone vásárlása után vagy, ez a cikk segít eligazodni, hogyan tudod minőségi kiegészítőkkel törhetetlenné tenni készülékedet.

iglass iphone üvegfólia

iPhone 8 üvegfólia

az iPhone 8 és 8 Plus modellek 2017 szeptemberében kerültek a boltok polcaira, de a mai napig egy megbízható és pénztárcabarát megoldást nyújtanak a vásárlóknak. A kisebb modellbe egy 4,7 inches, míg a nagyobba egy 5,5 inches Retina HD multi-touch kijelző került, amely lehetővé teszi a 3D touch funkció használatát is. Ez a kijelző annak ellenére, hogy 5 évvel ezelőtti technológiával készült, még mai szemmel is jó teljesítményre képes. Az egyetlen hátránya, hogy rendkívül könnyen karcolódik és törik, akár már pár centiméteres esést követően is. Emiatt kiemelten fontos, hogy jó minőségű iPhone üvegfólia védje, lehetőleg már első használattól kezdve. Ha még nem szereztél be iPhone 8 készülékedhez üvegfóliát, vagy szeretnéd lecserélni a meglévőt egy jobb minőségű darabra, az egyik legjobb választás a japán technológiával készült iGlass Pro üvegfólia, amely kimagasló karc- és ütésállóságával garantálja, hogy nem kell kijelzőcserére pénzt félretenned.

 

iPhone SE üvegfólia

Az iPhone SE telefont 2020-ban mutatta be az Apple, és lényegében az akkori legújabb technológiát helyezték az iPhone 7-es széria jól ismert készülékházába. Azóta megjelentettek egy még frissebb modellt, 2022 márciusában. Az újabb telefon változatlan külső mellett a legkorszerűbb technológiát tartalmazza és egy olcsó alternatívát jelent az új telefon vásárlása előtt állóknak. A telefon 4,7 inches (11,94 cm) LCD multi-touch Retina HD kijelzővel rendelkezik, amely a korábbi szériákhoz hasonlóan kevésbé törés- és ütésálló. Ezért SE-tulajdonosoknak mindenképpen javasolt egy megbízható iPhone üvegfólia beszerzése. Az iGlass Pro vagy iGlass Privacy Pro üvegfóliák könnyű felhelyezés és pontos illeszkedés mellett garantáltan megvédik a kijelzőt ütésektől és esésektől, így mindenképpen érdemes a beszerzésük.

 

iPhone X üvegfólia

Az iPhone X egy minden szempontból különleges telefonnak számított megjelenésekor 2017 novemberében. Egyrészt a formabontó római tízes elnevezés eltért az előző szériaszámoktól, amivel az Apple az iPhone megjelenésének 10 éves évfordulójáról emlékezett meg. Másrészt ez volt az első készülék az új külsős, FaceID-vel felszerelt telefonok között, amivel a cég egyértelműen generációt váltott. Az telefonba 5,8 inches Super Retina HD kijelzőt szereltek, amely az első OLED multi-touch kijelző Apple telefonban. A készülékbe minden korábbinál nagyobb kijelző került, ami valamivel ütés- és törésállóbb lett, mint az előző szériák kijelzője, azonban iPhone üvegfólia nélkül akár már 40-50 cm magasságból ejtve is repedés vagy törés keletkezhet rajta. Az iGlass Pro üvegfóliával garantálhatod, hogy telefonod kijelzője többéves használat után is olyan állapotban lesz, mintha éppen akkor vetted volna ki a gyári dobozból.

 

iPhone XS üvegfólia

Az iPhone XS a különleges iPhone X korszerűbb, ráncfelvarrottabb kistestvéreként (és nagytestvéreként – XS Max) került a boltok polcaira 2018 szeptemberében. Az A12 chippel felszerelt készülék 5,8 inch képátlójú Super Retina HD OLED kijelzővel rendelkezik, az előző generációs telefonhoz hasonló módon. Az XS és az XS Max telefonok a mai napig népszerű szériának számítanak, illetve megkímélt állapotban a használtmobil-piacon továbbra is jelentős értékkel lehet őket továbbadni. Ha szeretnéd megvédeni telefonodat iPhone üvegfólia és tok használatával, a legjobb választás az iGlass Pro vagy az iGlass Privacy Pro üvegfólia, amely pontos illeszkedéssel teljeskörű védelmet nyújt telefonod számára.

 

iglass iphone üvegfólia

iPhone 11 üvegfólia

A 2019 szeptemberében megjelent iPhone 11 szintén korszakváltó készülék volt. Míg formatervezés tekintetében megtartotta az X és XS telefonokra jellemző lekerekített széleket, addig kamerák terén mind dizájn, mind pedig teljesítmény terén előrelépett.

A telefon kijelzője is átesett egy alapos ráncfelvarráson, hiszen az iPhone 11-be egy 6,1 inches Liquid Retina HD kijelző került IPS technológiával ellátva. A 11-es széria napjaink egyik legnépszerűbb telefonja, hiszen lassan 3 éves kora ellenére mai szemmel is korszerű, villámgyors teljesítményre képes, ugyanakkor az újabb modellekhez képest jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni. iPhone üvegfólia téren a 11-es széria tulajdonosainak is az iGlass Pro törés- és ütésálló kijelzővédő fólia az egyik legjobb megoldás, amivel a legextrémebb helyzetekben is teljes nyugalomban lehetsz kijelződ épségét illetően.

 

iPhone 12 üvegfólia

2020 október 23-án igazán nosztalgikus érzés kerítette hatalmába az Apple termékek kedvelőit, ugyanis ekkor mutatták be az iPhone 12 modellt, amely hosszú évek után visszatért a lekerekített sarkú szögletes oldalú formához, amelyet legutóbb az 5S szérián láthattunk. A másik újdonság az iPhone 12 Mini készülék bemutatása volt, amely egy olcsóbb alternatívát kínált az új telefonra vágyóknak. A kisebb modell 5,4 inches, míg a nagyobb alapmodell 6,1 inches Super Retina XDR OLED kijelzővel rendelkezik, amely minden korábbinál nagyobb színmélységet és élesebb színek megjelenítését teszi lehetővé. A 12 kijelzője minden korábbinál erősebb, ugyanakkor váratlan, extrém helyzetekben könnyen karcolódik vagy reped, amennyiben nincsen rajta semmilyen védelem. Azoknak az iPhone 12 tulajdonosoknak, akik szeretnék telefonjukat biztonságban tudni, az egyik legbiztosabb döntés a könnyen felhelyezhető iGlass Pro üvegfólia megvásárlása, amely bármilyen helyzetben teljeskörű védelmet nyújt a kijelzőnek.

 

iPhone 13 üvegfólia

Az iPhone 13 a jelenleg elérhető legújabb okostelefon az Apple kínálatában, amely az elmúlt évekhez hasonlóan megjelent a kétkamerás alapváltozatban, illetve a háromkamerás Super Retina XDR ProMotion kijelzővel felszerelt 13 Pro és 13 Pro Max változatban is. A két kisebb modellbe a megszokott 6,1 inches kijelző került, míg a Pro Max modellben 6,7 inches kijelző van. Az iPhone 13 kijelzője mindegyik modell esetében erősebb és jobb teljesítményre képes, mint az előző évek szériái, ami azt is jelenti, hogy kijelzőcsere esetén is ennél a modellnél kell a legtöbb pénzt kifizetnünk. Egy 13 Pro Max kijelzőcseréje többe kerülhet, mint némelyik korábbi használt modell teljes vételára. Emiatt rendkívül fontos, hogy megbízható iPhone üvegfólia felhelyezésével gondoskodjunk kijelzőnk védelméről. Az iGlass webáruházában egymást érő kedvezmények mellett beszerezhető a minden helyzetre kiterjedő biztonságot ígérő iGlass Pro és iGlass Privacy Pro üvegfólia, amely minden iPhone 13 tulajdonos számára az egyik legjobb választás.

 

iPhone 14 üvegfólia

Az Apple következő telefonja várhatóan 2022 szeptemberében fog megjelenni, és hivatalos információkat még keveset közöltek róla. Az évről évre szokásos szivárogtatásoknak köszönhetően számíthatunk arra, hogy megtartja az iPhone 12 és 13 formatervezését és kijelzőméretét. A legnagyobb változás, amit az új szériával kapcsolatban rebesgetnek, az iPhone X bemutatásával megismert, FaceID-nek helyet adó „notch” eltűnése a kijelző tetejéről. A szivárogtatott információk alapján az iPhone 14 telefonok előlapjának szinte 100% része kijelző lesz, ami az eddigieknél is fontosabbá teszi a kijelző védelmét megbízható, minőségi iPhone üvegfóliával.

 

Bármilyen telefonhoz keresel üvegfóliát, valószínűleg már egyértelmű számodra, hogy az iGlass kijelzővédői biztos megoldást nyújtanak számodra. A magas minőség mellett minden iGlass fóliára 1 év garancia, illetve törés esetén 100% kijelzőcsere garancia vonatkozik, így egy Pro vagy Privacy Pro üvegfóliára minden helyzetben számíthatsz.

iglass iphone üvegfólia

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük