iPhone 13 Pro Max MagSafe tok

Ilyen menő lehet az Apple Jegyzetek alkalmazása az iOS 18-ban

Ha iPhone tulajdonos vagy, akkor mindenek előtt számodra is elengedhetetlen egy készülékedhez való, például egy iPhone 13 Pro Max MagSafe tok beszerzése, mely még biztosan segít majd kiélvezni a lentebb bemutatott funkciókat is, miközben az iPhone-od is biztonságban lesz:

 

Az iPhone Jegyzetek alkalmazása az évek során folyamatosan fejlődött, és ezzel megerősítette pozícióját az egyik legjobb jegyzetelő alkalmazásként. Úgy tűnik, hogy a közelgő iOS 18-as verzióval – ami egyébként is az elmúlt évek legnagyobb frissítésének ígérkezik – az Apple tovább fogja fejleszteni ezt az alapvető eszközt néhány érdekes kiegészítéssel. Bár az iOS 18-ról és a generatív mesterséges intelligenciára való összpontosításról sok a találgatás, úgy tűnik, hogy az Apple nem csupán a trendeket követi az olyan funkciók integrálásával, mint az AI által generált jegyzetösszefoglalók. Ehelyett gyakorlati fejlesztéseket tervez a Jegyzetekhez, azzal a céllal, hogy a harmadik féltől származó jegyzetelő alkalmazásokhoz képest még meggyőzőbb opcióvá tegye. Nézzük, mik is ezek és görgess lejjebb egy iPhone 13 Pro Max MagSafe tok ajánlóhoz is, ha épp ezt a népszerű modellt használod a jegyzeteléshez is.

Az AppleInsider friss exkluzív jelentése szerint a Notes több gyakorlati fejlesztést is kap.

Az egyik figyelemre méltó újítás a hangos jegyzetfelvétel integrálása közvetlenül az alkalmazásba. Bár a felhasználók jelenleg a Hangjegyzetek alkalmazásban rögzíthetnek hangfelvételt, és csatolhatják azt egy jegyzethez, ez az új funkció egyszerűsítené a folyamatot azzal, hogy lehetővé tenné a közvetlen hangfelvételt magán a Notes-on belül. Ez a fejlesztés célja, hogy egyszerűsítse a felhasználói élményt és kiküszöbölje a további lépések szükségességét.

Emellett az Apple tervezi a Jegyzetek integrálását a Számológép alkalmazással, bevezetve a „Matematikai jegyzetek” nevű funkciót. Ez a funkció az olyan területeken dolgozó diákokat és szakembereket hivatott kiszolgálni, mint a természettudományok és a mérnöki tudományok. Lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy gyors számításokat végezzenek közvetlenül a Notes-on belül, növelve a termelékenységet és a munkafolyamatok hatékonyságát. Az integráció továbbá támogatni fogja a matematikai gyorsírást, ami az alkalmazás képességeiben régóta fennálló hiányosságot orvosolja az olyan versenytársakkal szemben, mint a Microsoft OneNote.

Bár a Notes matematikai támogatásának pontos mértéke egyelőre nem világos, az Apple ezzel a lépéssel jelzi elkötelezettségét a natív alkalmazások speciális, a különböző felhasználói igényekre szabott funkciókkal való bővítése iránt.

Egy kapcsolódó fejlemény kapcsán az AppleInsider a macOS-en futó Calculator alkalmazás jelentős fejlesztéséről is beszámolt. Ezek a fejlesztések közé tartozik az iOS megfelelőjét tükröző, megújult felület, a továbbfejlesztett egység-átváltások és a macOS Notes alkalmazás Math Notes alkalmazással való integrációja. Az előzményszalag hozzáadása az oldalsávban és a testreszabható ablakméretek tovább javítják a Számológép alkalmazás használhatóságát a macOS-en.

Ezeket a közelgő funkciókat várhatóan az Apple június 10-i Worldwide Developers Conference (WWDC) Keynote-ján mutatják be. Ezeket a jelentéseket azonban mindenképpen óvatos optimizmussal kell megközelíteni, mivel a tervek még az iOS 18 és a macOS 15 hivatalos megjelenése előtt változhatnak.

Összefoglalva, az Apple a Notes alkalmazás gyakorlati fejlesztésére való összpontosítása aláhúzza elkötelezettségét az iránt, hogy a felhasználók számára hatékony és intuitív eszközöket biztosítson a termelékenység és a kreativitás számára. Ahogy a vállalat tovább finomítja szoftveres ökoszisztémáját, a felhasználók zökkenőmentes és integrált élményre számíthatnak az iOS- és macOS-eszközökön.

 

Te mit vársz a legjobban az iOS 18-ban? Mit fejlesztenél még a Jegyzetek alkalmazáson?

 

Az Apple Jegyzetek alkalmazása valaha csupán csak arra szolgált, hogy feljegyezzük a bevásárlólistánkat, vagy összegyűjtsünk egy-két gyors gondolatot, amit nem akarunk elfelejteni. Mára azonban a Notes talán a legjobb ingyenes jegyzetkészítő applikációvá nőtte ki magát, ha iPhone-os vagy Mac-es vagy. Az alkalmazás tele van olyan funkciókkal, amelyekért a legtöbb hasonló app pénzt kér, így ha még nem használod, érdemes kipróbálnod. Ha kíváncsi vagy, mire használhatod még a Jegyzeteket, olvasd el ezt a cikkünket is ITT!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone 13 Pro Max tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted iGlass Case 2.0 iPhone 13 Pro Max MagSafe tok, ITT pedig ugyanezt az iPhone 13 Pro Max MagSafe tok kiegészítőnket átlátszó változatban készüléked tökéletes védelméhez és a gyors MagSafe töltéshez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük